bunların bi de e200 veya daha yüksek bi model kompresor wardı sanırım 42atk01 plakası. gecen sene izmir fuarına girmişti atiker o aracla gidip geliyorlardı.
LPG ve BMW
quote:
Orijinalden alıntı: SimoneKSK
bunların bi de e200 veya daha yüksek bi model kompresor wardı sanırım 42atk01 plakası. gecen sene izmir fuarına girmişti atiker o aracla gidip geliyorlardı.
E270'yi galiba o. Ben gördüm o aracı da. Öyle hatırlıyorum sanki.
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
E270 ise lpg'li olamaz çünkü E270'ler dizel.
quote:
Orijinalden alıntı: MuSoniC
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
quote:
E270 ise lpg'li olamaz çünkü E270'ler dizel.
Hımm. Dedim ya emin değilim. Aracı gördüm de E200 mü E270 mi hiç emin değilim şu anda.
plaka budur
plakayı geç araba budur
quote:
Orijinalden alıntı: MuSoniC
plakayı geç araba budur
aynen plakayı boşver arabaya bak
7.45i den bahsediyoruz. benzin dayanmaz buna. LPG forever
bu araba bugün ankamall ün önündeydi
quote:
Orijinalden alıntı: NiHilistt
plaka budur
Hakan Bilal Kutlualp in bu araba... bi kaç kez binmişliğim var... kuzenim bundan porsche almıştı... hep HBK oluo plakaları bi tek bu böle FB1907
paranın gözü kör olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: GöKHaN 35
Tüplüdür bmw
hiç şaşırmam ev arkadaşımın babasıda atikerci adamlar 2007 jetta almışlar ankaradan konyaya araba gelmiş gece 10 gibi benim arkadaş ertesi gün öğle 12 de dükkana gitmiş lpg montajı yapılmış halde bulmuş arabayı
Gaziantep Adana oto Yolunda Beni Hışımla Geçen Araç
iğrenç bir araba zaten taksa ne olur takmasa ne olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme