Şimdi Ara

400 ytl ye kadar pocket pc tavsiyeleri istiyorum tşk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekranı nekadar buyuk olursa benım ıcın ıyı
    wifi
    dokunmatik ekran ( iki parmak aynı anda kullanılan varya apple da var mesela )

bunlar ılk tercıhlerım ozellık acısından ıkıncı elde olabılır ama cok eskı bı cıhaz olmasın tşk

• o2 atom kullandım bn şimdi diamond kullandıgım için duruo istersen pm at konuşurz gerçekten kullanışlı ve ihtiyaçlarını karşılıyacak bi cihaz
  • İki parmağı aynı anda kullanabileceğiniz bir ppc yok. Ancak Touch Diamond da ortadaki tuş (ekran değil) multitouch özelliğine sahip diye hatırlıyorum.
  • yok kardeş saol o telefonu dusunmuyorum senın hdedıgın htc ne kadar fıyatı ıkıncı elı varmı
  • touch diamond u soruosan şu an 1200 ytl civarında sanırım tam fiyatını bilmiorum ama ben yurtdışından aldım
  • 400 ytl e istedigin ozelliklerde pda bulurmusun bilmiyorum ama ilgilenirsen 450 ytl e htc 4350 verebilrim. 2 gb hafıza kartı mevcut. ekranı dokunmatik. şuan kullandığım cihaz gayet memnunum ama artık buyuk gelmeye basladı :( iş hayatında klasik pantolonun cebinde cok kaba kalıyor :(
    ilgilenirsen pm gönderirsin.
  • multi touch(çok parmakla dokunma) şimdilik iphone a özel birşeyki 400 e bunları bulman olanaksıza yakın.
    ben yakın tarihte 300 ytl ye asus p525 aldım.gayet iyi çalışıyor tavsiye ederim.400 e de en fazla htc tytn alabilirsin 2. el tabiki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • qtek s 200 kullanıyorum 2 senedir bence harika düşünebilirsinn
  • sımens benq p51 var nasıl bu cıhaz alınırmı 400 e
  • benq p51 boyutuyla kocaman bir cihaz . ben iki pda kullanıyorum 1. benq p51 , 2. i-mate jamin . HTC 4350 bence fiyatıyla gayet iyi bri cihaz . hem P51 gibi büyük değil klavyesininde kızaklı olmasıda ayrı bir avantaj bence htc tytn gibi bişey istiyorsan tabiki . iki cihazımdanda memnunum ama benq P51 satıp yerine htc 4350 alıcam . eğer ilgilenirsen benq p51 sana verebilriim . pm atabilirsin .
  • 400 ytl'ye biraz zor ama 500 ytl'ye 2.el Iphone alabilirsin 2g olanindan 8gb...
  • benim elimde de htc 4350 var cihaz hem dokunmatik hemde klavyesi mevcut çok maksatlı . kullanım açısından ben tavsiye ederim. Ayrıca HTC için bir çok rom upgrade ve uygulama ( i-go , tom tom vs.) bulabilirsin ben htc kullandıktan sonra yine bir htc arıyorum elimdekini satmayı düşünüyorum ilgilenirsen pm atabilirsin.
  • dr donanım htc 4350 yi kaça satıyorsun ?
  • elimde temiz sıfır gıbı asus var düşünürsen pm at ılanım var
  • vazgectım arkıler bırazdaha paraya kıyıp tyt2 alıcam bu cıhaz ıcın dusuncelerınız nedır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.