Şimdi Ara

40Haramiler giuldinin ismini çalanların inşallah arabası serçe olur. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Night_-_Blue

Beyler 40Haramiler gulidinin ismini kimse kullanamaz böyle bi hakları yoktur.

Böyle bi hakları wardır
  • tamam arkadaş kitleyin konuyu benim kanka açdı ben ki,tlettiriyom kitleyin b.ku çikdi yaw.
  • lan 40 haramilere laf yok tamam mı hem bir kere bole bir guıld var sa niye bir daha cıkarıyonuz sizi kınıyorum olmas bole sey bu arada arkadasım cihan abiye ole laflarla yıldıramassınız sukko

• Buyur Bi Saçmalık Daha O Zaman Şöyle Bi Şey Yap KIRKHARAMİLER (R) Yani Tescillidir Başkası Kullanamaz.
    Sana İnat Kırkharamiler Diye Guild Açacam Red Sea'ya
    Şuna Bak Olmaz Böyle Saçmalık
  • joymax a para odeip telif haklarını satın alma olmadıgı surece , önce acan kapar o ismi, ki o isim bana dandik gelior , yani tanımadııım insanlar oyle isimde bi guild e cagırırlarsa gitmem ama arklar cagırırsa anca
  • Kesin çözüm onlar 40Haramiler yapsın bizde 40Alibabalar yaparız
  • quote:

Orjinalden alıntı: SoulRever

Kesin çözüm onlar 40Haramiler yapsın bizde 40Alibabalar yaparız

yarıldım ya süper

Arkadaşım oyunda isteyen istediği ismi kullarak guildini kurabilir buna kimse karışamaz... ismi sen düşündün diye gelip burda ooooo bunu ben buldum başkası kullanırsa bilmem ne olsun diye çocukça bir başlık açarsan senin hakikaten yaşından şüphe ederim

ismi sen buldun diye başkalarına bu isimle guild kurmayın hakkını kim veriyo çok merak ediyorum...

isteyen istediğini kurar

• 46haramiler nasıl ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.