Şimdi Ara

42. DH Şarkı Yarışması -Kazanan: fenerliso- (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
2
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

21/21
     42. DH Şarkı Yarışması -Kazanan: fenerliso-

tebrikler canım krdşm

Hep lider tek lider arda_xl. Bir yarışmayı daha lider bitirdim çok şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle herkese teşekkür ediyorum.

36. yarışmadan itibaren bu aileye yani sizlerin arasına katıldım ve güzel zamanlar geçirdik. Her yarışmada yarışmayı daha kaliteli düzeye çıkartacak şarkı ile katılmayı amaç edindim. Bulunduğum 6 yarışmada 1.liğe çok yaklaştığım anlar oldu. 39. şarkı yarışmasını 2. ve 3.nün 1 puan arkasında 4., 41. şarkı yarışmasını 2. olarak bitirdim. 40. yarışmada da güzel bir sonuç bekliyordum fakat hiç beklemediğim şekilde düşük bir sıralamada kaldım.

Dediğim gibi sürekli sizlere daha iyi şarkıyı sunmak istedim ve istiyorum. Listem çok geniş fakat sizlerin de sevebileceği şarkıyı koymak bu yarışma için önemli.

Bu yazıyı 43. şarkı yarışmasına katılacağım şarkıyı dinleyerek yazıyorum. Herkese tekrar teşekkürler, yeni yarışmalarda başarılar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 9 Ocak 2016; 22:51:55 >
  • şike yapsam kendimi birinci yaparım vizyon sahibi adamım ben
    @arda_xl tebrikler içimden sen geçiyordun bilerek yaptım zaten
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Tesekkur ederim

Edit:

Tebrikler @fenerliso

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 9 Ocak 2016; 22:55:43 >
  • Tebrikler @fenerliso
    Eğer @mhcd Ace of Spades ile katılmamış olsaydı 12 puanı sana verecektim. Tekrar tebrikler.

• quote:

şike yapsam kendimi birinci yaparım vizyon sahibi adamım ben
    @arda_xl tebrikler içimden sen geçiyordun bilerek yaptım zaten

Sağol dostum. Sana da geçmiş olsun. Güzel bir yarışmaydı.

• @fenerliso canımsın. Cani gönülden tbrik eder, başarılarının devamını dilerim.

• Tebrikler @fenerliso

25 puanı beğenmedim daha fazlasını hak ediyordu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  42. DH Şarkı Yarışması -Kazanan: fenerliso-
  • bu ne ya ne olmus benim emeklerime ben bu yarışmaya yillarimi verdim milyarlik projeleri bırakıp ne tablolar hazirladim

Yarışma için bir anayasa yapmak gerekecek sanirim madem ilk mesajı ciddiye alip okuyan yok o zaman bizde pm atıp her katilana bu maddeleri kabul ettirmis oluruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler :))
  • Korsan kullanıcısına yanıt
    Zevk meselesi hocam, o tarzda dinleyen biri icin efsanedir belki ama bu gibi yarismalarda genelin zevkine hitap etmek gerekiyor, ki artik genelin zevki hakkinda az bucuk fikrimiz var

Ben kazanamayacagimi bile bile bu sarkiyla katildim, amac millete j-rock dinletmek. Bir kisi bile begenip takip etse kafi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 9 Ocak 2016; 23:03:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

bu ne ya ne olmus benim emeklerime ben bu yarışmaya yillarimi verdim milyarlik projeleri bırakıp ne tablolar hazirladim

Yarışma için bir anayasa yapmak gerekecek sanirim madem ilk mesajı ciddiye alip okuyan yok o zaman bizde pm atıp her katilana bu maddeleri kabul ettirmis oluruz

abim benim her ne kadar milyarlık projeleri bırakmasam da seni şimdi çok iyi anlıyorum, affet değerini bilemedik...

oy vermeyen arklar üç yarışma ceza aldınız maalesef:
    @Tarja Turunen
    @bladeGny
    @Fuat!
    @Asmodian
  • yengeniz ankara sogugunda kosturdu zaten mutsuzum bu ne ya herkes mutlu sizin hayatinizda hiç mi gam keder yok bu nasıl allahsizlik her gun egleniyorsunuz

• quote:

yengeniz ankara sogugunda kosturdu zaten mutsuzum bu ne ya herkes mutlu sizin hayatinizda hiç mi gam keder yok bu nasıl allahsizlik her gun egleniyorsunuz

yengeye selamlarımı ilet abi. bende de var bir adet bilirim bunları
    @Korsan ben de ilk kez düzenledim biraz acemiyim. olsun sıkıntı yok olur öyle şeyler sonraki yarışmaya bekliyorum tekrar
  • quote:

quote:

yengeniz ankara sogugunda kosturdu zaten mutsuzum bu ne ya herkes mutlu sizin hayatinizda hiç mi gam keder yok bu nasıl allahsizlik her gun egleniyorsunuz

yengeye selamlarımı ilet abi. bende de var bir adet bilirim bunları

as

şarkı yarışması için bir anayasa yazıyorum oylamaya sunucam aklina gelen bir sey olursa söyle bana

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Hocam kusura bakmayin, dinlerken kagida not almistim 3-5 7-8 gibi. Muhtemelen 4 numaraya 6 yazmistim hatlar karismis ki zaten 4 e 6 vermisim

• quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Hocam kusura bakmayin, dinlerken kagida not almistim 3-5 7-8 gibi. Muhtemelen 4 numaraya 6 yazmistim hatlar karismis ki zaten 4 e 6 vermisim

o zaman bana altı vermişsiniz ikinci oldum neyse kalsın dostum sıkıntı yok olur öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Suana kadar sarkima oy veren herkese tesekkurler

Zafer şarkın benden

Bir ara çok dinlerdim Eluveitie'yi (Elvayti diye okuyoruz hatta bu Call of the Mountains'ın 4 dildeki versiyonunu da dinlemiştim o kadar aşinayım şarkıya. Listede görünce şaşırdım bastım direk puanı. Ben bizim millet metal müzik sevmez diye klasik,sakin bir şarkıyla katıldım fakat yanılmışım. Bir dahakine symphonic metalle katılmazsam adam değilim.

• Anaa 5. olmuşum En yüksek derecem heralde Kendimi kazanmış kadar saydım, teşekkürler herkese.

Tebrikler fenerliso

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.