Şimdi Ara

400RP Diamond5 Konum silinmis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanirim konuyu lol genel'e açtigim için yada ben uyurken 11 cevap gelmis ne oldu bilmiyorum. 13'tehttp://www.cekilisyap.com/ 'dan yapicam. O yüzden geçen seferki katilamayanlardan özür diliyorum.
    Özet: Dün p1'den d5'e çiktim 400rp dagitiyorum.

Edit1:http://www.cekilisyap.com/diamond-rp
    Edit2: Tihilu kazandy katylanlara te?ekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UMadBro? -- 11 Ağustos 2014; 13:00:41 >

• yaz beni.
  • Yazar misin Benice :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Ray SF

Yazar misin Benice :-)
    Dün oldukça ki?i katylmy?ty yazyk olucak ya en azyndan bi 7-8 ki?i çyksa bari
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Ray SF

Yazar misin Benice :-)
    yaz beni pls.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UMadBro?

Dün oldukça ki?i katylmy?ty yazyk olucak ya en azyndan bi 7-8 ki?i çyksa bari

Alıntıları Göster
    Katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raerion

Katılmak istiyorum

Alıntıları Göster
    benide yaz kanka
  • quote:

Orijinalden alıntı: goaben

benide yaz kanka

Alıntıları Göster
    benide yaz
  • Yaz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: MasörBey

Yaz beni
    kardeşim çok normal dün lol bölümünün durumu hakkında konuştuğumuz, tartıştığımız bir konu vardı adamlar onu bile silmiş, burayı iran, çin falan sanıyorlar herhalde, forumda ki bazı yöneticiler diktatörcülük oynuyor bu aralar

Zorunlu Edit: kişisel hak ve özgürlüklerimize saygısı olmayan bazı forum yöneticileri, forumu oluşturan yegane unsur üyeleridir, siz burda konuşmamıza, fikrimizi beyan etmemize dahi izin vermeyecekseniz bizde bundan sonra ona göre davranırız, birazcık saygınız olsun, burada ki hiç kimse sizin kuklanız değil veya sizin isteklerinize göre hareket etmek zorunda değildir zaten troll kaynayan lol bölümünü daha idare edemezken forumun içler acısı halini konuşmak için açılan konuyuda kapatmak sizin gibi öylesine bu görevi yapan zatlara yakışırdı zaten, iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheB0SS -- 11 Ağustos 2014; 12:58:05 >

• YaaZz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

kardeşim çok normal dün lol bölümünün durumu hakkında konuştuğumuz, tartıştığımız bir konu vardı adamlar onu bile silmiş, burayı iran, çin falan sanıyorlar herhalde, forumda ki bazı yöneticiler diktatörcülük oynuyor bu aralar

Zorunlu Edit: kişisel hak ve özgürlüklerimize saygısı olmayan bazı forum yöneticileri, forumu oluşturan yegane unsur üyeleridir, siz burda konuşmamıza, fikrimizi beyan etmemize dahi izin vermeyecekseniz bizde bundan sonra ona göre davranırız, birazcık saygınız olsun, burada ki hiç kimse sizin kuklanız değil veya sizin isteklerinize göre hareket etmek zorunda değildir zaten troll kaynayan lol bölümünü daha idare edemezken forumun içler acısı halini konuşmak için açılan konuyuda kapatmak sizin gibi öylesine bu görevi yapan zatlara yakışırdı zaten, iyi forumlar.
    quote:

Orijinalden alynty: TheB0SS

karde?im çok normal dün lol bölümünün durumu hakkynda konu?tu?umuz, tarty?ty?ymyz bir konu vardy adamlar onu bile silmi?, burayy iran, çin falan sanyyorlar herhalde, forumda ki bazy yöneticiler diktatörlük oynuyor bu aralar

Adminlerde konu yeri de?i?tirme yok mu ki. O kadar u?ra?my?tym ben bu konu için

• quote:

Orijinalden alıntı: UMadBro?

quote:

Orijinalden alynty: TheB0SS

karde?im çok normal dün lol bölümünün durumu hakkynda konu?tu?umuz, tarty?ty?ymyz bir konu vardy adamlar onu bile silmi?, burayy iran, çin falan sanyyorlar herhalde, forumda ki bazy yöneticiler diktatörlük oynuyor bu aralar

Adminlerde konu yeri de?i?tirme yok mu ki. O kadar u?ra?my?tym ben bu konu için

Alıntıları Göster
    Katılmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloveKilled

YaaZz
    quote:

Orijinalden alinti: ArchloweKilled

YaaZz

Sen dün üst ingilizce alt türkçe diyen de?il miydin.
  • Katılalım
  • yaz beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

yaz beni
    katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranger99

katılıyorum

Alıntıları Göster
    İnanmıyorum.2.5 senedir şu forumdayım ilk defa bir çekilişi kazandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ranger99

katılıyorum

Alıntıları Göster
    @TheB0SS
    Konu linkini alabilirmiyim? Gozden kacirdigimiz seyler olabilir. Bu tur durumlarda PM ile geri donus yaparsaniz yardimci olabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

yaz beni
    beni de yaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.