iphone 12 max pro 512 gb hocam |
4049 TL Xiaomi Mi 11 Lite 128-6GB/157g 6.55 AMOLED 90Hz/Snpdrgn 732G/64MP(GW3)-16MP/4250mAh(33W) (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: helslootiphone 12 max pro 512 gb hocam
Alıntıları GösterBu kadar yüksek mesaj sayısına sahip birisinin bu şekilde cevap vermesi.. çok yakışmıyor hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: swat882Bu kadar yüksek mesaj sayısına sahip birisinin bu şekilde cevap vermesi.. çok yakışmıyor hocam.
Alıntıları GösterParan olsa alman mı hocam ?
-
Bence bu fiyatı haketmiyor. Redmi note 10 pro ile kıyaslıyorum. Tek iyi yanı hafiflik. Kırpılan şeyler ise daha küçük ekran, tazeleme hızı daha az, 2. sim ile hafıza kartı ortak yuvaya düşmüş, kamera tenik özellikleri sanki daha kötü gibi testlere bakmak lazım, kulaklık girişi sökülmüş, fm radyo da tabi uçmuş, pili küçülmüş vs. Redmi note 10 pro 3850 ise bunun 3200 filan olması gerek sanki. Sırf isminde redmi yok diye bu fiyat bence fazla.
-
Beyler konu dışınolucak ama iphone 8 kullanıyorum radikal bi değişiklik yapmak istiyorum İOS sıkıldım
Aklımda şu iki cihaz var
SAMSUNG A52
SAMSUNG NOTE 10 ama bu cihazın kasası çok hoşuma gidiyor ufak ince kipar siz ne önerirsiniz 3500 ile 6000 arası
CVP İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM
Madem farkındasınız, bunu başka başka yerde sorun, sıcak fırsatlardaki mi 11 lite konusunda değil.
Belki o zaman "kipar" telefon arayışınıza "CVP" veren olur.
-
Hb sitesinde mi 11 serilerine taksit yapılıyor peşin fiyatına isteyen bakabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mi 11 Lite 5G versiyonu işlemci kasa vb olarak çok farklı ve daha iyi. Keşke 5G versiyonu girseydi,bu fiyatlara belki alınabilirdi.
Kasa olarak renk dışında nasıl bir farkı var?quote:
Orijinalden alıntı: oneblood
Mi 11 Lite 5G versiyonu işlemci kasa vb olarak çok farklı ve daha iyi. Keşke 5G versiyonu girseydi,bu fiyatlara belki alınabilirdi.
Kasa materyali cam hocam 5G nin, Hakkı Alkan video incelemesinde bahsetmiş.
Söylediklerine itibar edilecek bir yayıncı değil bence. Gsmarena'dan baktım ikisi içinde glass back denilmiş. Ekran için 5G'de Gorilla Glass 6, diğerinde GG 5 kullanılmış. 4G'de yan çerçeveler plastik, 5G için bir bilgi göremedim.quote:
Orijinalden alıntı: oneblood
Kasa materyali cam hocam 5G nin, Hakkı Alkan video incelemesinde bahsetmiş.
-
5g li telefonlar da gelmeli artık almışken 3-4 seneyi garanti edelim 2023te 5g geçilecekmiş
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X