Şimdi Ara

4000 ytl civarı plazma tavsiyesi alabilir miyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bazı yanlışlar var onalrı vurgulamak istiyorum

1- oyunlarda burn-in olayında en başarılı model pioneer dır.

2- panasonic pio dan sonra en başarılı pdp işini yapar.PZ serisi amatör bir seri değldir. oyunlarda daha yüksek başarı istiyorsanız PZ85 serisine bakın.

3- plazmaların oyunlarda burn-in olayı yapma ihtimali vardır.ancak burn-in olayı 3-4 sene önceye nazaran plazmalar da belirgin derece de yapılan geliştirme teknikleriyle azaltılımıştır.En ünlü HD test siteleri oyun için panel tavsiyelerini plazmalardan yana kullanmaktadırlar(pio bunda daima önde gelir)

4- lcd lerin oyunlar da İnput/Lag sorunu vardır ki bu en iyi serilerde bile belki sizi üzebilir(samsung 9 serisinin input/lag süresi 30-60 ms arasında çıkmıştır). görüldüğü üzere lcd lerin en büyük handikapı input/lag seviyesidir.

5- oyunlarda genel olarak lcd lerin önerilmesinin nedeni detay görüntü vermede konsollar da lcd ler daha başarılıdır.

6- Lcd ler özellikle yeni LED ler her konuda plazmaları yakalamış ve hatta geçmişlerdir.bu modelleri almak şimdilik çok zor olsa da yakın gelecekte ulaşılabilir olacaktır. detay görüntü verebilme başarısı bir çok kişi için önemlidir. 30-40 ms arası kabul edilebilir bir süre olduğu için,yan uygulamalarda lcd ler gayet başarlı oldukları için lcd almak düşünülebilir.

Saygılar

• Nerde yanlış var ben göremedim yazdıklarımızda

Ben pioneer dışında burn-in kesinlikle yok diyen marka duymadım, panasonicte daha teşhir ürünlerinde yeni seri pz'lerde daha görüldüğünü okudum.
    Onun için oturup 5 saat oyun oynayacak insan için hala sakatlık var. Detayların yanısıra lcd'lerin renk ve keskinlik olarakta insanı daha çok tatmin ettiğini düşünüyorum oyunlarda. İnput lag olarakta zaten sony gibi bir marka tercih edildiği zaman hele o fiyatlarda hiçbir problem olmaz.

6. maddede geçme olayına katılmıyorum dünyanın en iyi tv'si halen pioneer plazmadır.
  • quote:

Nerde yanlış var ben göremedim yazdıklarımızda

quote:

pioneer dışındaki plazmalarda oyun konsolu işi sakattır burn-in olasılığı olduğu için,

bu yazıdan pana da burn-in olma olasılığı çok yüksek gibi bir sonuç çıkabilir bazı kişilere göre.halbu ki bunun ihtimali yüksek değildir. plazmaların handikapları olduğu gibi lcd lerinde handikapları vardır.zaten onları da yazdım.yazında direk olarak yanlış denebilecek bir olgu yok.ancak yanlış yorumlanabileceği için bende bazı hususları aktardım.

quote:

6. maddede geçme olayına katılmıyorum dünyanın en iyi tv'si halen pioneer plazmadır

şu an itibariyle evet,çok yakın bir gelecekte lcd,lazer,oled vs... görülme ihtimali çok yüksek. hele ki sharp xs1 serisi dizayn ve kalite/performans olarak çok başarılıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universteli -- 8 Kasım 2008; 0:31:17 >

• Yok zaten panasonic'lerin burn in olacak diye bayilerde açılmadıkları zamanları çoktan geçtik, hatta pioneer 5. 6. nesilde nasıl burn in vardı inanamazsınız,
    şu anda panada yok gibi birşey ama hani tam yok dediğimiz pioneer olabiliyor
  • quote:

şu anda panada yok gibi birşey ama hani tam yok dediğimiz pioneer olabiliyor

çok doğru.

Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.