Selam arkadaşlar kardeşimde max 5000 tl var bi tane binek araç almak istiyo 5000 tl var ama 3000 bin tl felan olsa çok iyi olur çünkü pcde alması gerekiyor.Araba alıcak işte arabada konfor hiç önemli değil sürüş hidrolik direksiyon felan hiç önemli değil dökülmeyen ve çok yakmayan olması gerekiyor lpg li alıcak 100 yapsın yeter önemli olan arabanın sorun çıkarmaması eğer araba sorun çıkarmassa araba pert olana kadar kullanır serçe düşünüyoruz ama temiz ulamadık mecbur netten alcız eğer siz bulursanız bir zahmet link atarsanız çok mutlu olurum.
Eski kasa Doğan veya Yeni kasa Şahin bulun hocam o sizi taşır. Biraz fazla yakar ama değer . Şimdi birileri kızacak bana ama olsun. O fiyata ondan başka alınası araba yok varsada Spring veya Flash'dır.
Ya onlarında orta derece temiz olanları en az 5 milyar bi 4 milyar olsa iyi olur kendisine bilgisayarda alıcak üstüne 1 - 2 milyar koyamaz 19 yaşında bir öğrenci çünkü uzun zamandır biriktiriyo 5000 tl olmuş ama neyse eğer link gelmezse bi serçe bulup alıcaz.
Serçe olabilir en azından bir sorun çıkarsa bile parçaları diğer parçalara göre yarı yarıya ucuz 1.3 motor vergiside az yakıtı da orta halli olur.
Aynen serçe alıcaz en makulu o eğer link gelmezse bitane buldum onu alıcam.
kardeşiniz oyun oynayan, grafik konularla uğraşan birisi değilse orta halli bir pc alsın 700-800 bandında 4500-5000 civarındada bulursa bir reno9 alsın.
İşte sorunda orda başlıyo zaten adam taktmış kafaya 8gb ram 2gb ekran kartı olan leptop istiyo ama ben bitane 3 milyara buldum serçe onu almayı düşünüyoz bakalım.
O butcenin arabasi bence Lada Samara.
Ford Taunuslara bak derim.
zaten gençmiş.. o paraya araba alıp macera arıyacağına yaşadığınız iklim uygunsa motorsiklet öneririm.
Tamam arkadşlar saolun 3 milyara serçe aldık fiyatına göre iyi bi sorunu yok direksiyonuda diğer kuş serisine göre daha hafif.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme