Şimdi Ara

4000 TL | Sistemin son hali. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
2.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Rindaman

4000 TL  | Sistemin son hali.

ram'lere para saçma, cl9 8gb ram yeter

işlemci oc yapmayacağım demişsin aslında açık fikirli olmak lazım işlemciye 100 daha noctua yada thermalright soğutucuya 200 tl harcayabilirsin. Diğer soğutucuları tavsiye etmiyorum. 300 tl'lik h100i hariç

kasanda usb 3 portu olsun

wireless set klavye mouse

ekran kartı 4gb 2 seçenek vardı asus modelin soğutucusu çok iyidir. Daha doğrusu nvidia bana kalırsa ati/amd'den iyidir. 2gb modeller de yeterli gelecektir ama ekran kartı hafızası da bazı istisnai durumlarda
    öne çıkabiliyor. Mesela gta4

monitör 3d olsun 1 kere alacaksan.

ssd vertex tavsiye etmiyorum müşteri hizmetleri corsair kadar sağlam değil. force gs model de çok güzel.

kimi dvd felan koymuş bu zamanda ona bile gerek olmadığını düşünüyorum. Tak usb'yi windows kur.

Anakarttan bence de kesmes lazım. Monitöre yatırım da bence iyi fikir. 3d olması da artı. Ama son karar arkadşn.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun için alıyorsun bell. 3 seneden fazla gitmez bence. Artık karşıyım oyun için sistem toplamya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genel olarak donanım seçimleri yerinde lakin çok önemli bir mevzu var madem 5-6 yıl sistem yenilenmeyecek "kesinlikle ama kesinlikle" Asus'un bu modelini almalısın.(tabiki bütçe elveriyorsa) Şu anda kendi fiyat kategorisinin en üst düzey monitörü.http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393

Lakin buna para çıkmıyorsa o zaman tek tavsiyem olur, o da samsung 23" 350 değil kesinlikle 550 serisini al. aradaki farkı kendinde görürsün zaten oraya gidince. Hayırlı olsun sistemin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 10 Şubat 2013; 0:50:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: m@trix

Genel olarak donanım seçimleri yerinde lakin çok önemli bir mevzu var madem 5-6 yıl sistem yenilenmeyecek "kesinlikle ama kesinlikle Asus bu modelini almalısın.(tabiki bütçe elveriyorsa) Şu anda kendi fiyat kategorisinin en üst düzey monitörü.http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393

Lakin buna para çıkmıyorsa o zaman tek tavsiyem olur, o da samsung 23" 350 değil kesinlikle 550 serisini al. aradaki farkı kendinde görürsün zaten oraya gidince. Hayırlı olsun sistemin.

Asus monitörü çok beğendim

• quote:

Orijinalden alıntı: alonelion

quote:

Orijinalden alıntı: m@trix

Genel olarak donanım seçimleri yerinde lakin çok önemli bir mevzu var madem 5-6 yıl sistem yenilenmeyecek "kesinlikle ama kesinlikle Asus bu modelini almalısın.(tabiki bütçe elveriyorsa) Şu anda kendi fiyat kategorisinin en üst düzey monitörü.http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393

Asus monitörü çok beğendim

Aynen hocam. Gerek kalite-performans olsun gerekte tasarım olsun şu an 1 numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 10 Şubat 2013; 0:51:20 >

• Sıvı soğutma sistemi(hazır kit h100 gibi) ve fan kontrolcü de düşünsen iyi edersin madem bütçe rahat.
    Ayrıca oyun filan atacaksan asus ses kartlarını da gözden geçir derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: purebloode

Evet arkadaşlar başlıkdada söylediğim gibi sistemin son halidir eksisi artısı varsa yorumlarınızı esirgemeyin :) Bir ricam olucaktı 2500 tl sistem yap 1500 tl bankaya at 2 sene sonra yenilersin gibi yorumlar atmazsanız sevınırım çünkü ailem o yapıda değil şöyle diyim bi pc aldıgı zaman 5-6 yıl bidaha almaz. Kasa konusunda önerilerinizi bekliyorum.i5 işlemcidende bahsetmezsenız sevınrım :)

4000TL bilgisayar için çok değil mi araba parası yahu yazık günah valla

• o kadar para veriyorsun wifi kartıda alda farkın olsun...
  • quote:

Evet arkadaşlar başlıkdada söylediğim gibi sistemin son halidir eksisi artısı varsa yorumlarınızı esirgemeyin :) Bir ricam olucaktı 2500 tl sistem yap 1500 tl bankaya at 2 sene sonra yenilersin gibi yorumlar atmazsanız sevınırım çünkü ailem o yapıda değil şöyle diyim bi pc aldıgı zaman 5-6 yıl bidaha almaz. Kasa konusunda önerilerinizi bekliyorum.i5 işlemcidende bahsetmezsenız sevınrım :)

ben şunu sormak istiyorum, bu pcyi toplarken donanım uyumluluğuna nereden baktın vatan gidip bana şu paraya sistem mi toplayın dedin ne oldu çünkü bende toplayacağıma ama donanım konusunu pek anlama hangi ana kart ilerisi için iyidir hangi anakart hangi işlemci için daha sağlıklıdır vs. bunlar hakkında yararlendığın bir kaynak var mı?
  • Çok fuzuliii
  • quote:

Rami 1600 yapın derim gerisi iyi bir de işlemciye güzel bir fan şart

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.