Şimdi Ara

4000 TL notebook tavsiyesi marka model nerden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önümüzdeki hafta notebook alıcam. Masaüstü kullanıcısı olduğum için laptoplardan pek anlamıyorum açıkçası. 17'' alıcam. Monster almayı düşünuyorum abra a7

http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-3.html#.VrxVTPmLSUk

http://www.hepsiburada.com/asus-gl752vw-t4015t-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-8gb-1tb-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-BD602006

http://www.ebrarbilgisayar.com/msi-ge72-2qc-413xtr-gtx-960m-notebook-pmu347424

ama kasa kalitesi kötü diyorlar ve mavi ekran hataları oluyormuş. genel olarak oyun, photoshop ve illustrator kullanıcam. bu modeli 16gb ram yaptığım zaman 4000 lira oluyor. forumdaki yorumları okudum kimisi monster yerine kesinlikle msi alınmalı yazıyor ama fiyatları daha yukarıda baktığım kadarıyla. Asus uda soğutması için öneriyorlar metal kasa olması daha iyi diyorlar. Kafam baya karışmış durumda.

Açıkçası benim için görüntü çok önemli değil sorunsuz çalışsın ayrı klavye ile kullanmayı düşündüğümden kasanın el yakması hata verdirmedikçe benim için önemli değil.

batarya ömürleri çok değişkenlik gösteriyor mu yoksa hepsi birbirine yakın sürelerde mi ?

son olarak internet veya mağaza güvenilir olarak nerden alınır?

Yardımlar için şimdiden teşekkürler

edit: almayı düşündüğüm laptopların linklerini ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inibarva -- 11 Şubat 2016; 15:21:19 >

• Aynı kasanın geçen seneki versiyonunu kullanıyorum sadece işlemciler farklı .

Şu sana tek savunacağım tarafı kasa kalitesi olur .

Üstü kauçuk gibi bir madde ile kaplı gidip bıçakla çizmediğiniz sürece kolay kolay çizilmez , 1 sene oldu yaklaşık biraz renk atması mevcut fakat ben çok oyun oynuyorum normal olarak karşılanabilecek bir durum fark edilmiyor bile .

Mavi ekran konusundan bende muzdaribim şu an serviste bilgisayarım Her mavi ekran aldığımda monsterle nerden tanıştım die isyan ediyordum , ama belkide suç bendeydi yanlıi bir kurulumdan kaynaklı olabilecek bir durum . Servisten sonra gene mavi ekran verirse yeni bilgisayarım için bir sponsor bulduktan sonra benzin döküp yakıcam :D
  • açıkçası masaüstüne alışkın olduğum için laptop alma konusunda tedirginim ama şartlar gereği yer değiştirmem gereken bi süreçe giriyorum bu süreçte masaüstünü taşıma lüksüm pek yok.

mavi ekran hataları genel olarak yazılımsal sorunlardan mı kaynaklanyor? win7 işletim sistemi ile kullanabiliyor muyuz?

sponsor bulup monster ı yakarsanız ne alırsınız?
  • Evet driver kaynakli yaxilim sorunlari.

Win 7 isletim sistemi icin driver yok ben denedim wifi ve ekran kartini bulamamistim ama ugrasirsan halledebilirsin. Win 10 cok guzel ondan dolayi 7 yi hic aramadim.

Eger oyun odakli alsam acer veya msi alırdım. Normal gunluk isler icin tercihim samsung olurdu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.