Şimdi Ara

4000 TL'ye Sistem Tavsiyesi (monitor dahil) (ALINACAK) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lukaspodolski

Himm pekala, soyle diyim, simdi ben bir ay beklesem elimdeki 4000 lira ile ne kadar daha ust seviyeye cikabilirim? Beklemeye deger mi yani?

Her turlu deger hem dahili grafik gpusu daha guclu grid2 yi bile yuksek yarda oynatiyor. Hem daha az enerji cekiyor hem daha az isiniyor. Arti performans artisi olmasa dahi bile suan alicagin islemci eski nesil olacagindan fiyati dusecektir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • magrofon kullanıcısına yanıt
    Bütün grafikleri full+full açarsan 390 ile sürünürsün zaten 8gb'a gelmeden
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Tamam o halde, haftasonu alacagim. Son olarak burada yazilanlardan hangisini alirdiniz ya da farkli bi oneriniz olur muydu?

• İlk öneri yapan arkadaşın sistemi gayet güzelAma monitör konusunda emin değilim onu monitör bölümüne sorabilirsin.
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ediyorum benim de aklimdan gecen oydu gibi cunku klavye+mouse set alsam tam olarak 4000'e kapatacagim gibi. Bir de kasa olarak corsair yazilmis ama zalman z11 neo 700w psulu var aklimda bayadir, fiyatlari ayni gibi zaten. O olsa guc kaynagi ya da yerlestirme gibi bi sikinti olur mu?

• lukaspodolski L kullanıcısına yanıt
    Öyle bir düşüncen var ise zalman'ı tercih etmelisin.Ben o kasayı çok beğeniyorum,baya yakışıklı yapmışlar.İçindeki psu sıkıntı çıkarmaz,birlikte kullanabilirsin.
  • Arkadaşlar tamamlamdım gibi. Vatan'dan toplayacağım. Son haline bi baksanız bence gayet ideal oldu gibi? Olumlu-olumsuz yorumlarınız varsa bekliyorum.
     4000 TL'ye Sistem Tavsiyesi (monitor dahil) (ALINACAK)

edit: arkadaşlar ekran kartı arasında bu ve MSI GTX970 GAMING 100ME arasındayım. Aralarında 20 tl fiyat farkı var sadece. Hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukaspodolski -- 7 Temmuz 2015; 14:11:53 >
    Me daha yeni model ve kartı fiziksel etmenlere karşı koruyabilecek bir backplate var cw sorunu riskide daha az verebiliyorsan ver.

ramleri daha uygun olanı ile değiştir her dönem bir model uygun oluyor

o fiyatlara ips monitör varhttp://www.vatanbilgisayar.com/aoc-215-i2269vw-genis-ekran-led-ips-monitor.html?keywords=ips

başka yerde bir üstünü alırsın bu ekranın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Temmuz 2015; 14:20:45 >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    hocam monitörü değiştirdim, ekran kartını gtx 970 100ME yaptım. Uygun modeli tam olarak yakalayamadım ben de rami de sizin dediğiniz gibi değiştireceğim...

ram uygun mudur?http://www.vatanbilgisayar.com/corsair-8gb-2x4gb-vengeance-pro-ddr3-1600mhz-cl9-dual-kit-ram.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukaspodolski -- 7 Temmuz 2015; 14:45:20 >
    çift modül tek farkı %1-3 civarıdır şunun fiyatı uygun ilerde yükseltmek de kolay olurhttp://www.vatanbilgisayar.com/gskill-8gb-ripjawsx-ddr3-1600mhz-cl9-tek-modul-ram.html?keywords=8gb

monitörü teşhirde görüp seçebilirsin daha mantıklı olur herkes Ips görüntüyü beğenecek diye bir şey yok örnek olması açısından verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 7 Temmuz 2015; 15:07:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lukaspodolski

Arkadaşlar tamamlamdım gibi. Vatan'dan toplayacağım. Son haline bi baksanız bence gayet ideal oldu gibi? Olumlu-olumsuz yorumlarınız varsa bekliyorum.
     4000 TL'ye Sistem Tavsiyesi (monitor dahil) (ALINACAK)

edit: arkadaşlar ekran kartı arasında bu ve MSI GTX970 GAMING 100ME arasındayım. Aralarında 20 tl fiyat farkı var sadece. Hangisini önerirsiniz?

