Şimdi Ara

407 EXECUTIVE premium(yeni kasa) 1.6 hdi......Yorumlarınız.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 407 iyi arabadır ama o rakamlara çıkıyorsan bir 407 sahibi olarak sana farklı arabalar öneririm...ben 2008'de sıfır km 42bin'e 407 comfort aldım,ki verdiğim para renault megane2 dizel,corolla sedan dizel yada focus tdci parasıydı...şimdi 60bin arabaya verecek olsaydım audi a4,mercedes C180 yada BMW 320d falan bakıyor olurdum sanırım...
  • bende bakmadım diil ama 70 bin verecek olsam bile a4 ün boşunu alabilirim hadi a4 geçtim keşke 70 e mercedesi verseler ama vermiyorlar 95 bine yakın fiyat çıkardı satıcı mercedese ve 2 bin eurodan gıdım inmio c180k 1.6 blue...prime. çok hoşuma gitti ama o fiyata bırakmazlar yıl sonunda bile sanmıyorum...vermiyorlar...artık kuvvetle muhtemel c180 i ben mezun olunca alırım bunu babam ömür boyu kullansın.......elimden gelen bişi yok 407 de deri koltuundan euroncup 5 yıldızına kadar herşeyi var işte esp ye baktırırız die tahmin ediorum akrabamızda 405 yada 406 mı ne var o çok memnun bilmiyorum hemen almıcaz sanırım ama 1 ay içinde alınıcak gibi çünkü uzun zamandır bakıyoruz...bakalım bekleyip görücez.....

• Eğer 60 bin ytl verecekseniz 407 ye bencede bakmayın eğer ki illaki 407 diyorsanız ikinci el az km yapmış bulabilirsiniz 40 bn tl civarında 20 bin tl cebinize kalır ayrıca şunu belirtmek isterim 407 kötüleyen bir çok arkadaş var hiç birisine kulak asma her arabada bazı sorunlar çıkabilir biraz şans işi bu forumda marka fanatikliği çok yapılır o yüzden beğendiğiniz bütçenize uygun bir araba almanız onu severek kullanmanız daha mantıklı olacaktır son olarak tekrarlamak istiyorum ben olsam 60 bin tl sıfır 407 ye vermezdim yeni çıkan arabalara bakardım ama illaki 407 olacaksa 2.el az km yapmış bir tane alırdım(407 kullanıcısıyım)
  • bencede 407 o fiyata alınmaz şekil olarak hiç güzel bir araba değil o paraya arkadaşlarında dediği gibi ya subaru yada citröen c5 alınabilir. Ayrıca 407 nin 1.6 hdi motoru şehir içi kullanım için hiçde iyi bir performans vermiyo araç kalkışlarda çok hantal. tavsiye etmem yani bizde 2006 model 407 excutive var alırken büyük bi hevesle almıştık ama sonradan hevesimiz kursağımızda kaldı. performans olarak tatmin etmiyo.
  • bende çok arada kaldım şuan ama bmw almıcamız kesin ya mercedes c180 ah keşke oda çok zor yada 407 premium passat neden yok derseniz yaf ben sıkıldım artık passattan ve az özellik olucak o fiyata insignia olabilir ama dediim gibi gm korkutuor..
  • 1,6 HDI 407 nin makyajlı ve executive donanımı 52.000 olarak görünüyor. Pazarlıkla düz 50 ye rahat alınır.
    http://www.peugeot.com.tr/fiyatlar-407/-865/
  • ben olsam o paraya tsi passat ve ya 2.0 tdci mondeo alırdım.

407 ilk çıktığında test etmiştim iç hacmi sınıfına göre vasat.ve 2. eli inanılmaz kötü (gerçi bu sınıf araçların hepsi o konuda kötü)

2-3 sene binip satacaksanız 2. el, 6-7 sene binecekseniz 0 km almanızı öneririm...
  • 407 peugeot olduğu için C5' dende legacy' dende daha fazla değeri vardır.Ama ben sizin yerinizde olsam 407 almazdım çünkü kasası değişecek.1 yıl sonra siz 407' ye binerken yanınızda 408 durunca iç çekmeniz olası bir durum :) Bence premium markalara bütçeniz yetmiyorsa size SuperB yada İnsignia öneririm.İkisininde dizaynı çok farklı.Ağır görünümlü, geniş bir otomobil istiyorsanız superB, sportif görünümlü bir otomobil istiyorsanız İnsignia derim.
  • insignia 1.6 180bg 60bine ek aksessuar paketi ile alırsınız. C5 50-55bin civarı. Avensis yeni kasa 51bin. Passat tsi 122bg.

