40k-41k bütçe fiyat performans ürünü notebook tavsiye ihtiyacı
-
-
-
-
Bu cihazı tavsiye ederim eşime aldım baya güzel ve uygun. Ekranı çok başarılı bence f/p cihazı.
-
Güzel cihaz; fazlası var eksiği yok. Uzun süre ihtiyaçları karşılar. Alan şanslı insanlardansın.
-
Üstat Casper la ilgili çok olumsuz yazanlar oluyor insanın gözünü korkutuyorlar ama bu konfigürasyonuda bu fiyata başka markada bulmak zor sanırım.
-
-
Her markada problemli model olabilir. Elektronik işi biraz şans işi, kağıt üzerinde çok iyi olan pratikte iyi olmayabilir. Diğer markalarda da şikayetleri olan çok. İyi bütçen var, acele davranma araştır, yorumlara bak. Başka arkadaşlarda tavsiyede bulunacaktır onlarıda değerlendir.
-
Hocam söylemeyin söylemeyin dedim ama duramadım kim konu açsa herkese cevap yazıyorsun tamam o önemli değil neden en alınmayacak şeyi vede en pahalısını atıyorsun. Bilerek mi yapıyorsun mesela bu attığın laptop parasına 4060 3070 hatta 3070ti bile alınır. 4050 nedir ya 40 bin lira verilir mi bu cihaza mesela ben 35 e 3070 lenovo aldım çokta memnunum. Bu paralar kolay mı kazanılıyor kullanmadığın bilmediğin cihazı tavsiye ediyon bi sıkıntı çıksa ne olacak o sorumluluğu alacak mısın.
Benden tavsiye kimseye karışma bişey olsa senden bilirler hemde düşük donanım yüksek fiyatlı şeyleri atıyorsun.
-
Şimdi sen örnek istersin bu 4060 he tamam ryzen 7 ama olsun 30 bin senin 4050 40 bin
Mesela 3070 yine
-
Üstte 4060 lı da attık. Ayrıca burası forum fikir beyanının yasak olduğunu belirten bir kural göremedim. 4050 3060 denginde, arkadaş belki oyun oynamayacak sadece iş amaçlı kullanacak. Arkadaşa öneride bulunabilirsin, kullandığın cihazdan memnunsan. Bu forumda kaç kişi önerdiği cihazı kullanıyor ya da kullanmış, herkese teknoloji kanalları gibi inceleme ve test amaçlı ürün mü gönderiliyor acaba. Üstte yazdığım mesajı okumuşsundur herhalde. Herkes kendi kararını kendi bütçesi ve ihtiyaçları doğrultusunda verecek. Teknoloji kanalları reklamını yaptığı ürünün garantisini verebiliyor mu? Yoksa garanti konusu markayı mı bağlıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 14 Mayıs 2023; 12:55:29 >
-
Senin attığın sistemde ram, ssd ve işletim sistemini düşersek fiyatında daha düşük olması normal.
-
Tamam hocam sen en iyisini biliyorsun nickinde zaten belli en iyiyi en hesablıyı tavsiye ediyorsun sana yasak diye bişey dedim mi ama tavsiye verirken illa işlemci mi önemli ekran kartı Ram vs hepsi. Sen tutturmuşsun bi işlemci de işlemci hem de ne zaman 4050 3060 a eşit biraz video izlede hangisi neye eşitmiş bak bakalım. Ben kimseye bilmediğim ürünü tavsiye etmem bak bakalım hiç gördün mü birine şunu al dediğimi neyse senle tartışmaya gerek yok istediğini yap. Yarın biri çıkar senin dediğini aldım ama pişmanım derse vicdan azabı çekme diye söylüyorum bahane ne yaparsan yap.
-
Ya Allah aşkına neresi düşük 16 Ram var ekran kartı iyi tutturmuşsun seninki düşük diye. Son attığım ryzen 7 son nesil işlemci neresi düşük ne desek seni ikna edemeyiz sen takıl kafana göre.
-
Senle daha öncede notebook konusunda anlaşamadığımız bir konu olmuş muydu? Başka bir arkadaş mıydı acaba?
Burada soru soranın amacı tavsiye almak değil mi? Arkadaşa al diye ısrarcı bir mesajım mı oldu acaba, yada diğer tavsiyede bulunanların. Hangisi aklına yatıyorsa onu tercih edecek. Herkes kendi kararını verecek kapasitede.
Belki ram ve ssd yi en baştan yüksek tutup daha sonra yükseltme ile uğraşmak istemiyor olabilir. Windows lisans sorunuylada uğraşmak istemeyebilir. Amd tabanlı öneride bulunmamanın nedeni çoğu kişide amd ye karşı bir önyargı var. (Amd yi daha çok sevmeme rağmen)
Satın aldığın üründe sorun çıkarsa veya memnuniyetsizlik oluşursa üretici, satıcıda veya reklamını yapan kanallarda vicdan azabı oluyor mu acaba? Yoksa kazanılan paranın verdiği mutluluk mu?
-
Ben kimseyle tartışmadım bana ne reklam yapan yerlerden hem ben reklam da yapmadım. Yükseltme yapmak bu kadar mı zor anlamadım ki neyse ne yaparsan yap istediğine tavsiye ver ama dediğim gibi biri çıkar bilmediğin laptobu neden tavsiye ettin senin yüzünden pişman oldum derse şaşma.
-
Ustatlar tartismaniza gerek yok hepinizin fikri önemli bende kendimce değerlendirme yaparken sizlerin paylasimalarinlarindan istifade ederim.
Bu arada rtx 3060 -4060 dan daha iyi performansmi gösteriyor 4000serisi daha yeni daha iyidir gibi düşünmüştüm
Benzer içerikler
- monster klavye çalışmıyor
- hp victus alınır mı
- acer mi asus mu
- 4060 laptop önerisi
- rtx 4070 laptop alınır mı
- hx işlemci nedir
- freedos bilgisayara windows 11 kurma
- sıvı soğutmalı laptop
- en iyi oyun bilgisayarı
- amd radeon 780m
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X