Bildirim
4000 TL | Sistemin son hali. (5. sayfa)
Russell Hobbs tost makinesi [3'ü 1 arada: 17888-56 masa üstü ızgara, açık ızgara plakaları, panini ve sandviç makinesi, temas ızgarası, aynı anda her iki taraftan] paslanmaz çelik, yapışmaz kaplamalı plakalar : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B008MZKS5C
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Oyun için alıyorsun bell. 3 seneden fazla gitmez bence. Artık karşıyım oyun için sistem toplamya.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak donanım seçimleri yerinde lakin çok önemli bir mevzu var madem 5-6 yıl sistem yenilenmeyecek "kesinlikle ama kesinlikle" Asus'un bu modelini almalısın.(tabiki bütçe elveriyorsa) Şu anda kendi fiyat kategorisinin en üst düzey monitörü.http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393
Lakin buna para çıkmıyorsa o zaman tek tavsiyem olur, o da samsung 23" 350 değil kesinlikle 550 serisini al. aradaki farkı kendinde görürsün zaten oraya gidince. Hayırlı olsun sistemin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 10 Şubat 2013; 0:50:08 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: m@trix
Genel olarak donanım seçimleri yerinde lakin çok önemli bir mevzu var madem 5-6 yıl sistem yenilenmeyecek "kesinlikle ama kesinlikle Asus bu modelini almalısın.(tabiki bütçe elveriyorsa) Şu anda kendi fiyat kategorisinin en üst düzey monitörü.http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393
Lakin buna para çıkmıyorsa o zaman tek tavsiyem olur, o da samsung 23" 350 değil kesinlikle 550 serisini al. aradaki farkı kendinde görürsün zaten oraya gidince. Hayırlı olsun sistemin.
Asus monitörü çok beğendim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: alonelion
quote:
Orijinalden alıntı: m@trix
Genel olarak donanım seçimleri yerinde lakin çok önemli bir mevzu var madem 5-6 yıl sistem yenilenmeyecek "kesinlikle ama kesinlikle Asus bu modelini almalısın.(tabiki bütçe elveriyorsa) Şu anda kendi fiyat kategorisinin en üst düzey monitörü.http://www.vatanbilgisayar.com/Monit%C3%B6r/asus-mx239h-23-mx239h-genis-ekran-ah-ips-led-monitor/productdetails.aspx?I_ID=64393
Asus monitörü çok beğendim
Aynen hocam. Gerek kalite-performans olsun gerekte tasarım olsun şu an 1 numara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m@trix -- 10 Şubat 2013; 0:51:20 >
-
Sıvı soğutma sistemi(hazır kit h100 gibi) ve fan kontrolcü de düşünsen iyi edersin madem bütçe rahat.
Ayrıca oyun filan atacaksan asus ses kartlarını da gözden geçir derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: purebloode
Evet arkadaşlar başlıkdada söylediğim gibi sistemin son halidir eksisi artısı varsa yorumlarınızı esirgemeyin :) Bir ricam olucaktı 2500 tl sistem yap 1500 tl bankaya at 2 sene sonra yenilersin gibi yorumlar atmazsanız sevınırım çünkü ailem o yapıda değil şöyle diyim bi pc aldıgı zaman 5-6 yıl bidaha almaz. Kasa konusunda önerilerinizi bekliyorum.i5 işlemcidende bahsetmezsenız sevınrım :)
4000TL bilgisayar için çok değil mi araba parası yahu yazık günah valla
-
o kadar para veriyorsun wifi kartıda alda farkın olsun... -
quote:
Evet arkadaşlar başlıkdada söylediğim gibi sistemin son halidir eksisi artısı varsa yorumlarınızı esirgemeyin :) Bir ricam olucaktı 2500 tl sistem yap 1500 tl bankaya at 2 sene sonra yenilersin gibi yorumlar atmazsanız sevınırım çünkü ailem o yapıda değil şöyle diyim bi pc aldıgı zaman 5-6 yıl bidaha almaz. Kasa konusunda önerilerinizi bekliyorum.i5 işlemcidende bahsetmezsenız sevınrım :)
ben şunu sormak istiyorum, bu pcyi toplarken donanım uyumluluğuna nereden baktın vatan gidip bana şu paraya sistem mi toplayın dedin ne oldu çünkü bende toplayacağıma ama donanım konusunu pek anlama hangi ana kart ilerisi için iyidir hangi anakart hangi işlemci için daha sağlıklıdır vs. bunlar hakkında yararlendığın bir kaynak var mı? -
Çok fuzuliii -
quote:
Rami 1600 yapın derim gerisi iyi bir de işlemciye güzel bir fan şart
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X