Bu kadar salak durumuna düşsem heralde susup otururdum daha fazla rezil olmamak için.
quote:
Orijinalden alıntı: DSM
güzel kardeşlerim ios kullanım haklarında size satılmadığı sadece kullanman için ödünç verildiği yazıyor. yani dediğimi anlarsanız büyük işler başarırsınız. zaten ürün beş para etmiyor. kazandıkları sey işletim sistemi ve onla beraber stabil çalışan oyuncakları (bende bi telefona gerekli sınırlandırmayı getirip istediğimi yükletip istediğimi kaldırdırtsam ozman bende stabiliteyi yakalarım hatta düşük işlemci hızlarıyla.) zaten bugünkü ana davaların çoğu işletim sisteminden dolayı açılıyorki artık dizayn arka plana atılmış durumda.
yaw he he ciler sizler nedir yani sizmi yapıyorsunuz şu aletleri, savunmanızı veya iplemenizi anlamış değilim
gerektiği zaman övecek gerektiği zaman döveceksiniz yoksa binerler sırtınıza daha dün bilgisayar yapmasını bilmeyen apple bugün hesab makinesini geçmiş Halkımızı arkasına almış bizimle tartıştırıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme