Şimdi Ara

42. DH Şarkı Yarışması -Kazanan: fenerliso- (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
2
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birden fazla sarkiya ayni puani verebiliyor muyuz? Verebiliyor olmamiz lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 480mrt

Birden fazla sarkiya ayni puani verebiliyor muyuz? Verebiliyor olmamiz lazim

hayır, örnek oylama ilk mesajda var.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Toplam 10 puan secenegi ve 25 yarismaci var. 15 tanesi dogrudan sifir alcak yani. Gec dustu kendimize oy veremiyoruz herhal?

• quote:

Toplam 10 puan secenegi ve 25 yarismaci var. 15 tanesi dogrudan sifir alcak yani. Gec dustu kendimize oy veremiyoruz herhal?

veremiyorsunuz
  • quote:

Eğer oylamada oyunuzu bana verip beni yönetim kurulu üyesi yaparsanız kendi şarkınıza da oy kullanma hakkı getirteceğim.
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Vereyim madem, kimse sıfır çekmesin üzülmeyelim Gerçi o durumda 12 puan almak=sıfır çekmek, bir şey farketmiyor. I-ıh daha yaratıcı vaatlerle gelmeniz lazım
  • quote:

Vereyim madem, kimse sıfır çekmesin üzülmeyelim Gerçi o durumda 12 puan almak=sıfır çekmek, bir şey farketmiyor. I-ıh daha yaratıcı vaatlerle gelmeniz lazım

• Şarkıları dinlerken içim kıyıldı. Hepiniz mi dertlisiniz olm?!

edit: Bazı arkadaşların trollediğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 2 Ocak 2016; 22:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Adam ilk yarışmasından çözdü seni
    Ben 10 yarışmadır çözemiyorum

• ney 480mrt hocam benim için mi dedi bazı arkadaşlar trollüyor diye
  • quote:

ney 480mrt hocam benim için mi dedi bazı arkadaşlar trollüyor diye

Yok, senin vaatlerini beğenmemesine dedim
    Trollere dahilsindir ayrıca :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

Aynen bende bir donanımhaber trolljanıyım :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

quote:

Aynen bende bir donanımhaber trolljanıyım :)

Şarkın hangisi bi 12 çakayım

• 24 şarkının içinde 12 puanı sonuna kadar hak eden 4 parça var Hadi birisi benim, diğer 3 şarkıyı nasıl birbirinden ayırıp birine 10 birine 8 vereceğim
  • tüm şarkıları dinledim ve karalama kagıdıma karaladıgım notlarımı sizinle paylaşacagım uzun zamandır aramızda olanlar bilirler arada ben gelir tüm şarkıları dinler kişisel görüşümü paylaşırım.

1.numara
    Uriah Heep benim çok sevdigim bir adet albümüne sahip oldugum rusyada bir ara sokakta bu isimle açılmış bir adet barına denk geldigim barda şarkıları eşliginde çok eglenceli bir gece geçirdigim bir grup ayrıca bu parçayı dinleyip begenenler için tavsiye edecegim parçalar
    july morning
    shadows of grief
    look at yourself

2.numara
    bana çok hitap etmeyen ama yapacagım 2 veya 3 tahminde kimin katıldıgına emin olacagım genele hitap etmeyen bir parça

3.numara
    doctor who doktor olan eşim yüzünden izlemek zorunda kaldıgım ama sevdigim bir dizi parçayıda hoş buldum.

4.numara
    bir gün hepimiz öleceğiz ve küllerimiz, denizin üstünde uçan bir uçaktan atılacak fakat şimdilik biz yaşıyoruz hala genciz
    bu sözlerin üstüne bir şey söyleyecek degilim tüm milk hotel sevenlere selam olsun

5.numara
    parça açıldı 30 saniye çaldı kim söylüyor bu garip şeyi dedim ve o ismi gördüm müzigin elçisi peter ah be peter seni bu parçayla degilde bir beatles coverı ile görmek isterdim bu yarışmada ne bileyim beatles olmadı imagine oldu diyelim o da olumlu sırf peter gabriele saygımdan bu şarkıya bir sürü küfürler hazırlamıştım ama içime atıyorum üstada saygılar sizi şu iki şarkıya göndereyim bu arada genesis grubunuda bir dinleyin derim çalmak için saatlerce prova yaptıgımız rare parçasına selam olsun 2004/cebeci

https://www.youtube.com/watch?v=b2hZ1AsjuOA
    https://www.youtube.com/watch?v=YkKpdl0ybs4

