Şimdi Ara

42'LCD TV 1699 YTL KDV DAHİL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sadays arkadaşımıza hak veriyorum ama ben bu ürünü tv ve film için alıyorum.Pc olarak kullansam tepki süresi benim için ikinci planda kalıyor.Tv ve filmlerde hareketli sahneleri görülceğini tahmin etmiyorum.Ben 5 ms tepkime süresine sahip bir lcd monitör kullanıyorum.Bu üründe bugüne kadar bir sıkıntı yaşamadım.100HZ li ve 4 ms tepkime süresine sahip olan bir ürün fiyatı 5000 YTL civarında benimde okadar vericek maddi gücüm yok bu ürün benim işimi çok rahat bir şekilde görüceğini tahmin ediyorum.Yarın sabah ben bu ürünü alıcam akşam sizler ile paylaşırım.
  • başka başlık açılmış. bari burdan devam edelim konu yukarı çıksın
  • iyi fiyat bence
  • Kişisel fikrim bunu alacağıma gider SEG plazma alırım, 200 liramda cebimde kalır. 1700 TÜRK lirası az para değil.
  • kaçmışki 1699 a düşmüş
    ne kadar indirim yapılmış?

ilk etapta rakam fena değil gibi ama ben olsam 37 inch biraz daha güven veren markalara bakardım
  • 32 bana yeter 42 çok büyük zaten salonda o kadar büyük değil sırıtır onun için bana 32 bile rahat yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost11

32 bana yeter 42 çok büyük zaten salonda o kadar büyük değil sırıtır onun için bana 32 bile rahat yeter

ben de o fikirle yola çıktım ama şimdi 32 ler bana küçük gelmeye başladı en azından 37 olsun bari diyorum
  • bende 32si var... Gayet yeterli...
  • oyun veya pc için kullanılacaksa 32en buyuk almak mantıklı olmaz ama salon icin ve film,dvd,uydu için ise 32 kucuk gelebilir.
  • Arkadaşlar Üründen memnumun ve tavsiye ediyorum herkeze dün den beri kullanıyorum renklerde bir kayma veya bir bulanıklık tepkime süresi ile alakalı bir olay ile karşılaşmadım.Dün akşam beşiktaş-denizli maçını izledim hiç bir yan etkisi ile karşılaşmadım.
  • hayırlısı olsun hocam güle güle kullan. resimlerini bekliyoruz .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.