Şimdi Ara

400W için en iyi kart?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde max 250 ytl var ve 400W aopen psu var (tüm sistem mesaj sonunda yazılı )
    Benim merak ettiğim yeni bi psu almadan ve para limtini aşmadan alabileceğim en iyi ekran kartı nedir?
    Seçenek olarak 9600gt hd4760 ve çalıştırması muhtemelse 9800gt düşünüyorum. Ne dersiniz?

İşlemci: core 2 duo E6600
    Anakart: asus p5b
    Ekran kartı:nvidia 7900gs
    Ram: (1+1) gb (800 mhz)
    hdd: 250 gb
    psu: kasayla beraber aopen 400W

• 8800gt oluyosa 9800gt de olur diye bi mantık doğru olur mu aralarında çok fark yok galiba güç tüketiminde. Bide ekran kartlarının 12v tan kaç amper çektiği öğrenmebileceğim bi site var mı?
  • Googleden "psu calculate" , "Power supply calculate" diye arattırsan sistemin gerektirdiği waltı hemde ekran kartınınkini bulabilirsin.
  • http://www.extreme.outervision.com dan bahsediyosun galiba. orda lite versiyonda düzgün bi bilgi yok hatta ona göre 400W tan yüksek siztem oluşturmak çok zor. Benim aradığım her ekran kartının kaç amperçektiği. heralde bunu öğrenmek için pro sürüme para vermek gerekiyo sitenin. başka bi yolu varmıdır acaba
  • power ın watt ın dan daha önemli bişey war ekran kartları için..
    12v dan kaç amper verdiği buna bakmalısın.. 8800gt nin teknik verilerinde 12v dan 18amperlik akım geçmesi istenir. buna dikkat ediceksin arkadaşım. powerındaki şemasına bakarsan görebilirsin.
  • psu verileri: +12V1=14A +12V2=15A
    Bunları toplamı en azından (bildiğim kadarıyla direk toplanmıyo belli bi kayıp oluyo) 15+14>18 diyip 8800gt'yi alabilir miyim gönül rahatlığıyla?
  • alırsın ya eğer gerçekten o değerleri veriyosa.. sorun teşkil etmez sanırım.. feel ın içinden çıkanlara 4850 takmıştık 18V 16A idi.. ama kombine çıkışını bilemiyorum seninkide çalıştırır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.