6.numara
    diskalifiye oldun ama seni severdim pikaçu

7.numara
    orta ile iyi arasında ortaya yakın bir parça

8.numara
    bu parça beni tarzımı yansıtmasada kendi katogorisinde gayet başarılı buldum

9.numara
    bu şarkı bana nilüfer şarkılarını hatırlattı nilüfer dedim de aklıma müslüm baba geldi hey gidi babamız listeye konur arada dinlenir

10.numara
    Bob Dylanın herhangi bir şarkısını eleştirmek benim haddime degil new morning albümene sahip olmanın verdigi huzur ve mutluluk işte bu parça o mutlulugu albümde en çok hissettiren parçadır

11.numara
    Bobdan sonra bu parça hafif bir tebessüm yarattı yazın sahillerde remixi ile kusturdu ama neyse oluru var

12.numara
    DNCE severim parçayı dinlerken baya keyif aldım bir kısmında dans bile ettim

13.numara
    Madilyn cover dünyasının ilk 3 sesi içinde bu parçada 4.albümdeki en iyi coverlarından bunu begenenler için tavsiyem kesinlikle skyfall

14.numara
    8.numara için yaptıgım yorumun bir benzerini yazdım varsayın

15.numara
    bryanı her dinledigimde aklıma ilhan irem gelir sahi öldü mü o ne oldu ona şarkı hoş ı do it for you şarkısı geldi aklıma bu şarkıyı sevenler için o şarkı bu adamı sevmek için kilit

16.numara
    orta avrupa ülkelerinin eurovisionda yarı finali geçip finalde 15-25 arası derece yaptıgı parçalara benziyor

17.numara
    üniversiteyi bitirmeme yakın bu şarkı patlamıştı çılgın partiler kızlar son ses müzik kol dışarda arjantin caddesinde aktıgım bekar günlerim aklıma geldi xd

18.numara
    biraz daha devam etse uyuyacaktım iyi ki bitti dedim o an berbat degil ama ama işte

19.numara
    o beybi seksi bir parça oo beybi hoşuma gitti eglendim

20.numara
    saydım kaç gün oldu saydım ah be ogün kardeşim senle 2 sahne yapamadık bu parçada güzel parçalarındandır ogünün ama anadolu üniversitesi fen fakültesinin önünden yokuşta hızımı alıp tramvay duragına kadar aglayarak koşup saydım söyledigim geceler daha güzeldi
    ben:saydımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
    güvenlik: genç hayırdır
    ben: sayıyorum abiiiiiiiiiiiiiii 20??/eskişehir

https://www.youtube.com/watch?v=BqKn5xzP1Tw

21.numara
    aklıma direkt linger geliyor benim hatun linger hastası bu parça çalmaya başlayınca degiştirip linger açıyor ben lingercıyım ama bu parçada iyimiş

22.numara
    çok abartı olmamakla birlikte begendim diyebilirim

23.numara
    güzel ama gereksiz uzun bir parça duyguyu verince orada kesseymişler keşke bunun 4 dklık akustigi varsa onu dinlemek isterim

24.numara
    ilk 1,5 dk size bir şey anlatmak istedigini söylüyor ve son kısımda anlatıyor eurovisionda ilk 10 giren duygusal orta tempo parçalar vardır bülent abinin tarifiyle öyle bir eser begendim

25.numara
    ben gop rap degil bagcılar rap severim bagcılar rap heijan > diger tüm rapçiler ve şarkıları (eminem bu degerlendirme dışında tutulmuştur.)
    tavsiyem
    https://www.youtube.com/watch?v=OtsinYo3DW0
    bu parça 25.numaralı parçanın içinden geçer

herkese başarılar
    tek tek dinleyip not tuttum bir artınızı alırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 3 Ocak 2016; 4:02:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Güzel inceleme elinize sağlık hocam :)

• zorradam kullanıcısına yanıt
    25. numaralı parçaya yaptığın tespit ironidir umarım
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    Yok hocam kimse demedi benim şahsi fikrim, şarkı yarışmasına katılan bazı şarkılar içindi yorumum size değil
  • quote:

Şarkıları dinlerken içim kıyıldı. Hepiniz mi dertlisiniz olm?!

edit: Bazı arkadaşların trollediğini düşünüyorum.

• @muratonline

@fenerliso u r w

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.