Şimdi Ara

400TL'ye Kadar Bluetooth Kulaklık Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günlük kullanım için başlıkta da bahsettiğim gibi 400TL'ye kadar bluetooth bir kulaklık arıyorum. Öncelikle kulaklıktan istediklerimi açıklayayım;

1- Overear bir kulaklık olması,
    2- Sadece bluetooth olmayıp kablolu da kullanılabilmesi,
    3- Mümkünse ANC olması,
    4- Tiz ve Bass dengeli olması,
    5- Bluetooth 5.0 olması,

Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar

NOT: Kulaklıkta istediklerim genellikle tercih ettiklerimdir. Eğer kulaklıkta benim istediğim bir özellik yoksa ve iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorsanız yine de tavsiyede bulunabilirsiniz, iyi forumlar.

NOT2: Aklımda TaoTronics SoundSurge 60 var ancak markayı pek duymadım yani biraz önyargım var. Kulaklığı önerir misiniz. Yabancı incelemelerde ortalama bir kulaklık olduğu söyleniyor.

• İlla anc istiyorsan anket q20 ya da taotronics soundsurge 80 ama ancsiz o fiyata en güzel kulaklık bence anker q10

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soundsurge 60 hem ses hem malzeme kalitesi olarak güzel, anc si de gayet iyi çalışıyor. Ben geçen sene abd'deyken almıştım, hala kullanıyorum. Ama multi device desteği olmadığı için satmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuri00007

Soundsurge 60 hem ses hem malzeme kalitesi olarak güzel, anc si de gayet iyi çalışıyor. Ben geçen sene abd'deyken almıştım, hala kullanıyorum. Ama multi device desteği olmadığı için satmayı düşünüyorum.
    Peki hocam tiz bass dengesinden memnun musun ?
  • ARkdaşımda bi tane denemiştim harika ve ucuzdu

başka ürünlere de bakabilirsin

• Ben de aynı tarz bir kulaklık arıyorum ama sanırım anker q10 ve q20 modellerinden başka model yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.