Şimdi Ara

“405 KM/S VE YOL BİTTİ” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cncrd

quote:

Orjinalden alıntı: KinGEagLE

Bugatti ve Formula 1 araçalrını karşılaştıran arkadaşlara acıyorum..

Asıl ben Formula1' araçlarının bugatti kadar hızlı olamayacağını sanan cahillere acıyorum

....bugatti gibi hızlı olamıyacak dediysem bu sözümü bana gösterde bi daha bu foruma girmiyeyim...eğer gösteremiorsan da kendi cahiliyetini kubul edersin.....sadece bugatti bu araçlara hız bakımından yaklaşan ilk yol otomobili demek istedim...ama tabi senin o mükemmel anlama kapasiten bu kadarına yetiyor napalım sizn gibilerle her yerde uğraşıyorum ben..hala denedinmide konuşuyorsun demeye çalışana arkdaşlarada soruyorum..siz enzonuzu denediniz mi?:) ama b u araç test edilmiş sonuçlar belli..bu aayın autocar dergisine bakın göreceksiniz...ayrıca ve ayrıca utanmasanız murat 131 e jet takacaksının bugattiyi geçecek diyeceksiniz..yani demek istediğim yok 1500 bg olan arablarda varmışta fln filan..ya kardeşim biz modifiye araçalrı tartışmıyoruz burada...ki öyle araçalrda 300 bile basacağını zannetmiyom..sırf şekil işte..

sözümü şu şekilde noktalamak istiyorum anlayan anlar....

Bugatti: bu güne kadar hız bakımından yaratılmış en mükemmel bir yol aracıdır....enzo menzo demeyin adamı hasta etmeyin...adamlar yapmış işte ferraride daha iyisin yapar belki ama o zaman kadar bugatti..bugatti bir kaç otomobil firmalarının iş birliği ile 7-8 sene , denemeler ve tecrube ile oluşturulmuş bir araçtır...özellikle vw ve audi firmalarının büyük katkısı olmuştur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyberking111 -- 6 Aralık 2005, 16:14:06 >

• bu bugatti ram hikaye , varmı serçe gibisiii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

bu arbayı kullanmak için ne ehliyetimiz olması gerek.

araba gerçekten enfes .. tadından yenmez ..
  • cyberking`e bugattinin türkiye temsilciliğini ve bayiliğini verecekler galiba.........baksanıza adam arabayı kendisi üretmiş gibi savunuyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberking111

quote:

quote:

Bugatti ve Formula 1 araçalrını karşılaştıran arkadaşlara acıyorum..

Asıl ben Formula1' araçlarının bugatti kadar hızlı olamayacağını sanan cahillere acıyorum

....bugatti gibi hızlı olamıyacak dediysem bu sözümü bana gösterde bi daha bu foruma girmiyeyim...eğer gösteremiorsan da kendi cahiliyetini kubul edersin.....sadece bugatti bu araçlara hız bakımından yaklaşan ilk yol otomobili demek istedim...ama tabi senin o mükemmel anlama kapasiten bu kadarına yetiyor napalım sizn gibilerle her yerde uğraşıyorum ben..hala denedinmide konuşuyorsun demeye çalışana arkdaşlarada soruyorum..siz enzonuzu denediniz mi?:) ama b u araç test edilmiş sonuçlar belli..bu aayın autocar dergisine bakın göreceksiniz...ayrıca ve ayrıca utanmasanız murat 131 e jet takacaksının bugattiyi geçecek diyeceksiniz..yani demek istediğim yok 1500 bg olan arablarda varmışta fln filan..ya kardeşim biz modifiye araçalrı tartışmıyoruz burada...ki öyle araçalrda 300 bile basacağını zannetmiyom..sırf şekil işte..

sözümü şu şekilde noktalamak istiyorum anlayan anlar....

Bugatti: bu güne kadar hız bakımından yaratılmış en mükemmel bir yol aracıdır....enzo menzo demeyin adamı hasta etmeyin...adamlar yapmış işte ferraride daha iyisin yapar belki ama o zaman kadar bugatti..bugatti bir kaç otomobil firmalarının iş birliği ile 7-8 sene , denemeler ve tecrube ile oluşturulmuş bir araçtır...özellikle vw ve audi firmalarının büyük katkısı olmuştur..

