120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD 222 tl
TOPLAM = 3952 TL
Ozgn13
kullanıcısına yanıt
Hocam Windows 7 tartışılamaz cümlenizi çok ön yargılı buldum. Anlattığınız problemler zaten çözüldü. Microsoft güncelleştirme yayınladı. Ben kendim Windows 8.1 kullanıyorum ve yaptığım testlerde hiç problem yaşamadım.
Bu tablet için tasarlandı olayı da doğrudur. Fakat tasarlanırken daha çok mobil platform düşünüldüğünden bariz hız farkı vardır. Ben Metro arayüzünü hiç kullanmıyorum. StartIsBack kullanıyorum, başlat menüsünü istediğim gibi kişiselleştirebiliyorum.
Yukardaki linkte indireceğiniz dosyalar içersinde MouseMovementRecorder.exe diye bir program var. Bu program farenizin hareketlerini kaydeder. Onu açın, test etmek istediğiniz oyunu açın ve bi süre oynayın. Bi süre oynadıktan sonra programda fazla yeşil ve kırmızı görürseniz bir problem var demektir.
Kısacası Windows 8.1'i biraz karıştırırsanız Windows 8.1 çok daha iyi bir işletim sistemi seçimi olur. Ha ben niye uğraşayım o kadar para alıyorlar ama düz halini kullanamıyorum derseniz hiç itirazım olmaz
BoraFTWB
kullanıcısına yanıt
Açıkçası 8.1 yazısı gelince hep "remind me later" diyorum.. O da win8 de bunları yaşadıysam, 8.1 de neler yaşarım korkusundan
Söylediklerinizi dikkate alacağım. Önyargılı olmam da çok normal, Win7 ultimate kullanırken Win8' e geçtim. Metro kullanmaya alışmak zaten öldürdü! Bir de üstüne First person oyunlarda yaşadığım sıkıntılar eklenince, Win7 nin gözünü seviyim dedim...
Ozgn13
kullanıcısına yanıt
Haklısınız
BoraFTWB
kullanıcısına yanıt
Aktardığınız deneyimleriniz için teşekkür ederim. İşe yarıyor.
Ozgn13
kullanıcısına yanıt
Rica ederim. Forumlar ne için var
bende aynı fikirdeyim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme