Şimdi Ara

4000-5000 TL ARASI SİSTEM KONFİGÜRASYONU! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Benimde böyle bir pc var aklımda, tabi ileride alabilirsem. Yalnız özellikler arasında monitörü göremedim. Tavsiye Full HD 23" ya da 24" bir LCD almalısın. Samsung'u öneririm.

kardeş evet onu yazmayı unutmuşum.full hd 24 inç samsung almayı düşünüyorum bende.zaten monitörle beraber sanırım 5000 lira oluyor.öle hesaplamıştım.ama lcd monitör tercihleri o kadar fazla ki hangisini alıcağımı bilmiyorum. kontrast oranı,tepkime süresi ve dikey yatay tarama hızı hangisi iyiyse onu alıcam,zaten bu özellikleri iyi olan bir monitörde full hd oluyor,işte dvi,hdmi girişlerii hepsi var zaten.ama bi müddet daha araştırıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferithhh -- 12 Temmuz 2009; 22:13:43 >
  • Eğer HD film izliyorsan 16:9 olan monitörleri tavsiye ederim. Samsung / Acer / LG 'nin bu kriterde yeni modelleri var. Bunları bi incele derim. Birde ölü piksel garantileri araştırmalısın. Vatanbilgisayar 1 ay garanti veriyor mesela.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Eğer HD film izliyorsan 16:9 olan monitörleri tavsiye ederim. Samsung / Acer / LG 'nin bu kriterde yeni modelleri var. Bunları bi incele derim. Birde ölü piksel garantileri araştırmalısın. Vatanbilgisayar 1 ay garanti veriyor mesela.

eyvallah kardeş.ölü pixel olayıda var dediğin doğru.zaten büyük bi ihtimal vatanbilgisayardan alıcam.kampanyalı fiyatları hesaplı.
    bana sanki acer de iyi gibi geliyo bi kaç modeline baktım fena değil.sanırım samsung veya acer olucak.asus da var ama pek güvenemedim açıkcası.
  • Rica ederim. Acer ve Samsung kullanan arkadaşların harici bileşenler kısmında konuları var. Orada monitörler hakkındaki yorumları inceleyebilirsin. Asus 24" 2mp kameralı 16:10 bir monitörü var. Yanılmıyorsam 1000 tl idi. Baya büyük ve gösterişli duruyor. Ama ekran kalitesi vb. olaylarını biraz araştırmak lazım.
  • Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Rica ederim. Acer ve Samsung kullanan arkadaşların harici bileşenler kısmında konuları var. Orada monitörler hakkındaki yorumları inceleyebilirsin. Asus 24" 2mp kameralı 16:10 bir monitörü var. Yanılmıyorsam 1000 tl idi. Baya büyük ve gösterişli duruyor. Ama ekran kalitesi vb. olaylarını biraz araştırmak lazım.

1000 tl fazla aslında,çünkü maliyeti toplam 5000 e ayarladım böle 600 civarı güzel bişey bulursam onu alıcam.markayada bakmıyorum artık.fiyatına göre özellikleri hangisi iyiyse onu alıcam.
  • Samsung P2250 ya da P2370 diyebilirim o fiyat aralığında. Şayet çok iyi monitörlerdir. Vatanda inceleyebilirsin.
  • israf bu ne kardeşim ya iyiki paran var saçıon yazık günah
  • Ekran kartını gtx 295 almak şu an için gereksiz. Sizi şimdilik idare edecek bir ekran kartı alın, çok para da vermeyin hd4770 gibi bir model alın ve ekim ayına doğru directx 11 ekran kartları çıktığında ondan alın ki çok daha uzun ömürlü bir sistem olsun. Ayrıca işlemciye o kadar para vereceğinize core i7 920 alın. 3.8ghz de stabil çalışabiliyor.
  • Fiyat/Performans Çok Düşük, performansdan hiçbişey kaybetmeden 1500 ytl düşürülebilir.AutoCad,Shop bunu yarısyla bile tam performans alabilrsin.Ayrıca bu sisteme xp? Ramlari çöpe at daha ii yane zaten en fazla 3 gb görür xp
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrExploit

Fiyat/Performans Çok Düşük, performansdan hiçbişey kaybetmeden 1500 ytl düşürülebilir.AutoCad,Shop bunu yarısyla bile tam performans alabilrsin.Ayrıca bu sisteme xp? Ramlari çöpe at daha ii yane zaten en fazla 3 gb görür xp

32 bit için geçerli o.
  • xp 32 bit değil mi zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrExploit

xp 32 bit değil mi zaten

İlk mesajda yazmış.64 bit'liğide var.

İŞLETİM SİSTEMİ: MS WIN XP PRO 64-BİT ENG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 13 Temmuz 2009; 1:55:03 >
  • Hmm Tmm...
  • Kısacası sen artistsin aLLaH Yolunu açık etsin.............
  • Fiyat/Performans Çok Düşük, performansdan hiçbişey kaybetmeden 1500 ytl düşürülebilir.AutoCad,Shop bunu yarısyla bile tam performans alabilrsin.Ayrıca bu sisteme xp? Ramlari çöpe at daha ii yane zaten en fazla 3 gb görür xp

kardeş autocad ve photoshop açabilir ama olayın içine 3dmax girince o 1500 tl lik farkı ister.bana artist diyen arkadaş ben bu işten ekmek yicem.artistlikle alakası yok.kafana göre yorum yapma

beni daha iyi anlamanız için size bi örnek veriyim:

[img=http://img440.imageshack.us/img440/8039/giris2.th.jpg]

• bu tür grafik işlemlerinde uyumlu programlarla çalışıldığı zaman testlerde en düşük quaddro ekram kartı
    gtx 295 ten fazla performans gösterebildiği görülüyor..
    eğer bu işten para kazanacaksanız quaddro işini ciddi ciddi düşünün derim..
  • evet doğrudur ama ofiste kullandığım bilgisayar i7 920,ocz 8 gb ram,nvidia 9800gx2 ekran kartı var,ve aynı zamanda hp workstation;çift xeon işlemcili 8 çekirdek 8gb ram ve quadro 3700 varkii baya süper bi ekran kartıdır,bu iki bilgisayar arasında çok ilginçtir,nerdeyse render süresinde 5-10 dakika fark ediyor. ya bizim workstationlarda bişey var yada oem bilgisayarla arasında bi fark yok...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_24088354/tm.htm
  • eğer sadece işlemciye yüklenen programlarla çalışıyorsanız durum normaldir..
    çünkü bu işlerle uğraşan başkalarıda söylemişti.. corei7 işlemci ile çift xeon arasında pek fark yok diye..
    ama quaddro destekli program ise o kart kendini belli edecektir ..

tabii bu işle uğraşan sizsiniz ben sadece duyduklarımı gördüklerimi söylüyorum...

• eyvallah kardeş...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.