Şimdi Ara

42'' 3D LED TV Marka Önerisi ? Lig TV olayı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar, 42 '' bir 3D tv almayı planlıyorum. Fakat yeni teknolojilerden bihaberim.

Görüntü Tarama Hızının 600Hz veya 400 Hz olması neyi değiştirir? Bir Philips modeli buldum Philips 42'' sizce bu fiyat model özellik olarak uygun mudur?

Bir sorum da dahili uydu alıcılar hakkında olucak ben Lig TV'yi bunlarla yine de izleyebilecek miyim? Mevcut üyeliğimin hiçe gitmesini istemem. Samsung , LG ve Philips hakkındaki önerilerinizi de bekliyorum şimdiden teşekkürler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: XaQue

Merhabalar arkadaşlar, 42 '' bir 3D tv almayı planlıyorum. Fakat yeni teknolojilerden bihaberim.

Görüntü Tarama Hızının 600Hz veya 400 Hz olması neyi değiştirir? Bir Philips modeli buldum Philips 42'' sizce bu fiyat model özellik olarak uygun mudur?

Bir sorum da dahili uydu alıcılar hakkında olucak ben Lig TV'yi bunlarla yine de izleyebilecek miyim? Mevcut üyeliğimin hiçe gitmesini istemem. Samsung , LG ve Philips hakkındaki önerilerinizi de bekliyorum şimdiden teşekkürler ...

Selamlar,

400 Hz veya 600 Hz arasındaki farkı anlayamazsın. Zaten gerçek panel değerleri değil onlar. O yüzden bunu sıkıntı etmeyin.

Philips 6907K yerine 6877K almanızı öneririm. Fiyatı yaklaşık olarak aynıdır. Daha iyi görüntüsü vardır. Veya Panasonic TX-L42ET50E bakın. Gerçekten iyi bir görüntü kalitesi var onunda. Ama Philips 3 taraflı ambilgiht ile gerçekten üstün seyir zevki yaşatıyor.

Dahili uydu alıcısı ile Digitürk izleyemezsiniz. CI+ kart takıp izlemeniz lazım. Onuda Digitürk desteklemiyor.

Samsung ve LG smart ve multimedia özellikleri açısından zengindir. Görüntü kalitesi açısından kimisine göre iyi kimisine göre kötüdür.

Philips ise smart ve multimedia özellikleri açısından fakirdir. Ama %90 oranında kişi desem yanlış olmaz sanırım, görüntü kalitesi açısından üstün olduğunu düşünüyor.

• Teşekkür ederim fikrirlerin için açıkcası multimedia özellikleri benim için çok da önemli değil zaten o ihtiyacımızı tablet, laptop vs. gideriyoruz. Önemli olan 3d performansı ve standart yayını gösterirkenki kalitesi önemli .. Bu yüzden philips mi lg mi samsung mu :)
  • quote:

Teşekkür ederim fikrirlerin için açıkcası multimedia özellikleri benim için çok da önemli değil zaten o ihtiyacımızı tablet, laptop vs. gideriyoruz. Önemli olan 3d performansı ve standart yayını gösterirkenki kalitesi önemli .. Bu yüzden philips mi lg mi samsung mu :)
    bu iş çok zor. bende 3 modele kadar indirgedim gibi. pana 42et50 lg 42lm660 ve phil 42 pdl6877 yada 6907. her modelde farklı + - yorumlar var. o yüzden karar vermek çok zor. ama ben sd ve azda olsa hd yayınları izlerken maç izlerken, flashtan film izlerken, belirgin sorun yaşamak istemiyorum. panayı alınca dışardan uydu alıcı gözlükte almak lazım. belkide media playerda gerekli diğerleri de uydu alıcı hariç öyle olabilir bilmiyorum. tabi bunlar ek maliyet. bunlar bir tvye dahil olupta memnun olacağımız bir model yok sanırım 1500-2000 arasında?

bir de bu ara almayın 1 ayı bulmaz bekleyin daha da ucuzlar diyen arkadaşlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azad5361 -- 8 Mart 2013; 0:14:15 >

• Aynen arkadaşım modeller markalar deniz Derya nasıl seçim yapıcam neye bakıcam anlayamadım forumlar pana plazmada ısrarcı ama kalite konusunda şüphelerim var yarın vatan computera gidip alıcı gözle bakıcam philipsi de eledim incelemelerde arayüz menü geçişi çok zayıf hayatta bekleyecek kanal değiştirirken ayar yaparken

Kullanıcı arkadaşların yorumlarını alırsak daha sağlıklı olur karar vermemizde :)
  • quote:

Teşekkür ederim fikrirlerin için açıkcası multimedia özellikleri benim için çok da önemli değil zaten o ihtiyacımızı tablet, laptop vs. gideriyoruz. Önemli olan 3d performansı ve standart yayını gösterirkenki kalitesi önemli .. Bu yüzden philips mi lg mi samsung mu :)

Tekrardan selamlar,

O zaman direk Philips ve Panasonic'e bak. Aşağıda Philips'i eledim yazmışsın menü yavaşlığından falan diye ama bence eleme.

