Şimdi Ara

4000'e kadar Laptop önerisi. Hangisini tercih etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlük kullanım için laptop arıyorum. Bilgisayar özelliklerinden pek anlamıyorum. Aldıktan sonra en az 4 5 yıl götürsün beni istiyorum. Günlük kullanımda takılmasın, hafif olsun, sağlam olsun, servisle uğraştırmasın istiyorum.
    Oyun oynamayacağım, film izleyeceğim ekranı kaliteli olsun istiyorum. AMD işlemci ya da ekran kartı eskiden duyduğum kadarıyla intel'den gerideydi ısınma sorunu var diyorlardı. Hala böyle mi bilmiyorum.
    Aşağıda gözüme çarpan 5 bilgisayarın linkini koydum. Nasıl bir bilgisayar tercih etmeliyim en uygun şekilde black friday indirimlerinden yararlanarak almak istiyorum.

Fiyat 4 bin'e kadar olursa çok iyi olur, Bu linklerin dışında da olabilir, bildiği bir laptop kesin şunu almalısın diyen var mı? Kısaca pişman olmak istemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Cevaplarınızı bekliyorum.

1) ---- 2499 TL

2) ---- 2999 TL

3) ---- 3299 TL

4) ---- 3499 TL

5) ---- 3999 TL

• 2)https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-s145-15api-amd-ryzen-7-3700u-8gb-512gb-ssd-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-81ut001atx-p-HBV00000NZFIY?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.68xx.shop.mega-sku&gclid=EAIaIQobChMI9KWDhLT-5QIVA8DeCh3rTgaxEAQYASABEgJBy_D_BwE ---- 2999 TL

Bu ürün bana göre işinizi görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.