Şimdi Ara

407 1.6 hdi mi, C5 1.6 hdi mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

makyajsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 14 Ocak 2006 0:45:58 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

quote:

nasıl şuanki c5 makyajlı?

ilk c5 yanılmıyorsam 2002 de çıktı 2005 de ön far grubu makyajlandı

c5 makyajlanmadı arkasıda önüde her yeri tamamen değişti. ayrıca öyle bakıcak olursak işimiz var demektir.
  • bilmeden konuşmayın üstteki mesajımdaki linklere tıklayın da öğrenin
    asıl cahilce konuşanlar kendi kendine iş çıkarırlar
    kimseyi yanlış yönlendirmek gibi adetim olmamıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 14 Ocak 2006 0:49:41 >
  • içi dışı heryeri değişti, makyaj değil bu, yeni c5

ayrıca sırf o süspansiyon sistemi bile 407 ye fark atmaya yeter, dış görünüm ise kişiden kişiye değişir, bana güzel gelen sana gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravaman

bilmeden konuşmayın üstteki mesajımdaki linklere tıklayın da öğrenin
    asıl cahilce konuşanlar kendi kendine iş çıkarırlar
    kimseyi yanlış yönlendirmek gibi adetim olmamıştır

valla ben sana cahil filan demedim. alındıysan özür.
    valla makyajlı yazıyorda hiç makyaj gibi durmuyor. çok değişmiş yani. makyaj değil gibi sanki c5 ıı gibi.
  • c5in bu kasası 2001 yılında çıktı ama 2004 sonunda içi ve dışında önemli değişiklikler yapıldı. hatta bu nedenle çarpışma testlerine bile yaniden girdi ve 5 yıldız aldı.
  • Yaw 42.500 YTL'ye 1.6 HDi dizel 407'yi hangi bayii satıyor?2. elini aradım , burada söylemekten parmaklarıma kramplar girdi ama bulamadım.42.500 YTL fena fiyat değil.Gidip sıfırını mı alsam?İstanbul'da her bayiden bu fiyatı alabilir miyiz acaba?Yeri gelmişken sorayım , bildiğini< 2 . el 1.6 HDi bir 407 var mı?Kulağınız deliktir sizin

Bu arada bir arkadaş 407'nin sorunlu olduğunu söylemiş.Tecrübelerini bizimle paylaşırsa sevinirim...
  • smart niğdede var 51 EH 020 metalik gri 1.6 hdi 2006
    quote:

Orjinalden alıntı: smartcard

Yaw 42.500 YTL'ye 1.6 HDi dizel 407'yi hangi bayii satıyor?2. elini aradım , burada söylemekten parmaklarıma kramplar girdi ama bulamadım.42.500 YTL fena fiyat değil.Gidip sıfırını mı alsam?İstanbul'da her bayiden bu fiyatı alabilir miyiz acaba?Yeri gelmişken sorayım , bildiğini< 2 . el 1.6 HDi bir 407 var mı?Kulağınız deliktir sizin

Bu arada bir arkadaş 407'nin sorunlu olduğunu söylemiş.Tecrübelerini bizimle paylaşırsa sevinirim...
  • 407 süpper
  • ben bu fiyatları bayram tatilinde ankaradaki bayilerden aldım ki muhtemelen istanbulda daha ucuza bile bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kard -- 14 Ocak 2006 12:56:21 >
  • ben sırf süspensiyon için c5 derim.
    ayrıca c5 in tipi bence hoş ve sıradışı ama herkesin zevkleri farklı tabi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: John_Lennon

valla sen bılırsın c5 ın onu ınanılmaz guzel hele hawa hafıf kararmaya baslayınca ac parkları tam kaslarını catmıs sert bı aga gıbı oluo(benzetmeye bak)

donanım olarakda ıyıdır c5 bıde 407 kaynıyor ortalık hersey aynı 407le hem suspansıyon farkıda war ben olsam c5 alırdım

sen dedikten sonra dikkatli baktım ciddende benzio

407 1.6 hdi mi, C5 1.6 hdi mi

• Citroén C5 in yeni kasada arka tasarımda güzel. boumerang formlu stop gurubu çok şık. hele siyah renge pek güzel gitmiş. PSA nında VW grup gibi ortak parça ve platform olayını biraz abarttığını düşünüyorum. kokpitleri çok benziyo ve düğmeler çok karmaşık. gerçi bizler bol düğmeli arabaları severiz ama bu ikisinde pek şık durmuyo. Ama teknik olarak C5 teki pnömatik süspansiyon çok başarılı. Xantiadan bilirim viraja girişlerde hissedilir avantajları vardı. 407 nin ise arka taraf büyüyü bozuyor arabayı çabuk demode olmaya mahkum etmişler. Ön tasarımına lafım yok. Citroén Fransızlar arasında bence en karizmatik marka. DS ler 2CV ler. Hatırlarmısınız Fantoma filmlerini...
  • XM in yerini alan C6 daysa yaya güvenliği için ciddi önlemler var. kaput yayaya çarpma anında yükseliyor ve üzerinde havayastıkları açılıyor. Yani Citroén de doğru yolu buldu. artık tüketicinin kalbine ve aklına giden yolun güvenlikten geçtiğini anladılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: milchschnitte

Citroén C5 in yeni kasada arka tasarımda güzel. boumerang formlu stop gurubu çok şık. hele siyah renge pek güzel gitmiş. PSA nında VW grup gibi ortak parça ve platform olayını biraz abarttığını düşünüyorum. kokpitleri çok benziyo ve düğmeler çok karmaşık. gerçi bizler bol düğmeli arabaları severiz ama bu ikisinde pek şık durmuyo. Ama teknik olarak C5 teki pnömatik süspansiyon çok başarılı. Xantiadan bilirim viraja girişlerde hissedilir avantajları vardı. 407 nin ise arka taraf büyüyü bozuyor arabayı çabuk demode olmaya mahkum etmişler. Ön tasarımına lafım yok. Citroén Fransızlar arasında bence en karizmatik marka. DS ler 2CV ler. Hatırlarmısınız Fantoma filmlerini...

yazdıklarının tamamına 100% katılıyorum. 407 nin arkası vs vs hepsine.

• quote:

Orjinalden alıntı: milchschnitte

XM in yerini alan C6 daysa yaya güvenliği için ciddi önlemler var. kaput yayaya çarpma anında yükseliyor ve üzerinde havayastıkları açılıyor. Yani Citroén de doğru yolu buldu. artık tüketicinin kalbine ve aklına giden yolun güvenlikten geçtiğini anladılar.

citroen eskiden çok iyidi ama yakın dönemde saxo ve xsara yı çıkartarak kalitesinden büyük tavizler verdi. şuanda tekrar özüne döndü. gerek kalite gerekse modellerdeki stili.
  • 407 güsel iyi olur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.