Peugeot 407 artık çok eskidi. Ayrıca marka olarak sorunlarla anılan bir marka. sırasıyla Opel-Vw-Toyota- Citroen alırdım.
  • 60 milyara gidipte 407 almazdım şahsen...Güzel 2.el araçlar var ama 0 km ayrı oluyor tabii..0 km de kesin karar alındıysa şahsi fikrim yine değişmezdi yine Passat alırdım..
     407 EXECUTIVE premium(yeni kasa) 1.6 hdi......Yorumlarınız..
  • boşver 407 yi insignia düşün avensis düşün c5 düşün mondeo düşün yepyeni arabalar varken ne işin var 407 ile içine bir otur d sınıfı araba havası varmı
  • Sitğoven cebeş
  • sıfırını alma temiz 2.el al. illada sıfır alacaksan o parayla arkadaşların dediği diğer modellere yönelmen daha doğru olur özellikle C5 çok iddialı ama temiz 20-25bin km de çiçek gibi 407 ler mevcut piyasada.Alırsan onlardan bul al derim şahsen. 407 hala güzel bir kasa 408i sırf önü uzun olduğu için revizyondan geçirdiler fakat bu seferde fazla kısa tuttular bence 407 408 den daha güzel kalmaya devam edecek.Milletin eski kasa ne işin var opel al cillop gibi demelerine aldanma 407 hala forslu arabadır kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 9 Mart 2009; 21:23:13 >
  • 2005 model 407 sahibiyim, başka 407 kullanan arkadaşlarım da var şu ana kadar hiçbirinin esp hatası yaşadıgını duymadım. Bu biraz şans işi her araçta olabilir.
  • bence insignia 1.6T 180 hp düşünmelisiniz
  • Ben olsam 0 araç için daha güncel bir model bakardım,malum aracın yüzü eskidi biraz,ama temiz 2. el bir 407 cazip olabilir helede dizel olursa
  • insignia ya bak beğenmezsen ki büyük ihitmal beğenirsin ondan sonra yeni laguna ya bak.Ama 407 herksein dediği gibi bence son seçenek olmalı.

Bu ikisine baktıktan sonra 407 ye bak kalite farkını anlaycaksın.
  • o paraya bence 407 ye bağlanmaz oparaya bi dünya yeni kafa alternatif var... 407 o para bağlanırsa zarar edersin daha konforlu ve yeni kasa araçlara bakmalıısn bence opel toyota citroenin C5 şi yani o kadar para 407 ye yatırılmaz illa 407 diyosan hastasıyım diyosan temiz 2008 2. el bak bence zararı minimuma indirmen en iyisi olur bence......
  • Selam,
    Arkadaşım madem 60.000 TL.var ve ille de dizel Fransız almak istiyorsan hem marka olarak hem arabaların kalitesi olarak 407'den daha üstün olan Citroen Yeni C5 almanı tavsiye ederim sana..Asla pişman olmazsın..Yatar kalkar bana dua edersin kardeş..Hem C5'in ful diye geçen modeli olan SXPK'yı şu anda 55.000 TL.civarı alabilrisin..5.000 TL.da 1 yıllık mazot paran olur...60.000 TL.ye 407 alacağıan 55.000 TL.ya ful C5 al derim ben..Saygılar.. Ayrıca C5'ler ve Citroenler hakkında daha fazla şeyler öğrenmek ve bilgi almak istersen seni Sitemize beklerim...w w w. c i t r o e n i m .n e t
  • O paraya 407 alınmaz kardeşim Peugeot dan uzak dur.
    Bence Yeni Skoda Superb e de bi bak muhteşem bi araç arka koltuk diz mesafesi harika görüntüsü de bana göre 10 numara...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.