SAMSUNG UE-40C6000 LED TV PANEL Ekran Boyutu 40 inch (102 cm) Aspect Ratio 16:9 Widescreen Kontrast Mega Contrast
Sistem HyperReal Engine Panel Cristal Panel ÇÖZÜNÜRLÜK PC Sinyal Algılama
Aktif Çözünürlük 1920x1080 Video Sinyal Uyumluluğu High Definition FULL HD GİRİŞ TERMİNALLERİ HDMI 4 Adet SCART Var COMPONENT Var USB 2 Adet VGA Var COMPOZITE Var CI+ Var Ethernet Var DLNA Var ÇIKIŞ TERMİNALLERİ Kulaklık Var EXTRA ÖZELLİKLER Motion Plus 100 Hz Var Ultra Clear Panel Var Anynet-(HDMI-CEC) Var Entertainment Mode Var Slim Kasa 2,9cm CI+ Var Cristal TV Var Wireless Lan Var Wide Color Enhancer Var Eco Sensor Var DLNA Var Allshare Var HD Triple Tuner Var Clock Var Teletext Var On&Off Timer Var Sleep Tİmer Var SES Hoparlör Var ENERJİ Stand By 0,1W Çalışırken 140 W AĞIRLIK Ağırlık 15.1 kg BOYUTLAR Genişlik 96.1 mm Yükseklik 65 mm Derinlik 2,9cm Renk Siyah AKSESUARLAR Kumanda Var Masaüstü Ayaklık Var Güç Kablosu Var
TASARIM Tasarım Crystal Design GARANTİ Garanti 2 yıl
yukarıda belirtilen özellikte led tv yi bugün mediamarketten 2860 tl ye aldım. muradıma erdim. cihazdan çok memnunum.
mkv dosyalarını sorunsuz oynatıyor. ancak bir türlü alt yazı seçeneğini bulamadım. dil seçeneği araçlar menüsünde var. buradan türkçe-ing. seçeğini kullanıyorum.
alt yazı konusunda ustalardan yardım bekliyorum. teşekkürler....
Hayırlı olsun bunun bir de 6500 ile biten modeli var. Onunla arasında ne fark var?
aynı sorun bendede var yazılım yükselme ile filan soruna çözüm bulunalirmi acaba
model 40b 6000 olmasın?
Hayırlı olsun.Hangi yayını kullanıyosun, çift dil seçenekli yayın varsa şunu sorucam. Bir kanalda dil tercihini türkçe yaptıktan sonra kanal değiştirip aynı kanala geri geldiğinde Türkçe tercihini hatırlıyor mu?
Altyazıyla ilgili şunu deneyebilirsin. Altyazının adını filminkiyle aynı yap hatta filmin adını kopyala yapıştır uzantısı srt kalsın ama ,sorunu çözebilir.