bu ikisinin özelliklerine baktım nerdeyse aynı.ama 130 lira fiyat farkı var.neden acaba arkadaşlar? bu fiyat farkına değicekse samsungu alıcam.
ASUS U AL.HERKES BEĞENİYOR.FORUMDA BİR SÜRÜ KONU VAR O MONİTÖRLE İLGİLİ SAMSUNG DA DVI VARDIR BÜYÜK İHTİMAL.OLMAYABİLİR DE.İKİSİ ARASINDA Bİ FARK YOK.
400 ytl'ye samsung 19'' 932GW monitörü aldım çok harika
quote:
Orjinalden alıntı: lapry
Yeni aldım ben 2 gün oldu, kesinlikle tavsiye ederim. 19inc monitörlerin en iyisi... Bu arada 22 inc almamanın da nedenleri olabilir arkadaşlar. Mesela ekran kartı oyunlarda kastırabilir gibi...
Yeni aldım ben 2 gün oldu, kesinlikle tavsiye ederim. 19inc monitörlerin en iyisi... Bu arada 22 inc almamanın da nedenleri olabilir arkadaşlar. Mesela ekran kartı oyunlarda kastırabilir gibi...
kafam karıştı yaa.ben sürekli cod 2 cod4 grafik oyunları oynuyom.22" de problem yaşarmıyım?
dostum electroworld'den geçen hafta samsung 2232 22''bw yi 507 ytl ye aldım.dvı-hdmi kablo ile xbox 360 dan muhteşem görüntü alıyorum.Oyunları tam ekran oynarsın bi sorun olmuyor
400 ytl verebileceksen 22" al bence. her yerde çok kullanışlı oluyolar. ben dün 260 ytl ye acer al1916wd 19" aldım. gayet memnumum ucuza geldi indirimden... tavsiye ederim...
quote:
Orjinalden alıntı: lapry