Şimdi Ara

4000 tl ye sistem toplicam (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Z97 GAMING 5 Intel Z97 Soket 1150 DDR3 3200MHz(O.C.) DVI&DP Anakart 456 tl

8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram 269 tl

HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA 424 tl

R9 290X TRI-X OC GDDR5 4GB 512Bit AMD Radeon DX 11.2 Ekran Kartı 1513

3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk 145 tl

Core i7 4790K Soket 1150 4.0GHz 8MB Cache 22nm İşlemci 923 tl

120GB 840 EVO SATA 3.0 (Okuma 540MB / Yazma 410MB) SSD 222 tl

TOPLAM = 3952 TL

• Ozgn13 kullanıcısına yanıt
    Hocam Windows 7 tartışılamaz cümlenizi çok ön yargılı buldum. Anlattığınız problemler zaten çözüldü. Microsoft güncelleştirme yayınladı. Ben kendim Windows 8.1 kullanıyorum ve yaptığım testlerde hiç problem yaşamadım.

Bu tablet için tasarlandı olayı da doğrudur. Fakat tasarlanırken daha çok mobil platform düşünüldüğünden bariz hız farkı vardır. Ben Metro arayüzünü hiç kullanmıyorum. StartIsBack kullanıyorum, başlat menüsünü istediğim gibi kişiselleştirebiliyorum.

http://donewmouseaccel.blogspot.com.tr/2010/04/markc-mouse-acceleration-fix-builder.html

Yukardaki linkte indireceğiniz dosyalar içersinde MouseMovementRecorder.exe diye bir program var. Bu program farenizin hareketlerini kaydeder. Onu açın, test etmek istediğiniz oyunu açın ve bi süre oynayın. Bi süre oynadıktan sonra programda fazla yeşil ve kırmızı görürseniz bir problem var demektir.

Kısacası Windows 8.1'i biraz karıştırırsanız Windows 8.1 çok daha iyi bir işletim sistemi seçimi olur. Ha ben niye uğraşayım o kadar para alıyorlar ama düz halini kullanamıyorum derseniz hiç itirazım olmaz

• BoraFTW B kullanıcısına yanıt
    Açıkçası 8.1 yazısı gelince hep "remind me later" diyorum.. O da win8 de bunları yaşadıysam, 8.1 de neler yaşarım korkusundan

Söylediklerinizi dikkate alacağım. Önyargılı olmam da çok normal, Win7 ultimate kullanırken Win8' e geçtim. Metro kullanmaya alışmak zaten öldürdü! Bir de üstüne First person oyunlarda yaşadığım sıkıntılar eklenince, Win7 nin gözünü seviyim dedim...
    Haklısınız
  • BoraFTW B kullanıcısına yanıt
    Aktardığınız deneyimleriniz için teşekkür ederim. İşe yarıyor.
    Rica ederim. Forumlar ne için var
  • bende aynı fikirdeyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.