Bildirim
400 ytl ye kadar pocket pc tavsiyeleri istiyorum tşk
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
o2 atom kullandım bn şimdi diamond kullandıgım için duruo istersen pm at konuşurz gerçekten kullanışlı ve ihtiyaçlarını karşılıyacak bi cihaz -
İki parmağı aynı anda kullanabileceğiniz bir ppc yok. Ancak Touch Diamond da ortadaki tuş (ekran değil) multitouch özelliğine sahip diye hatırlıyorum. -
yok kardeş saol o telefonu dusunmuyorum senın hdedıgın htc ne kadar fıyatı ıkıncı elı varmı -
touch diamond u soruosan şu an 1200 ytl civarında sanırım tam fiyatını bilmiorum ama ben yurtdışından aldım -
400 ytl e istedigin ozelliklerde pda bulurmusun bilmiyorum ama ilgilenirsen 450 ytl e htc 4350 verebilrim. 2 gb hafıza kartı mevcut. ekranı dokunmatik. şuan kullandığım cihaz gayet memnunum ama artık buyuk gelmeye basladı :( iş hayatında klasik pantolonun cebinde cok kaba kalıyor :(
ilgilenirsen pm gönderirsin. -
multi touch(çok parmakla dokunma) şimdilik iphone a özel birşeyki 400 e bunları bulman olanaksıza yakın.
ben yakın tarihte 300 ytl ye asus p525 aldım.gayet iyi çalışıyor tavsiye ederim.400 e de en fazla htc tytn alabilirsin 2. el tabiki -
qtek s 200 kullanıyorum 2 senedir bence harika düşünebilirsinn -
sımens benq p51 var nasıl bu cıhaz alınırmı 400 e -
benq p51 boyutuyla kocaman bir cihaz . ben iki pda kullanıyorum 1. benq p51 , 2. i-mate jamin . HTC 4350 bence fiyatıyla gayet iyi bri cihaz . hem P51 gibi büyük değil klavyesininde kızaklı olmasıda ayrı bir avantaj bence htc tytn gibi bişey istiyorsan tabiki . iki cihazımdanda memnunum ama benq P51 satıp yerine htc 4350 alıcam . eğer ilgilenirsen benq p51 sana verebilriim . pm atabilirsin . -
400 ytl'ye biraz zor ama 500 ytl'ye 2.el Iphone alabilirsin 2g olanindan 8gb... -
benim elimde de htc 4350 var cihaz hem dokunmatik hemde klavyesi mevcut çok maksatlı . kullanım açısından ben tavsiye ederim. Ayrıca HTC için bir çok rom upgrade ve uygulama ( i-go , tom tom vs.) bulabilirsin ben htc kullandıktan sonra yine bir htc arıyorum elimdekini satmayı düşünüyorum ilgilenirsen pm atabilirsin. -
dr donanım htc 4350 yi kaça satıyorsun ? -
elimde temiz sıfır gıbı asus var düşünürsen pm at ılanım var -
vazgectım arkıler bırazdaha paraya kıyıp tyt2 alıcam bu cıhaz ıcın dusuncelerınız nedır
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X