Şimdi Ara

40ju6570 curved 4k tv ufak inceleme- Pc monitör alternatifi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: filips
    ben de 960 kullanıyorum, oyun oynamak gibi bir hayalin olmasın 4k ile, hardforum a bakarsan 980ti sli ile witcher 3 60fps oynayamayanlar var

Sadece battlefield 4,3 ve bad company oynuyorum onuda oynarım ayrıca full ayarda.. yok ultrada oynayayım takıntılarım yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamm

quote:

Orijinalden alıntı: filips
    ben de 960 kullanıyorum, oyun oynamak gibi bir hayalin olmasın 4k ile, hardforum a bakarsan 980ti sli ile witcher 3 60fps oynayamayanlar var

Sadece battlefield 4,3 ve bad company oynuyorum onuda oynarım ayrıca full ayarda.. yok ultrada oynayayım takıntılarım yok :D

sana bir tavsiye
    tv yi kurunca youtube da 4k gameplay diye arattır, battlefront,gtaV,project cars'ın falan videolarını izle 4k seçerek sonra 2. 970 i alabilirsin sli yapmak için
    ben yeni serileri bekliyorum amd ve nvidia dan o zamana kadar gtx 960 la anca video izliyorum

• 960 bile yetermiş bana başka oyun oynamıyorumki :D

https://www.youtube.com/watch?v=i-s14Xbv6oM
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamm

960 bile yetermiş bana başka oyun oynamıyorumki :D

https://www.youtube.com/watch?v=i-s14Xbv6oM

yorumlara bakarsan çoğu fake demiş
    ben denemedim bilmiyorum ama dirt 2 bile 60fps çalışmıyor 4k ultrada:)
  • filips F kullanıcısına yanıt
    BDM4065 almayi dusunuyordum. sonunda aldim yalniz aldigim yer en unlu sitelerden biri olmasina ragmen bana baskasinin iade ettigi monitoru gondermisler. OSD servis menusunu acinca kullanim saatinden ve montaj vidalari eksik cikinca anladim. vesselam 1 saat inceleme firsatim oldu. urun guzel ama renkleri soluk geldi biraz. paketledim geri yolladim urunu. Tam tekrar BDM4065 alacakken bu mesaja denk geldim. BDM4065 de HDMI 2.0 port yok dediginiz gibi. birde panelde bir kac problemi var. sorunsuz kullananda var ama sikayetci olanda cok.

40JU6570 de cazip gorunuyor. kararsiz kaldim ikisinin arasinda. verdiginiz linkdeki forumuda takip ediyordum zaten biraz daha okudukca kararsizligim iyice artti. birde ordaki modellerin cogu turkiyede satilmiyor. turkiyede HDMI 2 den 60hz 4:4:4 veren hangi modeller var. samsungun sitesinde spesikasyonu bulamadim. birde bu samsung modeller numaralari ulkelere gorte farkli olarak degisiyor sanirim. tavsiye ettiginiz ju6570 midir? mesala hardforumda 6500 modeli kullaniyorlar genelde kavisli degil flat olan. turkiyede o model yok. JU6500, JU6700,JU7100,JU7500,JS7000,JS8500,JS9000 modellerin 4:4:4 destegi varmis ama hicbirini bulamadim turkiyede model olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: halix

BDM4065 almayi dusunuyordum. sonunda aldim yalniz aldigim yer en unlu sitelerden biri olmasina ragmen bana baskasinin iade ettigi monitoru gondermisler. OSD servis menusunu acinca kullanim saatinden ve montaj vidalari eksik cikinca anladim. vesselam 1 saat inceleme firsatim oldu. urun guzel ama renkleri soluk geldi biraz. paketledim geri yolladim urunu. Tam tekrar BDM4065 alacakken bu mesaja denk geldim. BDM4065 de HDMI 2.0 port yok dediginiz gibi. birde panelde bir kac problemi var. sorunsuz kullananda var ama sikayetci olanda cok.

40JU6570 de cazip gorunuyor. kararsiz kaldim ikisinin arasinda. verdiginiz linkdeki forumuda takip ediyordum zaten biraz daha okudukca kararsizligim iyice artti. birde ordaki modellerin cogu turkiyede satilmiyor. turkiyede HDMI 2 den 60hz 4:4:4 veren hangi modeller var. samsungun sitesinde spesikasyonu bulamadim. birde bu samsung modeller numaralari ulkelere gorte farkli olarak degisiyor sanirim. tavsiye ettiginiz ju6570 midir? mesala hardforumda 6500 modeli kullaniyorlar genelde kavisli degil flat olan. turkiyede o model yok. JU6500, JU6700,JU7100,JU7500,JS7000,JS8500,JS9000 modellerin 4:4:4 destegi varmis ama hicbirini bulamadim turkiyede model olarak.