Zira 6877K'ya daha dün update geldi ve bir çok iyileştirme yapıldı. Philips'in sitesinde bulabilirsin detayları.

Benim sana önerim madem 3D ve SD yayın diyorsun:

1. Philips 42PFL6877K
    2. Panasonic TX-L42ET50E

modellerine bak bence.
  • quote:

Valla hocam SD Kalitesi önemliyse senin için 3D performansı da buna eklersek mutlaka Philips almalısın, 42PFL6877 alabileceğin en güzel televizyonlardan bir tanesidir. 3D performans konusunda ve görüntü kalitesi konusunda o fiyat aralığında başka hiçbir model Philips 42PFL6877'nin eline su dökemez. Hepsi bir yana, 3 taraflı ambilight seçeneği zaten baş döndürüyor. Sen de izleyince ve ambilightın keyfini çıkarıp vazgeçemeyecek konuma gelince anlayacaksın ne dediğimi, hayırlı olsun şimdiden, güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: aramazmert

quote:

Tekrardan selamlar,

O zaman direk Philips ve Panasonic'e bak. Aşağıda Philips'i eledim yazmışsın menü yavaşlığından falan diye ama bence eleme.

Zira 6877K'ya daha dün update geldi ve bir çok iyileştirme yapıldı. Philips'in sitesinde bulabilirsin detayları.

Benim sana önerim madem 3D ve SD yayın diyorsun:

1. Philips 42PFL6877K
    2. Panasonic TX-L42ET50E

modellerine bak bence.

Bugün 5 tane teknoloji mağazası gezdim arkadaşlar ve tek tek her markaya baktım açıkcası ben bu modeller arasında görüntü kalitesi adına çok büyük farklar göremedim. Ama şunları diyebilirim ...

1. Panasonic plazma modellerinde görüntü kalitesi diğer modellere göre 2-3 kat daha iyi bu su götürmez bi gerçek ama artık teknolojinin numaralarına kandım sanırım :) ben de led tvnin büyülü parlak dünyasına adım atmak istiyorum :) plazmalar renk bakımından bana sönük kaldı ...

2. Panasonicten sonra philips göze çarpıyo görüntü kalitesi konusunda ( görüntü kalitesi dediysem biri 100 puansa diğeri 98 , 95 falan öyle aman aman farklar yok panasonic hariç :) ) fakat menü hızı çıldırtır düzeyde , hele benim gibi tezcanlıysanız adamı ağlatan düzeyde... Amblight özelliği gerçekten çok hoş fakat benim salonum malesef müsait değil..

3. Satış temsilcileri her mağazada sanki anlaşmışlar gibi hepsi LG tavsiye ediyo ve ne yalan söylüyim uyuşturucu gibi beyninize giriyolar :) Lg'nin smart özelliği en iyisi en hızlısı en cana yakınıydı diyebilirim :)

4. Samsung bu 3d smart tv kapısını açtı fakat hiç beni alamadı mağazalarda ekstra birşeyini göremedim hatta eksi olarak çok parlak renkler sanki biri çizmiş gibi bana göre değil açıkcası ...

Değerli arkadaşlarım eminim herkes kızıcak bana ama philipsin menü sorunu giderilirse eğer 46" düşünmeden yarın gidip alıcam .. Ama bu sorun mevcutken Lg 47" 660s modelini alsam , birileri çıkıp aldın ama biz sana lg alma deniştik der mi :) yeniden herkese tşkler

• quote:

Bugün 5 tane teknoloji mağazası gezdim arkadaşlar ve tek tek her markaya baktım açıkcası ben bu modeller arasında görüntü kalitesi adına çok büyük farklar göremedim. Ama şunları diyebilirim ...

1. Panasonic plazma modellerinde görüntü kalitesi diğer modellere göre 2-3 kat daha iyi bu su götürmez bi gerçek ama artık teknolojinin numaralarına kandım sanırım :) ben de led tvnin büyülü parlak dünyasına adım atmak istiyorum :) plazmalar renk bakımından bana sönük kaldı ...

2. Panasonicten sonra philips göze çarpıyo görüntü kalitesi konusunda ( görüntü kalitesi dediysem biri 100 puansa diğeri 98 , 95 falan öyle aman aman farklar yok panasonic hariç :) ) fakat menü hızı çıldırtır düzeyde , hele benim gibi tezcanlıysanız adamı ağlatan düzeyde... Amblight özelliği gerçekten çok hoş fakat benim salonum malesef müsait değil..

