Bildirim
4000 TL civarı Intel sistem tavsiyesi (lütfen fikir verin) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
İyi o zaman hayırlı olsun . -
Hayırlı olsun.Herşeyiyle güzel bir sistem olmuş.İşlemciyi stabil şekilde 4-4.5Ghz arası bir hıza çekip günlük kullanım şartlarınıda yakalamayı başarabilirsen tadından yenmez.OC yapmasan bile her halukarda işini görecek bir sistem.Güle güle kullan. -
Sistem her yönden high-end olmuş..
Güle güle kullanın.. -
Hocam yeni topladığım sistem sizin sistemle çok benzeşiyor , inş memnun kalırsın sende
Dvd-r kullanmıyacak mısın ? yoksa ben mi göremedim ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 14 Ekim 2010; 12:38:53 > -
kullanmaya kıyamazsın bea :D güle güle kullanın. -
Çok teşekkürler arkadaşlar, olmayanlar daha iyisine sahip olurlar inşallah.
:S,
Teşekkürler hocam, siz de güle güle kullanın sisteminizi. Aksine DVD-RW fazlam var. Mevcut eski sistemimde iki tane, boşta duran 2 tane. İhtiyacım yok yani. :)
23-24'' bir monitör, bir de ileride (sene sonu ya da 2011 başı) pci arayüzlü ve gerçekten parasını hak edecek bir SSD bulursam noktayı onla koyarım diye umut ediyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ironhide
Çok teşekkürler arkadaşlar, olmayanlar daha iyisine sahip olurlar inşallah.
:S,
Teşekkürler hocam, siz de güle güle kullanın sisteminizi. Aksine DVD-RW fazlam var. Mevcut eski sistemimde iki tane, boşta duran 2 tane. İhtiyacım yok yani. :)
23-24'' bir monitör, bir de ileride (sene sonu ya da 2011 başı) pci arayüzlü ve gerçekten parasını hak edecek bir SSD bulursam noktayı onla koyarım diye umut ediyorum.
Bende sizin gibi düşünüyorum . Monitor almadım odamda 106'' plazmam var diye ama ben alışamadım pc yi 106'' de kullanmayı, oyun oynamayı . 21-23'' arası bir lcd yada denk gelirse led monitor alıp , sonraya doğru ssdlerin fiyatları makul değerlere düşünce harddiski ssd ile upgrade etmek istiyorum.
Yanlız kafama takılan bir soru var haf -x kafanın bazı yerleri plastik , bunun yerine corsair obsidian mı alsaydım?
-
dostum sistemi almışsın ama yine de soyliyim...
HDD olarak ben de senin aldığının aynısını kullanıyorum. performans olarak çok iyi bi harddisk, 200MB dosyayı c'den d'ye atarken txt atıyomuş gibi çat diye yapıştırıyoilerleme çubuğu bile görmüorum.
Ama aynı zmanda sessiz de çalışsın istiyosan hayal kırıklığı yaşarsın, takır tukur sesler geliyor hdd kullanılırken. Tabi sen de oyuncu sistemi kurmuşsun sesi çok dert etmesin heralde, fanlar yeter:) -
quote:
Orijinalden alıntı: _DisconnecteD_
dostum sistemi almışsın ama yine de soyliyim...
HDD olarak ben de senin aldığının aynısını kullanıyorum. performans olarak çok iyi bi harddisk, 200MB dosyayı c'den d'ye atarken txt atıyomuş gibi çat diye yapıştırıyoilerleme çubuğu bile görmüorum.
Ama aynı zmanda sessiz de çalışsın istiyosan hayal kırıklığı yaşarsın, takır tukur sesler geliyor hdd kullanılırken. Tabi sen de oyuncu sistemi kurmuşsun sesi çok dert etmesin heralde, fanlar yeter:)
harddisk gerçekten gürültülü . fanların sesini hissetmiyorum ama harddisk beni çok rahatsız ediyor işlem yaparken
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X