SÜPER ANLAMA KABİLİYETLİ! ARKADAS BUGATTİ SÖZÜNÜ SANA ATFEN SÖYLEMEDİM
    ÖNCE OKUDUGUNU ANLA NERNEN ALINTI YAPILDIGINA BAK.
    HERHALDE SEN NE DEDİĞİNİ BİLMEDİĞİN İÇİN HER SÖYLENEN SÖZE SANA SÖYLENMİŞ GİBİ BALIKLAMA DALIYORSUN

• +
    1500 bg olan araç modifiye falan değil
    önce okudugu anla
  • neden 1001 HP onu anlayabilmiş degilim hala
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zatara

quote:

Orjinalden alıntı: andydark

quote:

Orjinalden alıntı: Akincl

quote:

quote:

AUTOCAR dergisi test de şöyle yazmış 320 km/h ve yol bitti.

405 basıcak yolu bulun para kolay ben size borç veririm

bir ekleme daha yapıcam bu 1001 hp ile bugatti acaba ferrari enzo fxx i sizce pistde geçebilir mi?

bence geçemez çünkü f1 tekniği ile üretilmiş bir araç değil bu

yapma ya arkadaşım bu bugatti ferrari enzoyu havada akrada geeçr göz var hizan var. yukarıda okumadın mı 10 sn de 320km/s ulaşan bir aracı hangi ferrari geçebilir..F1 lerin bile piste bu araca dayanacağını zannetmiyorum çünkü virajlı yollarada bile çok raaht dönebiliyormuş..yol tutuşuda mükemmelmiş...dergideki adam arabayı test ederken virajlı yolarrda bile adeta kendimi otobanda hissediyorum demiş..

yanlış bilgi verilmiş heralde 10 sn de F-17savaş uçağı bile 320 ye çıkamaz.

320 ye 20 sn de ulaşıyor.

zaten pistte önemli olan top-speed değildir.virajlara giriş çıkış,frenleme yol tutuş gibi faktörler pistte daha ağır basar.benim pist dediğim düz yol değil.

ferrari F1 teknolojisi kullanıyor,bugatti gibi normal yol arabası değil.
    kaldı ki

ferrari enzo fxx de 8oo beygir ve top speed 370 veriliyor.ve 0-100 3 sn.bu araç 1 milyon euro değil 1.5 milyon euro

bu dediğim aracın yol versionu da hazırlanıyor.bugatti yi tekrar tarihe gömebilmek için ferrari çalışmalara başlamış.

Akinci arkadaşıma katılıyorum. Bugatti Veyron Kullandın mı gördün mü ? Dergilere bakıp sanki kendi kendin test etmişcesine yorumlar yapıyorsun.

405 basıcak yolu bulun para kolay ben size borç veririm

Söledigin lafın arkasında dur 405 basıcak arabayı ver bende sana yol bulayım ...

yapma ya arkadaşım bu bugatti ferrari enzoyu havada akrada geeçr göz var hizan var. yukarıda okumadın mı 10 sn de 320km/s ulaşan bir aracı hangi ferrari geçebilir..F1 lerin bile piste bu araca dayanacağını zannetmiyorum

Sen f1 i gidip izledin mi ? Hiç Bugatti gördünmüde konusuyorsun ? F1 i git bi izle ondan sonra konuş. f1 geçemezmiş hahah KOMİKSİN ! f1 ile veyronu bir tuttunya başka bişi demiyorum sana ...

Aynen katılmakla beraber gozden kacan ufak bır ayrıntı McLaren f1 de ne turbo ne baska bisi tamamen tEcknoloji eseri tıplı f40,f50 enzo vs. gibi tandık turbolarlan doldurulmush adi porselerden degil ama bu aracda turboları dızmıshler gıtsın.. ondan sonra 1000 HP olmayacak da ne olcak ?? .. bunun 10da 1fiyatına mal olacak 3 5 tane garret turboyla bırlıkde 1000 HP elde edilir ama bunların bi tanesini f1'a ekleyecek bi babayıgıt bulursan ne veyron ne bashka bısı kalır ....
    Bugattinin genelde spor olarak urettıgı arabalarda turbo zaten olagan bısı cok bılınen mavı super sporunda da 4 turbo wardı hemde 3.5 lt olan motorunda ....

Bundan 10 yıl oncede 1000hp gucunde supralar wardı ama 600 hpde 1250 ksur NM tork ureten f1 gibi arachlar

her zmn cıkmıyor ...