3. Satış temsilcileri her mağazada sanki anlaşmışlar gibi hepsi LG tavsiye ediyo ve ne yalan söylüyim uyuşturucu gibi beyninize giriyolar :) Lg'nin smart özelliği en iyisi en hızlısı en cana yakınıydı diyebilirim :)

4. Samsung bu 3d smart tv kapısını açtı fakat hiç beni alamadı mağazalarda ekstra birşeyini göremedim hatta eksi olarak çok parlak renkler sanki biri çizmiş gibi bana göre değil açıkcası ...

Değerli arkadaşlarım eminim herkes kızıcak bana ama philipsin menü sorunu giderilirse eğer 46" düşünmeden yarın gidip alıcam .. Ama bu sorun mevcutken Lg 47" 660s modelini alsam , birileri çıkıp aldın ama biz sana lg alma deniştik der mi :) yeniden herkese tşkler

Zaten 2 televizyon arasında çok büyük görüntü kalitesi farklılığı olmadığını söylemiştik hocam.

Bende 47LM660S var, incelememe şuradan ulaşabilirsin:

http://forum.donanimhaber.com/m_67108412/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67108412

En azından aklında bir fikir olmuş olur.

Samsung için çoğu kişiden farklı düşünüyorsun. İlginç. Çoğu kişi Samsung'un görüntü kalitesini sever. Ama saygı duyarım elbette Sonuçta ben Samsung önermedim .

Philips 6877K için güncelleme geldi dedim bir ana konusuna bak. Son gelen güncelleme ile menü yavaşlığının giderildiğini son mesajlarda görebilirsin.

• Evet güncelleme dediğine dikkat ettim fakat mağazalarda güncellemediklerinden fikir sahibi olamadım .. Ben şimdi bi lg yorumlarını okuyayım :)
  • quote:

Evet güncelleme dediğine dikkat ettim fakat mağazalarda güncellemediklerinden fikir sahibi olamadım .. Ben şimdi bi lg yorumlarını okuyayım :)
    paran varsa alırısn en güzelini artık ben bunu düşünüyorum
  • quote:

Evet güncelleme dediğine dikkat ettim fakat mağazalarda güncellemediklerinden fikir sahibi olamadım .. Ben şimdi bi lg yorumlarını okuyayım :)

Oku tabi hocam.
  • quote:

quote:

Oku tabi hocam.

ben kararımı Lg 47LM660S' ten yana kullanıyorum kardeşim. İncelemen ve yardımların için teşekkür ederim. PHILIPS iyi hoş güzel de tek gözlük vermesi ve aktif gözlük olması maliyetleri bizim evde 4 katına çıkartır :) Artık yarın sadece en uygun fiyatı veren yeri bulmam gerekecek :) 2400 TL fix bir fiyat biçilmiş bu ürüne ... Fakat Bimekste %20ye kadar hediye çeki kampanyası diyor. ( Emin Değilim. ) , bir de teknosa 2 ay ücretsiz digiturk diyor. Sizin de fikirlerinizi alayım bu konuda.. Tekrardan çok teşekkürler...

• quote:

ben kararımı Lg 47LM660S' ten yana kullanıyorum kardeşim. İncelemen ve yardımların için teşekkür ederim. PHILIPS iyi hoş güzel de tek gözlük vermesi ve aktif gözlük olması maliyetleri bizim evde 4 katına çıkartır :) Artık yarın sadece en uygun fiyatı veren yeri bulmam gerekecek :) 2400 TL fix bir fiyat biçilmiş bu ürüne ... Fakat Bimekste %20ye kadar hediye çeki kampanyası diyor. ( Emin Değilim. ) , bir de teknosa 2 ay ücretsiz digiturk diyor. Sizin de fikirlerinizi alayım bu konuda.. Tekrardan çok teşekkürler...

Anladım hocam.

Bimeks'in kampanyası bence gayet uygun. D-Smart 2 ay kullanıp ne olacak. Boşverin. Bimeks'in %20 hediye çeki kampanyası devam ediyorsa / denk gelirseniz, hiç kaçırmadan alın. O hediye çekinin üzerine biraz daha para ekleyip oyun konsolu ya da ses sistemi bile alabilirsiniz.

• quote:

quote:

Anladım hocam.

