Şimdi Ara

41 bitti 42 oldum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Çalışmazsam eğer 1000 tl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Akhunturk kullanıcısına yanıt
    Aynen söylediğin gibi durum değerlendirmeye alıyorum tavsiyeni aradığım cevaplar bunlar

• Bir tavsiyeni alırım

• Evi satıp parasını faize koysan 1000 tl den çok daha fazla gelirin olur hocam. Arabayı da sat, sağlam bir karavan al. faizden gelen tahmini 2000 tl ile ölene kadar gez dolaş kamp yap.
  • Chucky_Horror kullanıcısına yanıt
    Her zaman aklımda yapmak isdeğim şeylerden zamanı geldi artık eyvallah bro

• seyfo_uzun kullanıcısına yanıt
    320 tane bmw iyiymiş hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Chucky_Horror

Evi satıp parasını faize koysan 1000 tl den çok daha fazla gelirin olur hocam. Arabayı da sat, sağlam bir karavan al. faizden gelen tahmini 2000 tl ile ölene kadar gez dolaş kamp yap.
    Bankanın verdiği mevduat faizi,enflasyon kadar olur.Yani paraya hiç dokunmasan paranın değeri aynı kalır.

Evi satıp da parasını bankaya koysa atıyorum faiz geliriyle bile 60 bin dolar parası olur.

Ama evi satmayıp kira geliri de alırsan hem 60 bin dolarlık evin durur hemde kira gelirin olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana bro de
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfo_uzun

Bir tavsiyeni alırım
    Bana sorarsan biraz erken gibi, 48-50'ye kadar devam et, bahsettiğin yeri de şimdiden alıp yazları 1 ay kullanmaya başla derim. Ben olsam kuzey egeyi tercih ederim bunu da bir düşün istersen.
  • Ok bro

• Ozaman emeklide oluyorum zaten 51 veya 52 yaşında başlangıç 1993

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfo_uzun -- 12 Kasım 2018; 10:57:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyfo_uzun

Ozaman emeklide oluyorum zaten 51 veya 52 yaşında başlangıç 1993
    tamam işte git işine bak o zaman Günler kısaldı ya depresif etki yapmış daha erken uyu bu aralar.
  • Her şeyi bırak. Hayatini yaşa hocam. Para puşta yakışır. Ama açta kalmamak lazım.

• Hayattan sıkılan kişileri biraz deşince ( inceleyince) maneviyatlarının zayıf olduğu ortaya çıkıyor. Sizde de böyle bir durum varsa, maneviyata yönelin diyebiliriz. Sadece tavsiye...

• Bu ne ya forum ne hale geldi ,kardeşim sen bu yaştan sonra kendi yolunu çizemeyip burdaki ,çoğu ergen tayfadan ,öneri mi almak istiyorsun..?

dön işine gücüne bak..sil konuyuda yaşından başından utan böle bi konu açtığın için ..

NOT : Troll değilsen tabi...
  • cathedral kullanıcısına yanıt
    Forumda yaş sınırlaması var da bizim mi haberimiz yok acaba? Burada her yaştan insan var çoğunluğu 18-24 arası da olsa 30 üstü insanlar da azımsanacak kadar değil. Her insanın bazen kimseye anlatamadığı kendini düşündüğü konuda yalnız hissettiği oluyordur adam paylaşmış ve o azda olsa gelecek ciddi cevapları beklemeye koyulmuş kimseyi ilgilendirmez bence.

Ayrıca yukarıda yazılanları okumayıp adamın 1000 tl maaş aldığını düşünenlere de ne denir bilmiyorum.

Birincisi forumda sadece ergenler yok; ben arkadaştan daha yaşlıyım.

İkincisi insan gençlerden öğrenebilir; Enerjik ve yaratıcı bir dönem. Gençlerin sözünü dinlediğimde genelde kazançlı çıkıyorum.

• Bana para yollar mısın lütfen.

Az ihtiyacım var ama alırım bi 50 kuruşunu

Dostum ben yolumu daha13 yaşında çizdim o yolda gidiyorum

Gençleri çok seviyorum ve onların düşünce fikirlerini çok önemsiyorum sen bu yazdığından utanmıyorsan ben bu konuyu açtığım için hiç utanmıyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.