Şimdi Ara

40binTL 2 araç arasında kaldım fikir verir misiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

hocam ben 3ay sanayide çalıştım o 3ay bana çok şey öğretti.neler parçalandı gözlerimin önünde.balans önemsiz gibi gözüküyor ama cok önemli şimdi uykum var yeni uyandm yanlış bilgi vermek için uzun yazmıorum ama bunun konusunu acıcam

Jantların lastiklerin sağlamsa çatlak balon eğrilik yoksa ön takım amortisör vs düzgünse her araç balans tutar sıkıntı olmaz :) tabi birde araç kazasızsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 4 Ocak 2016; 8:04:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    hocam çok karışık çok fazla şey var insanmz üşengeç hiç bi işi zamanıdna yapmıyor kı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

herkes saçmalayıp durmuş,bütçenize göre yüksek model sıfıra yakın linea dizel alıp uzun yıllar sorunsuz ve ekonomik sürüş yaparsınız.

Arkadaş öncelikli isteklerinde konfor ve yol tutuş demiş.

Şimdi kim saçmalamış tekrar düşünün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

herkes saçmalayıp durmuş,bütçenize göre yüksek model sıfıra yakın linea dizel alıp uzun yıllar sorunsuz ve ekonomik sürüş yaparsınız.

99 model arabadan sonra 2014 linea niye konforsuz olsun,110-120 km hızlarda gayet güzel sürüşü var,biraz motor sesi alıyor başkada sorunu yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cleveland Cavaliers

hocam çok karışık çok fazla şey var insanmz üşengeç hiç bi işi zamanıdna yapmıyor kı

Sen araca bakarsan araçta senin cüzdanı üzmez bu kadar basit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

quote:

99 model arabadan sonra 2014 linea niye konforsuz olsun,110-120 km hızlarda gayet güzel sürüşü var,biraz motor sesi alıyor başkada sorunu yok.

Ben 2001 avensisim varken 0 km linea kiralayıp ist ankara git gel yapmıştım. Konforu, yol tutuşu berbat gelmişti. Yol sesi, motor sesi, rüzgardan çok etkilenmesi vs vs. 2001 avensisi iple aratmıştı.

Şu anki aracım da 99 model. Konfor konusunda 2 tane lineayı cebinden çıkarır, o derece.

Burada mesele aracının 99 model olması değil. 40bine alınabilecek konforlu ve yol tutuşu iyi araçlar. Bu konuda tavsiye istiyor. 40 bine alınabilecek modeller içerisinde linea en konforsuzlarından olur. Ekonomisine sağlamlığına lafımız yok.

Aynı paraya alınabilecek 308, bravo, megane gibi c segment ya da mondeo gibi segment araçlar daha çok memnun eder, keyif verir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.