Şimdi Ara

4000 TL civarı Intel sistem tavsiyesi (lütfen fikir verin) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ironhide

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Dün sistemin siparişini verdim, şu anda test aşamasında olmalı. Yarın kısmetse sisteme kavuşacağım.
    Anakart konusunda Asus P6X58D-E ile Gigabyte X58A UD3-UD5 arasında kalmıştım ancak epey zamandır Gigabyte kullanıyor olmam sebebiyle tercihim yine bu yönde oldu. Son anda CM HAF X modelinin stoklara girmesiyle kasa seçimim de değişti. Bu benim açımdan sevindirici bir gelişme oldu.

Siparişi verilen sistem aşağıda, SSD düşüncemi erteledim ancak şimdi de raid 0 için disk arıyorum mecburen. :) Şimdilik tek bir WD Caviar Black var 1 Tb Sata 3 olanından. Raid için araştırmalarım sürüyor. Bir de 23, 24'' bir monitör gelecek ve sistem tamamlanacak.

4000 TL civarı Intel sistem tavsiyesi (lütfen fikir verin)

O sisteme GTX460 bana göre yakışmadı.5970 olaydı eyiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

quote:

Hepinize yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Dün sistemin siparişini verdim, şu anda test aşamasında olmalı. Yarın kısmetse sisteme kavuşacağım.
    Anakart konusunda Asus P6X58D-E ile Gigabyte X58A UD3-UD5 arasında kalmıştım ancak epey zamandır Gigabyte kullanıyor olmam sebebiyle tercihim yine bu yönde oldu. Son anda CM HAF X modelinin stoklara girmesiyle kasa seçimim de değişti. Bu benim açımdan sevindirici bir gelişme oldu.

Siparişi verilen sistem aşağıda, SSD düşüncemi erteledim ancak şimdi de raid 0 için disk arıyorum mecburen. :) Şimdilik tek bir WD Caviar Black var 1 Tb Sata 3 olanından. Raid için araştırmalarım sürüyor. Bir de 23, 24'' bir monitör gelecek ve sistem tamamlanacak.

4000 TL civarı Intel sistem tavsiyesi (lütfen fikir verin)

O sisteme GTX460 bana göre yakışmadı.5970 olaydı eyiydi

SLI ama dostum. 850/4000 gibi hızlardaki 460 SLI 5970 ile aynı performansı veriyor. GTX 480'den ortalama %25 civarı daha hızlı. :)

Düzeltme: Varsayılan hızlardaki 5970 ile GTX 460 SLI eş performans sergiliyorlar. (16x10 ve 19x12 çözünürlükler için oyundan oyuna lider değişiyor)
    Hızaşırtılmış 460 SLI 5970'in üzerinde bir performans veriyor. (muş, göreceğiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ironhide -- 13 Ekim 2010; 15:32:54 >

• İyi o zaman hayırlı olsun .
  • Hayırlı olsun.Herşeyiyle güzel bir sistem olmuş.İşlemciyi stabil şekilde 4-4.5Ghz arası bir hıza çekip günlük kullanım şartlarınıda yakalamayı başarabilirsen tadından yenmez.OC yapmasan bile her halukarda işini görecek bir sistem.Güle güle kullan.
  • Sistem her yönden high-end olmuş..
    Güle güle kullanın..
  • Hocam yeni topladığım sistem sizin sistemle çok benzeşiyor , inş memnun kalırsın sende

Dvd-r kullanmıyacak mısın ? yoksa ben mi göremedim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 14 Ekim 2010; 12:38:53 >
  • kullanmaya kıyamazsın bea :D güle güle kullanın.
  • Çok teşekkürler arkadaşlar, olmayanlar daha iyisine sahip olurlar inşallah.
    :S,
    Teşekkürler hocam, siz de güle güle kullanın sisteminizi. Aksine DVD-RW fazlam var. Mevcut eski sistemimde iki tane, boşta duran 2 tane. İhtiyacım yok yani. :)
    23-24'' bir monitör, bir de ileride (sene sonu ya da 2011 başı) pci arayüzlü ve gerçekten parasını hak edecek bir SSD bulursam noktayı onla koyarım diye umut ediyorum.
  • quote:

Çok teşekkürler arkadaşlar, olmayanlar daha iyisine sahip olurlar inşallah.
    :S,
    Teşekkürler hocam, siz de güle güle kullanın sisteminizi. Aksine DVD-RW fazlam var. Mevcut eski sistemimde iki tane, boşta duran 2 tane. İhtiyacım yok yani. :)
    23-24'' bir monitör, bir de ileride (sene sonu ya da 2011 başı) pci arayüzlü ve gerçekten parasını hak edecek bir SSD bulursam noktayı onla koyarım diye umut ediyorum.

Bende sizin gibi düşünüyorum . Monitor almadım odamda 106'' plazmam var diye ama ben alışamadım pc yi 106'' de kullanmayı, oyun oynamayı . 21-23'' arası bir lcd yada denk gelirse led monitor alıp , sonraya doğru ssdlerin fiyatları makul değerlere düşünce harddiski ssd ile upgrade etmek istiyorum.

Yanlız kafama takılan bir soru var haf -x kafanın bazı yerleri plastik , bunun yerine corsair obsidian mı alsaydım?

• dostum sistemi almışsın ama yine de soyliyim...
    HDD olarak ben de senin aldığının aynısını kullanıyorum. performans olarak çok iyi bi harddisk, 200MB dosyayı c'den d'ye atarken txt atıyomuş gibi çat diye yapıştırıyoilerleme çubuğu bile görmüorum.
    Ama aynı zmanda sessiz de çalışsın istiyosan hayal kırıklığı yaşarsın, takır tukur sesler geliyor hdd kullanılırken. Tabi sen de oyuncu sistemi kurmuşsun sesi çok dert etmesin heralde, fanlar yeter:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _DisconnecteD_

dostum sistemi almışsın ama yine de soyliyim...
    HDD olarak ben de senin aldığının aynısını kullanıyorum. performans olarak çok iyi bi harddisk, 200MB dosyayı c'den d'ye atarken txt atıyomuş gibi çat diye yapıştırıyoilerleme çubuğu bile görmüorum.
    Ama aynı zmanda sessiz de çalışsın istiyosan hayal kırıklığı yaşarsın, takır tukur sesler geliyor hdd kullanılırken. Tabi sen de oyuncu sistemi kurmuşsun sesi çok dert etmesin heralde, fanlar yeter:)

harddisk gerçekten gürültülü . fanların sesini hissetmiyorum ama harddisk beni çok rahatsız ediyor işlem yaparken
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.