+bildigim kadarıylan top speed dısında f50 rakıpsiz (10 yıl oldu artık f60 zamnı gelmıshdır ins. ) ..

evet o kadar turboyu mclaren f1 e basın ışık hızına çıkarsınız alim allah

• Burada 320 km/saat yazıo? 405km yazmıo?

http://www.autocardergi.com/autocarozel.asp?v=3&id=39
  • sesini duyalım sesini. teknik veri istemiyos. ses istiyos seees!!!
  • arkadaşlar burada olay formula 1 araçlarına çekilmiş...

ama arkadaş ilk olarak f1 den kastı Mc Laren F1
    bu bir yol aracıdır ..
    aynı bugatti veyron gibi.
    burada da modifiye turbo muhabbetine girilmiş ama bugatti veyron una modlarsanız bahsettiğiniz araçlardan daha kuvvetli oluyr..
    zaten motor teknokojisini bilmeyen varsa söliyim W16 motora sahip..
    dünyada sadece Vw grup kullanıyor(zaten bugatti de VW grup içinde)

birde bugattinin göstergesine bakın..
    çok mükemmel düşünülmüş bir olay :P
     “405 KM/S VE YOL BİTTİ”

• bu arada 280 MP/H kaç km ye tekebül ediyor isterseniz bir hesaplayın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

neden 1001 HP onu anlayabilmiş degilim hala

1001 gece masalları gibi!!!
  • iyi güzelde araba 1888 kg yani çok ağır.

1001 beygir ve 1888 kg bir araç min 800 hp ve 600 kg F1 aracı ile karşılaştırılmaz.

mclaren f1 den hızlı olduğu doğrudur.

16 silindir 4 turbo tabiki 1000 hp olur

bence bu araç boş yatırım.

405 basıcağına F1 teknolojisi kullanılsa daha mübarek olurdu.(vw de f1 teknolojisi ne gezerrr )

vw den masallar bugatti bir kez battı bu kafayla giderlerse bir kez daha batıcaklar.

sonuçta 1000 hp modifiyeli supra larda var.beygir ve son hız tam bir göz boyama.pistte nasıl onu görmek lazım.
  • quote:

iyi güzelde araba 1888 kg yani çok ağır.

1001 beygir ve 1888 kg bir araç min 800 hp ve 600 kg F1 aracı ile karşılaştırılmaz.

mclaren f1 den hızlı olduğu doğrudur.

16 silindir 4 turbo tabiki 1000 hp olur

bence bu araç boş yatırım.

405 basıcağına F1 teknolojisi kullanılsa daha mübarek olurdu.(vw de f1 teknolojisi ne gezerrr )

vw den masallar bugatti bir kez battı bu kafayla giderlerse bir kez daha batıcaklar.

sonuçta 1000 hp modifiyeli supra larda var.beygir ve son hız tam bir göz boyama.pistte nasıl onu görmek lazım.

he he he bence pistte o bahsettiğiniz modlu 1000 hp lik supralar buna yetişemez ..

nedenimi bu arada bu güce göre tasarlanmış bir araç. ama supralar 300 hp civarına göre tasarlanmış..
    ne kadar yüklesen yükle standardında bu güçteki arabaya etişemez..
    bu arada bu araç 4WD bunuda unutmayın..
    bu yol tutuşta büyük bir etken

• quote:

SÜPER ANLAMA KABİLİYETLİ! ARKADAS BUGATTİ SÖZÜNÜ SANA ATFEN SÖYLEMEDİM
    ÖNCE OKUDUGUNU ANLA NERNEN ALINTI YAPILDIGINA BAK.
    HERHALDE SEN NE DEDİĞİNİ BİLMEDİĞİN İÇİN HER SÖYLENEN SÖZE SANA SÖYLENMİŞ GİBİ BALIKLAMA DALIYORSUN

ya sabir..aften söylemedin de neden söyledin.sen benlen kafa mi buluyon ...arkadas sen ne diyon ben ne diyom ...annlasamiyoruz bi türlü sen beni anlamamakta israrcisn galiba....bak bikonuda anlasalim isterse buraya bugattiden daha hizli bir yol aracida sen koy...karsilastirmayi verilere göre hep beraber yapariz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ataman_74

quote:

XXX

he he he bence pistte o bahsettiğiniz modlu 1000 hp lik supralar buna yetişemez ..

nedenimi bu arada bu güce göre tasarlanmış bir araç. ama supralar 300 hp civarına göre tasarlanmış..

