Ben 900k Çakan Clerick Gördüm Forumda Verilmişti Şimdi Onu Arıyorum
öle bişe imkansız fakedir o
quote:
Orjinalden alıntı: SpongeBob_
quote:
Orjinalden alıntı: _MetalGirL_
1 Adamın Elinde SUn +9 Clerick Varsa 2 Full Farm Cleric/Warlock İdi 3 Clerick Ataak Skileri Max İse 4 Warlock Setuslar Max İse 5 Silk İle Alınan Mag Ve Phy Arttırıcılar Var 2 Tane Onlardanda Aldıysa Neden Olmasın Bana Sölermisin
quote:
1 Adamın Elinde SUn +9 Clerick Varsa 2 Full Farm Cleric/Warlock İdi 3 Clerick Ataak Skileri Max İse 4 Warlock Setuslar Max İse 5 Silk İle Alınan Mag Ve Phy Arttırıcılar Var 2 Tane Onlardanda Aldıysa Neden Olmasın Bana Sölermisin
SUN +9 cleric rod bayaaaaaaaaaaaaaaaa bi zor bulunur daha sun unu bulcan cleric rodun ona +1 +2 diye bascan bascan tam +8 oldu weapon elixir failed olcak astral varsa +4 e düşcek fln filan
quote:
Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD
quote:
SUN +9 cleric rod bayaaaaaaaaaaaaaaaa bi zor bulunur daha sun unu bulcan cleric rodun ona +1 +2 diye bascan bascan tam +8 oldu weapon elixir failed olcak astral varsa +4 e düşcek fln filan
Hiç +11 sun lar görmedin mi?.
beyler belkı adamın avatar dressınde ıgro monster %1 cvardı tAMda otturmustur o crite
divisionu basıp offering ile vur bakalım ne oluyo
yandaki warlocka dikkat çekerim ve manyaktaki debufflara yine de güzel bir vuruş
quote:
Orjinalden alıntı: umbaba
Hiç +11 sun lar görmedin mi?.
Bilerek yazdım onları ben
Şakasına yani
Bana sun'u bırak som bile düşmediğinden alışık değilim sun'lara ( 1 kere sos düştü oda 2 degree yüzüktü)
boş verin bunları hayat boş efesle çoşşşşşşşşş
@_MetalGirl_ Benm charı gorunce gözlerim yaşardı saol alıntı için ::D
Ayrıca manyakda Bleed eksik o da olsa fena olur...Tabi offering daha fazla vurur zannımca...
quote:
Orjinalden alıntı: WomanNizZer
beyler belkı adamın avatar dressınde ıgro monster %1 cvardı tAMda otturmustur o crite
doğru söylüosun bayağ arttırıo damage i
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
quote:
Orjinalden alıntı: WomanNizZer
doğru söylüosun bayağ arttırıo damage i
Bence pek etkılemez zaten manyagın defansı kac kı 3 5 bişi eksilse pek etkılemez zannımca..
Yazık ya manyganglara
manyang koruma fan gılab hemen müdahaele etsin el koyalım bunu yapan rogue yi bulup oyundan uzaklaştıralım gitsin moviaya
benden bukadar beyler
quote:
Orjinalden alıntı: ouzzjann
quote:
Orjinalden alıntı: Jok3R.
85+5 silah var...Vede rogue normal bişey gibi . . =) rogue yani . .
85 i anladık da +5 diye üstünde mi yazıyo ?
Biliyorum desem . .
quote:
quote:
quote:
Biliyorum desem . .
rev6 desem?
quote:
Orjinalden alıntı: BaListiK
quote:
quote:
quote:
Biliyorum desem . .
rev6 desem?
Bende sana katılıyorum desem?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: SpongeBob_
quote:
farketmez gene vuramaz
La Gidin Manyang Kesmeyin Movia Kesin Onlar En Azından Eu Canavarı Ch Lere Hakaret Etmemiş Olaruz
Evet Bundan Sonra Yüksek Vuruşlarınızı Movialarda Deniyoruz