Şimdi Ara

4000TL Bütçe İçin Ev Sinema Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

4000TL bütçe dahilinde Receiver+Subwoofer+Center Hoparlör+ Ön Hoparlörler+Arka Hoparlörler için tavsiyelerinizi bekliyorum...

Şimdiden Teşekkürler

• yaklaşık 3500 tl'ye mal olan ve oldukça memnun olduğum sistemim: Marantz 1402 AVR, ve polkaudio TSI 300 ön, TSI 100 arka, CS 10 center.
    Ben sub almadım çok gerek de duymadım şuana kadar.
  • bende ev sinema sistemi almaya karar cerdim ama hiç birşey anlamıyorum
  • ben hiç uğraşmadım gittim direk harman kardondan hazır sistem aldım, ama bu kadar bütçem yoktu tabi, 4000 TL ye güzel bişeyler yapılır, hayırlı olsun şimdiden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devildo

ben hiç uğraşmadım gittim direk harman kardondan hazır sistem aldım, ama bu kadar bütçem yoktu tabi, 4000 TL ye güzel bişeyler yapılır, hayırlı olsun şimdiden :)

Aldıgınız sistem nedir ve memnunmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kusura bakmayın ancak girebildim foruma, ben Harman Kardon AVR 360 anfi ve HKTS 16 speaker seti aldım, saturnde 2299 TL'ye buldum, zaten bütçem daha fazlasına müsade etmiyordu, bluray player almadım, ps3 kullanıyorum, bide western digital media player aldım, sürekli mkv film izliyorum, digiturk çok tatmin edici değil ama kutuyla alakalı, tam verim alınmıyo, diğer herşeyden gayet memnunum, ama 4000 TL bütçe varsa tabiki daha profesyonel bişeyler alınabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.