Şimdi Ara

407 karter muhafaza

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 0 km 407 SW aldım, 2-3 güne teslim alacağım. Bayiden hediye olarak karter muhafaza (sac) istedim ancak sonradan acaba zaten var mıydı veya varsa ve plastik- bakalit tarzı birşeyse, sac ile değiştirsem mi değiştirmesem mi daha mı iyi olur vs gibi soru işeretleri oluştu.
    Karter muhafazayı almazsam onun yerine başka hediye de alabilirim. Fikirlerinzie ihtiyacım var.

Herkese Mutlu Yıllar

• bunu ben de merak ediyorum...akesuar listesinde 150ytl gibi bir fiyatı var ama zaten mevcut olan birşey diye düşünüp ilgilenmemiştim...

ayrıca arabanız hayırlı uğurlu olsun...407 kullanıcıları olarak sorularınızı ilgili konuya yazabilirsiniz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_28785506/tm.htm
  • arkadaşım sen boşver altındaki karter muhafazasını arabayı alınca ilk iş karter muhavazasını değiştir bizim patronda var 407. Orjinalinde plastikten muhafaza var daha doğrusu bizim aldığımızda öyle idi. altını bi sürttüm darma dağın oldu. servise götürdüm değiştireyim diye geçen yıl orjinal plastik olana beşyüz küsür fiyat istedi dedim sacdan olanlarından yokmu var dedi ne kadar dedim 160 dedi bende ondan taktırdım araca. gayet iyi bir daha kırılmadı.
    quote:

Orjinalden alıntı: aquaman

Arkadaşlar 0 km 407 SW aldım, 2-3 güne teslim alacağım. Bayiden hediye olarak karter muhafaza (sac) istedim ancak sonradan acaba zaten var mıydı veya varsa ve plastik- bakalit tarzı birşeyse, sac ile değiştirsem mi değiştirmesem mi daha mı iyi olur vs gibi soru işeretleri oluştu.
    Karter muhafazayı almazsam onun yerine başka hediye de alabilirim. Fikirlerinzie ihtiyacım var.

Herkese Mutlu Yıllar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.