Şimdi Ara

4000tl sınır oyun leptopu msi hariç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba dostlar 4000 tl sınırım var gta5 ısınma prob olmadan ultra gibi civarda oynuyabileceğim leptop varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• X550jk

• Kardeşim daha iyisi yokmudur

• halil0234 H kullanıcısına yanıt
    Asus daha iyisini yapana kadar en iyisi bu

neden msi istemediğini bilmiyorum ama istemiyorsun kısaca, uzatmıcam. x550jk öneren arkadaş abartmış biraz o fiyata monster, victor gibi markalardam bakabilirsin. acer nitro vn7 gibi modellere bakabilirsin. lenovo ve asus'un üst seviye modellerini(isimlerini hatırlayamadım şuan ama lenovo y5070 falandı sanırım) bulabilirsen, onlara bakabilirsin. ayrıca yurtdışından getirme şansın varsa dell alienware falan bi araştır (fiyatlarını bilmiyorum, belki aşırı olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snelius -- 1 Mayıs 2015; 18:11:27 >
  • Kardeşim ama 1.700 tl ya benim 4000 tl ye kadar sınır var hiçmi daha iyisi yok

Monsterin gtx 860 modellerine bakabilirsin hediye gta v veriyodu ,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 TL Oyun Bilgisayarı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    daha iyisi olmaz olur mu? okumadınız mı mesajımı bi üstünüzde. x550jk öneren de zaten troll al bak, daha demin açtı konuyuhttp://forum.donanimhaber.com/m_105339095/f_//tm.htm#105340290 böyle bi kafa olabilir mi?
  • Monster in sitesine gir ve ürünlere bak. Zor bir şey değil fp oranı yüksek çok iyi laptoplar var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim pek anlamıyorum sen bana tam ismini verebilirsen çok iyi olur en az 3000tl olsun ama yani kaliteli olsun onu demek üstüyorum

• Bu fiyatta krallar MSI ve Monsterdir. İki markanın çoğu ürünleri aynı kasa tipinde. Neden MSI istemediğini anlamadım nedense.

• Bende var çünki ve hiç beğenmiyorum

• Yani 3000 tl üzerinde msi hariç gta5 i ultrada filan çalıştıracak bir leptop bile yokmu

• Kardeşlerim lütfen yardım edin gta5 i high da filan hiç sıkıntısız kasıcak leptop yokmu

• Yurtdışı bağlantılarınız varsa getire biliyorsanız ''ALİENWARE'' cok güzel modelleri var ..

Lakin bu marka ile bence kapışabilicek bir diğer marka MONSTER .. modelleri oyuncular icin cok kullanışlı ve Türkiye'de servisi mevcut.

• Yardım edevilcek kimse yok mu

• Hocam Lenovo Y5070 modeline bakabilirsiniz. Ben de o notebooku düşünüyorum. GTX 960M ekran kartı ile güncel oyunları Highta açar diye düşünüyorum.
  • Aynen kardeşim çoğu kişilerin tavsiyesi asus oluyordu neden peki ? Baktım da monstera baya iyi gözüküyor asusun özelliklerinden ama bende asus almak istiyorum Meselahttp://www.pcdepo.com/asus-n551jm-ultrabook bu monsterdan daha mı iyi ve neden herkes asus diyor ben sadece gta 5 i rahat highda hiç kasmadan oynayabileceğim bir leptop istiyorum

Monster'ın performansı çok iyi olduğu doğru ama Asus kadar kaliteli ve uzun ömürlü değil. Aynı zamanda Asus'un kasa kalitesi Monster'dan daha iyi. Monster alırsanız eğer oyun oynadıkça ekran kartı performansı düşecektir. Ama tabi yüksek performansa önem verip kısa süre idare etsin yenisi alırım diyorsanız Monster alın. Ama alamam kaliteli ve uzun ömürlü diyorsanız da Asus alın. Son seçim sizin. Asus alacaksanız bir Rog serisine bakmanızı öneririm.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.