Bildirim
40v-24v 10a regüle devre şeması lazım bakarmısınız
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Akü şarjı için mi kullanacaksınız ? -
hayır direk su pompasına bağlayacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında sizin için tasarlayabilirim fakat öncelikle simülasyonunu yapabiliyo olabilmem lazım size devreyi vermeden önce. Şu an bende simülasyon olayını çözmekle uğraşıyorum. Çünkü 100% bile emin olunan devrede illa bişiler çıkıyo. Onun için bence internette bulmak yerine birisinin sizin ihtiyacına göre tasarlaması daha iyi olur. Bende daha önce 4-5 kez tasarladım değişik SMPS ler fakat hala kendime güvenemiyorum =) Birde güneş panelinizin minimum voltajı nedir ? Max 40V demişsiniz fakat aslında minimum değeri daha önemli. -
250 watt panel var 24 volt sistemlerde kullanılıyor boştaki voltajı max. 40 volt. yüke binince 29 volta düşüyor. Güneş gidince voltaj 0 a kadar düşebilir yani devre smps olmasına gerek yok diye düşünüyorum devre biraz basit olursa iyi olur.voltajın 24 voltun üstüne çıkmaması lazım altına inebilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X