Şimdi Ara

40000-45000 TL ye dizel ne onerirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: frekans76

bu aralar çok fazla görmeye başladımözellile metalik gri i 30

İnsanlar yavaş yavaş İ30 un farkına varmaya başladılar.
    Metalik gride güzel bir renk ama i30 lara en çok yakışan renk

1- Ateş Kırmızı
    2- Beyaz
    3- Divid Mavi..

Kasa olarakta çok hoş bir kasası var.Öyle hafif falan değil yani o gördüğün kırmızı i30 araç 1470 kg...
    N-Captan da 5 yıldız almış...5 yıl da garanti veriyor, al 5 yıl kullan...

• merhabalar,

saydığınız araçlar içinde en mantıklısı tabiki focus (ve kesinlikle eski kasa)
    ben size birde mazda3'e bakın derim 116 bg touring sedan dizel..ben gittim gördüm çok başarılı.focusla da aynı fiyat.
  • Yeni Citroen C4'e bak incele test sürüşü yap hemen kararını vericeksin.
  • d4d corolla yı düşünmüyormusunuz ben çok memnunum
  • ben kesinlikle yeni c4 derim.konfor donanim guvenlik ve ekonomi de super bi arac.tek eksisi fransiz olmasi
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho98

ben kesinlikle yeni c4 derim.konfor donanim guvenlik ve ekonomi de super bi arac.tek eksisi fransiz olmasi

güzel yorum c4 alman olmalıydı.
  • c4 alman değil ama bu araçlar arasında en çok tercih edilenlerden
  • bende 2 ay oldu alalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

bende 2 ay oldu alalı

süperr bi şeyy
  • i30 un 2. el piyasasi nasil? Elden cikarmak kolay oluyor mu?
  • Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Daha cok Fluence, yeni c4 arasinda gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiztac

Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Daha cok Fluence, yeni c4 arasinda gidiyorum.

92 bg 1.6 hdi şehiriçi çok ideal sızın için
  • quote:

i30 un 2. el piyasasi nasil? Elden cikarmak kolay oluyor mu?

Forumdaki satan kişiler İ30 unu çok kısa bir zamanda elden çıkarttılar, talep var yani.
    Ayrıca bir çok kişi İ30 dizel arıyor ama istediğini bulamıyor, çünkü alan kişiler pek satma taraftarı değil.

Fluence bence hiç tavsiye etmem.Az-maz yakıyor ama şeklen hikmet garibesi gibi.C4 sedanın bir altı diyelim.
    Yeni C4 fena değil donanım olarak iyi ama biraz şekilden kaybediyor.Eski kasası sanki daha iyiydi.
  • Alacak olan kardeş araçtan neler bekliyorsun ekonomi,performans,güvenlik,konfor donanım vs. onlardan bahset.Bizde ona göre önerilerde bulunalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .....

40000-45000 TL ye dizel ne onerirsiniz?
  • quote:

Sifir dizel bir otomobil almak istiyorum. Butcem 43000 TL civarinda. Aldigim arabayi en az 5 sene kullamayi planliyorum. Bebekli bir aile oldugumuz icin bagaj hacmi ve guvenlik (veya saglamlik) bizim icin onemli. Ayrica 2. elde de guclu olmasida onemli. O fiyata alinacak aklima gelen otomobiller:

Renault Fluence
    Hyundai i30 CW
    Yeni Citroen C4
    Kia Cee'd
    Peugeot 207 SW
    Eski Kasa Ford Focus

Fluence ilk bakista en mantikli gibi gorunsede yerli uretim oldugundan dolayi cogu kisiden saglam olmadigina dair seyler duydum. Hyundai i30 veya i30CW nin ikinci eldeki durumu hakkinda bilgim yok. Yeni citroen C4 u gorunum olarak begendim ve 400 L lik bagaj hacmi bizim icin idare edecek duzeyde ama fransiz arabasi olmasinda dolayi suphelerim var. Ayni sey Peugeot icinde gecerli. Kia yine guzel bir araba ama ikinci el beni dusunduruyor.

Yorumlarinizi ve varsa yeni onerilerinizi merakla bekliyorum. Simdiden tesekkurler.

Ford focusu öneririm gayet güzel arabadır,ama içeriye çok ses alır hele hele uzun yolda..

• quote:

Orijinalden alıntı: muho98

Alacak olan kardeş araçtan neler bekliyorsun ekonomi,performans,güvenlik,konfor donanım vs. onlardan bahset.Bizde ona göre önerilerde bulunalım.

Aractan beklentim sirasiyla guvenlik, bagaj hacmi ve konfor. Otomobil almak aslinda bir zevk isi. Herkesin begendigini baskasi begenmeyebilir. 42000-43000 TL vermisken, bu paranin alabilecegi en iyi secenegi bulmaya calisiyorum.
  • Merhaba Arkadaslar,

Bir kez daha yorumlariniz ve onerileriniz icin tesekkur ederim. Yeni yasayacagim sehir kucun bir yer olacagindan dolayi dizel araba almaktan vazgectim ve bugun 35.000 TL ye Yeni Opel Meriva aldim. Arac oldukca donanimli, konforlu ve guvenli geldi. 35.000 TL lik fiyat bu arac icin inanilmaz bence. Kacirmak istemedim.
  • fluence tavsiye ederim

düzenleme: meriva hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 20 Ağustos 2011; 19:27:53 >
  • Bende C4 ve megane3 arasında kalan birisiyim hala kara vermedim flunce ve megane3 ün iç dizanynı ve malzeme kalitesi aynı bunu belirtiyim arkadaşların dediği gibi yok yerli üretim içi kötüdür falan demek yanlış o yazdığın araçlar arasında o kadar fark yok pişman olmasın hangisini alırsan, donanımı çok olsun diyorsa hyundai İ30 larda çok donanım var gerçekten dediğiniz fiyat aralığında fluance ve c4 ün boş donanımını alıyorsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.