ju6570 , amerikan ju6700 muadili avrupada 6590 6550 olarak geçiyor galiba.
    Sıkıntı şurada biz de ju7xxx serisinin 40" modeli satılmıyor 40" olarak seçenek sadece bu 60hz tv.
    6570 pc monitörü olarak chroma 4:4:4 renk veriyor ve harika çalışıyor (sadece port 1) .eğer titremeye katlanabilisen philipste olmayan led clear motion var (lightboost)
    hani o bir ton para istenen lightboost monitörler varya onun aynısı ancak yüksek input lag olacak onu açarsan malesef pc modunda açamazsın.
    bu ekranın sıkıntısı görüş açıları felaket ve siyahları iyi değil, çünkü software dimming bile yok. ips veya tn monitörden geçiyorsan sana süper gözükür orası ayrı:)
    bir de tüm samsung tv lerde pwm backlight var yani parlaklığı maksimumdan aşağı kullanırsan pwm reverse ghosting denilen olay var özellikle AA olmayan oyunlarda rahatsız ediyor tek çözüm max arka ışık, philips de farklı değil okuduğum kadarıyla.

kısaca
    ju6570=ju6700
    hardforumda yülerce kullanıcısı var yorumlara bak.

bilgilendirme icin sagol son bir sey sormak isterim. 40ju6570 le 48ju6570 arasinada ozellik olarak ekran boyutu disinda farlilik yok degil mi? almisken 48" alayim diyorum. hic olmadi TV olarak kullanirim. Siyah rengi bilgisayar monitoru olarak zaten pek duzgun veren yok. 27" Dell IPS, Acer, Asus hepsi baya kotuydu denediklerimden en iyi siyah rengi gene samsung veriyordu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: halix

bilgilendirme icin sagol son bir sey sormak isterim. 40ju6570 le 48ju6570 arasinada ozellik olarak ekran boyutu disinda farlilik yok degil mi? almisken 48" alayim diyorum. hic olmadi TV olarak kullanirim. Siyah rengi bilgisayar monitoru olarak zaten pek duzgun veren yok. 27" Dell IPS, Acer, Asus hepsi baya kotuydu denediklerimden en iyi siyah rengi gene samsung veriyordu :)

Yoktur diyorum samsung panel olması kaydıyla zaten 48" de auo panel falan hiç okumadım hardforumda denk gelen.
    tavsiyem bütçe müsait ise 48ju7500 ide seçenekler arasına alman, yok değilse 6570 gayet makul bir seçenek fiyat performans.
    bilgilendirme icin sagol filips. 40-48 arasinda gidip geliyorum hala secemedim. :) ju7500 de bakayim.
  • Konu takip tv nin fiyatının düşmesini bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60hz düşük.

Normal modda input lag değeri düşük olan 4k bir tv var mı acaba.

Bende full hd sony 50w805 var ve oyunları normal modda takılmadan akıcı bir şekilde oynuyorum.

Oyun modu görüntüyü çok bozuyor, normal modda input lagı düşük bir 4k tv fena olmaz.
  • uzaylioglan U kullanıcısına yanıt
    burdaki bahsedilen 60hz PC modda HDMI 2.0 uzerinde chroma 4:4:4 4K daki 60hz.

input lag i dusuk olan TV en iyisi samsung bildigim kadariyla. TV olarak degil ama monitor olarak var. Philips BDM4065 var 40" monitor. 8ms civarinda yanlis hatirlamiyorsan.
  • Konuyu Açan Arkadaşa Gönülden teşekkürler.

Bende ! seneden beri 4k Tv yi PC monitörü olarak nasıl kullanaçağımı araştırıyordum. Bir çok soruya cevap buldum burda.

http://www.rtings.com/tv/reviews/by-usage/pc-monitor/best ,, Bu linktende inceleme yapabilirsiniz.

Samsung 48JU6570 ile Samsung UE-48JU7500 , Yan yana PC monitoru olarak kullanıp karşılaştıran varmı aranızda. Günde 6 Saat ile 10 saat arasında Ekran başındayım . TEXT kalitesi hangisinin daha iyidir. Sürekli Ekranla işim , Birçok Döküman ,WORD , EXCEL , ve grafik incelemem gerekiyor iş gereği. Bu iki model arasında çok büyük far varmıdır.

• arkadaşlar bende monitör olarak kullanmak için bu tv yi almak istedim fakat hiç bir yerde bulamadım 40inç.4k da 60hz alabileceğim başka bi tv tavsiyeniz olurmu
  • mcgul kullanıcısına yanıt
    ben 48"(48ju6570) olanini aldim. gayet memnunum. samsung 2016 serisinde KS ve KU modelleri var ama KU modeli ucuz olan sanirim 60hz veremiyor 4K da.
  • halix H kullanıcısına yanıt
    hocam 48inç büyük gibi geliyor bana, monitör olarak kullanınca göz yorma felan olmuyormu?
  • mcgul kullanıcısına yanıt
    Asagi yukari 4 tane 27" ekrana denk geliyor. Dogru monitor icin buyuk ama insan kisa surede alisiyor. 40" de 4K da masaustundeki ikonlari yazilari gozler gormuyordu. 48" de 4K da masaustunde scaling yapmadan kullanabiliyorum :)
  • halix H kullanıcısına yanıt
    oturup başına kullanmayıncada karar vermek zor oluyor gerçekten 43pus6501 de tavsiye edenler var varmı bu model hakkında bilginiz?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.