Şimdi Ara

4000 TL Ye en iyi oyun laptopu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4000 TL lik bütçem var bana watch dogs ultra kaldırcak 3 sene gtrck bi oyun laptopu önerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toshiba "Qsmo 4.500 milyar 2tb depolama Kapasitesi var hayli Hayli kaldırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GrafikHatasıGH -- 10 Temmuz 2014; 23:39:56 >
  • Aklın varsa masaüstü alırsın
    O fiyata watch dogs ultada kaldıracak bir laptop yok. Masaüstü ise hayli hayli var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cantekin 96

Arkadaşlar 4000 TL lik bütçem var bana watch dogs ultra kaldırcak 3 sene gtrck bi oyun laptopu önerirmisiniz?

O paraya bence git bir imac al

21,5 inç 2999 tl den başlıyor

27 inç model 2799 dan başlıyor

Sen bilirsin ama 21.5 inçlik imac çok güzel fazlasıyla yeter sana rahatlıkla 4-5 sene kullanırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: EaGamesRulez

Aklın varsa masaüstü alırsın
    O fiyata watch dogs ultada kaldıracak bir laptop yok. Masaüstü ise hayli hayli var.

Bence laptop şart değilse masaüstü almanı kesinlikle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Windows_58

quote:

Orijinalden alıntı: Cantekin 96

Arkadaşlar 4000 TL lik bütçem var bana watch dogs ultra kaldırcak 3 sene gtrck bi oyun laptopu önerirmisiniz?

O paraya bence git bir imac al

21,5 inç 2999 tl den başlıyor

27 inç model 2799 dan başlıyor

Sen bilirsin ama 21.5 inçlik imac çok güzel fazlasıyla yeter sana rahatlıkla 4-5 sene kullanırsın

Ekran kartı dandik onun. Oyun falan oynanmaz.
    Ayrıca laptop gibi mobil ekran kartı var. Gitsin laptop alsın o zaman ne anlamı kaldı. Bilip bilmeden konuşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EaGamesRulez -- 15 Temmuz 2014; 14:09:48 >
  • laptopta oyunmu oynanır yaa alıcaksın masa ustu keyfine bakıcaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrafikHatasıGH

Toshiba "Qsmo 4.500 milyar 2tb depolama Kapasitesi var hayli Hayli kaldırır

İlk defa harddiski kapasitesine bakıp oyun kaldırır diyen insan görüyorum.Onun harici 4000 lira bütçe var ise:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463518&kat=6453&lang=tr-TR

• quote:

Orijinalden alıntı: AC Kırıklar

quote:

Orijinalden alıntı: GrafikHatasıGH

Toshiba "Qsmo 4.500 milyar 2tb depolama Kapasitesi var hayli Hayli kaldırır

İlk defa harddiski kapasitesine bakıp oyun kaldırır diyen insan görüyorum.Onun harici 4000 lira bütçe var ise:

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463518&kat=6453&lang=tr-TR

• dostum paranin bosuna gitmesini istemem bende laptop arayisi icersindeyim ve kesinlikle cift fanli laptoplara bakmani oneriyorum
  • Cantekin 96 C kullanıcısına yanıt
    ben sana şuanda monster tulpar t5 den yazıyorum watch dogs ı her türlü kaldırıyor. full ayar aa kapalı 30 40 fps arası. tabi dolar kuru yüzünden biraz pahalandı ama snn dediğin sınırda sayılır.http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=463520&kat=6453&lang=tr-TR#.U8mbtcYo_oo zaten watch dogs hediyeli. ama ben sana biraz bekle derim . bu aralar alınmaz.
  • O paraya okuz alirik saka bir yana bir tane macbook air ve guzelinden kasa toplanir

• Cantekin 96 C kullanıcısına yanıt
    kesinlikle apple macbookpro md 101/tu a başka apple da olabilir çok hoş ama ekran biraz 4000 tl ye 13 inç var ekran çok olsun diyorsan lenovo olabilir.
  • EaGamesRulez kullanıcısına yanıt
    Keşke sende bilsende bilmeden konuşmasan.
  • Oyun icin leptop ideal bisey degil bence

• Sony vaio modellerine bak derim.

• o fiyata dizüstü alacağına 2500tlye masaüstü topla. ben toplama yerine dizüstü aldıgım icin pismanım

laptop ısınır ısınma performans düsürür

• :D:D:D:D:D:D:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.