1000 beygir suprada standart akslar LDS şanzuman volan debriyaj jant göbek şhatf BULUNMAZ

Hepsi kaç beygire modlandıysa BUNU KALDIRACAK güce göre ayarlanmış modlanmış yada değiştirilmiştir

Sen sadece motoru modlarsan sadece patinaj çeken düz yolda durmayan 1000 beygirlik bir motorun wede bir patinaj makinan olur

Modifiyeye sadece motor olarak bakmayın

2. olarak bu arabanın kaç hp olduğu umrumda bile değil kullanamıcam nasıl olsa herneyse stkta bir bugatti supradan daha hızlıdır ama

Mod işi demek NEKADAR PARA OKADAR EKMEK demek yani hangisi daha modluysa o geçer

Son olarak bir arabanın 4wd olması hızlanma ara hızlanam kalkış gibi değerleri olumsuz etkiler

BEncede sürüş zevkini azlatır aktarma oranlaarına fazladan yuk bindirdiği için enerji wede hp kaybına yol acar

Aslında burda mucize 1001 hp yi nasıl 4 e böldükleri demek istediğim gerçekten çok sağlam ARGE çalışmaları apılmış bence bu araba için

Yani subarular bile 800 lerde tıkanırken(amacım motoru değil 4wd tarafından bakmak olaya)

HELAL OLSUN Walla taktir ettim VW mühendislerini

• 1000 hp modlu supra gücü doğru yere aktardığı takdirde bugatti ile kafa kafaya kalkar hiç şüpheniz olmasın.elimde ilginç videolar var

iki tane v8 birleştirip 4 turbo takmak bence hikayeden başka birşey değil.yani vw den masallar devam.

mühendislik atmosferik motordadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

Orjinalden alıntı: ataman_74

quote:

XXX

1000 beygir suprada standart akslar LDS şanzuman volan debriyaj jant göbek şhatf BULUNMAZ

Hepsi kaç beygire modlandıysa BUNU KALDIRACAK güce göre ayarlanmış modlanmış yada değiştirilmiştir

Sen sadece motoru modlarsan sadece patinaj çeken düz yolda durmayan 1000 beygirlik bir motorun wede bir patinaj makinan olur

Modifiyeye sadece motor olarak bakmayın

2. olarak bu arabanın kaç hp olduğu umrumda bile değil kullanamıcam nasıl olsa herneyse stkta bir bugatti supradan daha hızlıdır ama

Mod işi demek NEKADAR PARA OKADAR EKMEK demek yani hangisi daha modluysa o geçer

Son olarak bir arabanın 4wd olması hızlanma ara hızlanam kalkış gibi değerleri olumsuz etkiler

BEncede sürüş zevkini azlatır aktarma oranlaarına fazladan yuk bindirdiği için enerji wede hp kaybına yol acar

Aslında burda mucize 1001 hp yi nasıl 4 e böldükleri demek istediğim gerçekten çok sağlam ARGE çalışmaları apılmış bence bu araba için

Yani subarular bile 800 lerde tıkanırken(amacım motoru değil 4wd tarafından bakmak olaya)

HELAL OLSUN Walla taktir ettim VW mühendislerini

+1 yüzde yüz katiliyorum..yani öyle sadece motorla olacak is olsayd1...bir otomobile cok rahat 2000 bg güc üreten bir motor takamazlarmiydi?bugatti bu anlamda motorunun performansini dis aksamina en iyi sekilde yans1tabilmis bir aractir...öyle ki bu aractaki iscilik bu güne kadat hic bir aracta görülmemis birsey..bu kesin..arastirn bunu göreceksiniz....

• öyle kafaya göre motor takılmıyor ağırlık,denge,emisyon,traction gibi bir sürü çözülmesi gereken problem

var. ayrıca o beygiri tekerleklere en uygun şekilde gönderebilmek önemli.

işçilik ve kalite konusunda maybach dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum ,adamların kaplamalarda özel kuyumcularla anlaştığını biliyor muydunuz?

not:canlı bugatti görmedim gören de yoktur ama istanbuldaki 1 tane maybach ı gören şanslı kişilerdenim

ayrıca bu aracı vw mühendisleri değil bugatti mühendisleri yarattı.motor vw ye ait,başka bir şey değil.

yani vw ,bugatti yi satın alıp tüm çalışanları kovmuş değil

kimsenin bugatti mühendisini tebrik ettiği yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.