Yakın bir sistemi geçen hafta aldım. Şuan GTA 5 ek efektler açıkta gayet rahat oynuyorum. Ekran kartı olarak ME almana gerek yok. Hangisinin rengi hoşuna gidiyorsa onu al. Çünkü kartın herşeyi aynı. Ram olarak KESINLIKLE KINGSTON HYPER X al. Corsair ram de sıkıntı veriyor. Kasa muhteşem. Hayırlı olsun

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    anladım hocam bi inceleyeceğim.
  • Monitör olarak

PHILIPS 21.5" 224E5QSW/01 LED IPS MONİTÖR 447 TL
    bunu öneririm. Ben sizin Yazdığınız asusu geçen hafta indirimde 308 TL ye aldım gayet güzel fakat şimdiki fiyatında pahalı.

• Freedom.25 F kullanıcısına yanıt
    benim monitör konusunda en ufak bir bilgim yok sadece söylenenlerden yola çıkarak bunu ekledim. Şuna da muazzam diyolar mesela fiyatına göre:http://www.istanbulbilisim.com.tr/benq-rl2240he-gaming-led-monitor-fiyati,155224.html

bilemiyorum işte içime sindi esasında gayet ama ah şu monitör yok mu! bir de iyi bir kasa oluşturunca param da kalmıyo fazla maksimum 500 TL alacagım monitör. onu da seçemiyorum...
    hocam onun tepki süresi 14 ms aman fps oynayacağız yaramaz bize o
  • PHILIPS 21.5" 223V5LSB2/62 GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    Fazla para verme, ben gidip vatan da tek tek inceledim. Renkleri ve çözünürlüğü ve görüntü açısı Hepsi yakın. Sadece oyun için alacaksan, şunu al oyunlarda problem olmaz.

Senin paylaştığın monitörde iyi. Ama sen sakın TEPKI SURESINE TAKILMA . Oyunlarda farkı anlayamazsın . 1 ms = 1 saniyenin 1000 de 1 gecikme demektir. Yani sence bunu gözle anlayabilecek var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom.25 -- 7 Temmuz 2015; 15:23:31 >
    fiyatına göre gerçekten epey iyi; anlayamayız ama teorik hesap hastalığım var benim Onu da aştım sayılır. Çok yüksek ihtimalle paramı sonuna kadar kullanma hevesimden Nerd Miner hocamın dediği Aoc'yi ya da Benq'yu alacağım. Yardımın için çok teşekkür ederim ederim kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukaspodolski -- 7 Temmuz 2015; 15:31:45 >
  • Yardımcı olabildiysem ne mutlu. Ama AOC ler genelde aşağı yukarı fazla egilmiyorlar. Egilme açısına da bakmayı unutma. Kolay gelsin.

• Up. Yarin siparisi verecegim. Eksik gedik var midir?

Herkese Merhabalar,

Son olarak budur diyebilir miyiz ?

Ürün Tipi Ürün İsmi Adet Birim Fiyatı
    İşlemci Intel Core i5 4460 3.2 GHz 6MB 1150p HD 4600 VGA 1 176,99 USD + KDV
    Anakart MSI Z97 GAMING 5 DDR3 1600MHz S+V+GL+16X 1150p 1 167,67 USD + KDV
    Bellek Kingston HyperX XMP 8GB (2x4)1600 MHz DDR3 1 62,10 USD + KDV
    Ekran Kartı MSI GTX970 GAMING 100ME 4GB 256Bit GDDR5 2xDVI HDM 1 416,07 USD + KDV
    Sabit Disk WD 1 TB Blue 7200 64MB SATA3 / WD10EZEX 1 54,86 USD + KDV
    Kasa Zalman Z9 Plus Mid Tower Kasa/Siyah 1 60,03 USD + KDV
    Güç Kaynağı Zalman ZM600-LX 600W 120mm Fanlı Güç Kaynağı 1 55,89 USD + KDV
    Monitör Asus 24 VX248H LED MM Monitör Siyah 1ms 1 203,90 USD + KDV
    Optik Sürücü Asus 24F1ST 24X SATA DvdRw Siyah - Bulk 1 13,20 USD + KDV
    Klavye LOGITECH G105 GAMING KLAVYE TR 920-005054 1 36,49 USD + KDV
    İşlemci Soğutucu & Fan Zalman ZM-STG1 Süper Thermal Macun/Gri 1 8,02 USD + KDV
    Montaj ve Test PC Toplama Hizmet Bedeli (Montaj Hizmeti) 1 7,76 USD + KDV

Ara Toplam : 3.384,76 TL
    KDV Toplamı : 609,26 TL
    Genel Toplam : 3.994,02 TL
    Havale/EFT ile : 3.914,14 TL
    Kredi Kartı Tek Çekim ile : 3.954,08 TL

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.