Bimeks'in kampanyası bence gayet uygun. D-Smart 2 ay kullanıp ne olacak. Boşverin. Bimeks'in %20 hediye çeki kampanyası devam ediyorsa / denk gelirseniz, hiç kaçırmadan alın. O hediye çekinin üzerine biraz daha para ekleyip oyun konsolu ya da ses sistemi bile alabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    valla ben philipsi göz ardı edemiyorum. eğerki yeni güncellemeyle titreme yavaş açılma hareketli görüntü problemi aşılmışsa alabilirim. son yormları biraz daha takip edeceğim 6877nin. bu arada bu modeli sadece kliksa ve teknosa satıyor ve uzun zamandır fiyat 1999 ve puan. hiç indirim yok

• Aynen öyle bi durum olursa hediye çekini ses sisteminden yana kullanmayı düşünüyorum.

Philips konusunda ise eğer ki ben tek başıma kullanıcam diyorsan al derim çünkü aktif gözlük kullanıyor ve tanesi 100 tl civarıymış bir de okuduklarıma göre 20-25 dk içinde mide bulantısı baş dönmesi gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyomuşsun. Beni caydıran ikinci büyük etmen buydu.
  • quote:

Aynen öyle bi durum olursa hediye çekini ses sisteminden yana kullanmayı düşünüyorum.

Philips konusunda ise eğer ki ben tek başıma kullanıcam diyorsan al derim çünkü aktif gözlük kullanıyor ve tanesi 100 tl civarıymış bir de okuduklarıma göre 20-25 dk içinde mide bulantısı baş dönmesi gibi sorunlarla karşı karşıya kalıyomuşsun. Beni caydıran ikinci büyük etmen buydu.

Hocam yanlışınız var.

Philips 6877K pasif gözlük (FPR) kullanıyor ve yanında 4 gözlük hediye.

Baş dönmesi, mide bulantısı gib sorunlar FPR'de neredeyse hiç olmuyor.
  • Bence aramazmert dostumuzun tespitleri yerinde ben yıllardır philips kullanıcısıyım en son 7676 ve şimdi de 6877 kullanıyorum ve görüntü kalitesi rakiplere göre çok iyi şimdiye kadar yaşadığım tek eksiklik multimedya idi zaten onu da sizlerin de belirttiği gibi tablet telefon çözüyor . USB den film oynatmada şimdiye kadar da pek sorun yaşamadım çoğu internetten indirdiğim filmi izleyebiliyorum tek eksiği internet tarayıcısı biraz hastalığı ve destekleri kısıtlı zaten onun da diğer markalarda çok iyi olduğunu zannetmiyorum . Sonuçta tv yani tablet ve bilgisayar varken ne yapayım tv nin internet tarayıcısını
  • quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Bence aramazmert dostumuzun tespitleri yerinde ben yıllardır philips kullanıcısıyım en son 7676 ve şimdi de 6877 kullanıyorum ve görüntü kalitesi rakiplere göre çok iyi şimdiye kadar yaşadığım tek eksiklik multimedya idi zaten onu da sizlerin de belirttiği gibi tablet telefon çözüyor . USB den film oynatmada şimdiye kadar da pek sorun yaşamadım çoğu internetten indirdiğim filmi izleyebiliyorum tek eksiği internet tarayıcısı biraz hastalığı ve destekleri kısıtlı zaten onun da diğer markalarda çok iyi olduğunu zannetmiyorum . Sonuçta tv yani tablet ve bilgisayar varken ne yapayım tv nin internet tarayıcısını

evet haklısınız...

Sonuç olarak herkese yardımları için teşekkür ederim özellikle @aramazmert , LG 47LM660S 'i Teknosadan 2399TL'ye aldım. Salı günü gelip kuracaklar. Tekrardan teşekkürler :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tvefsanesi

Bence aramazmert dostumuzun tespitleri yerinde ben yıllardır philips kullanıcısıyım en son 7676 ve şimdi de 6877 kullanıyorum ve görüntü kalitesi rakiplere göre çok iyi şimdiye kadar yaşadığım tek eksiklik multimedya idi zaten onu da sizlerin de belirttiği gibi tablet telefon çözüyor . USB den film oynatmada şimdiye kadar da pek sorun yaşamadım çoğu internetten indirdiğim filmi izleyebiliyorum tek eksiği internet tarayıcısı biraz hastalığı ve destekleri kısıtlı zaten onun da diğer markalarda çok iyi olduğunu zannetmiyorum . Sonuçta tv yani tablet ve bilgisayar varken ne yapayım tv nin internet tarayıcısını

evet haklısınız...

Sonuç olarak herkese yardımları için teşekkür ederim özellikle @aramazmert , LG 47LM660S 'i Teknosadan 2399TL'ye aldım. Salı günü gelip kuracaklar. Tekrardan teşekkürler :)

Önemli değil hocam, estağfurullah. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Televizyonunda hayırlı olsun. Umarım güle güle kullanırsın. Televizyon kurulunca bana söyle ben sana benim kullandığım ayarları vereyim. Bir bak dene nasıl görüntü verdiğini, beğenmezsen değiştirirsin kendince.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.