Şimdi Ara

41ER467 Plakalı Aracın Apaçiliği Yüzünden Kaza Yapıyordum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yahu su tip vidyolari izleyince gercekten hayret ediyorum size Neden mi? Hic kufur sesi yok videoda. Ayrica kesilmemis de Ben olsam en yakinlarindan baslar taaa uzak akrabalarina kadar saydirirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında forumda sabit konu olmalı böyle gördüğün trafik hayvanlarını plaka marka model renk ifşa edeceksin alacak adam da arabayı ona göre alsın; başkasına saygı göstermekten aciz bir hayvanın otomobiline de iyi bakma ihtimali bence düşük her türlü hileyi de yaparlar bana kalırsa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Yahu su tip vidyolari izleyince gercekten hayret ediyorum size Neden mi? Hic kufur sesi yok videoda. Ayrica kesilmemis de Ben olsam en yakinlarindan baslar taaa uzak akrabalarina kadar saydirirdim

Ağır işitme kaybımdan dolayı konuşma bozukluğum var yinede içimden saydırdım :)
  • EnergyBlue kullanıcısına yanıt
    Ha o zaman ayri. Allah şifa versin... Boyle ses duymayinca sanki bir ben kufur ediyormusum gibi hissedip sucluluk duyuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Aslında forumda sabit konu olmalı böyle gördüğün trafik hayvanlarını plaka marka model renk ifşa edeceksin alacak adam da arabayı ona göre alsın; başkasına saygı göstermekten aciz bir hayvanın otomobiline de iyi bakma ihtimali bence düşük her türlü hileyi de yaparlar bana kalırsa.

Aynı şeyleri düşünüyorum bende, haklısın. Tüm bilgileri ilk mesaja ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pi

Ha o zaman ayri. Allah şifa versin... Boyle ses duymayinca sanki bir ben kufur ediyormusum gibi hissedip sucluluk duyuyorum

Teşekkür ederim
  • Yalnız konvoyun en arkasındaki beyaz caddy galiba, telefonda düzgün göremiyorum. Senin geçmeni bekliyordu, keşke arkan boşsa dursaydın yolun ortasında

Edit: Dacia'ymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 25 Mayıs 2016; 1:05:40 >
  • Izmit merkez, sanay, derince, özellikle korfez cok var bu tiplerden. Malesef trafik polisleri biraz fazla rahat boyle konularda

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.