arkadaşım ileride sisteminle ilgili performans bilgileri verebilirsen sevinirim. Mühendislikte kullandığın programlarla alakalı performasını. Çizimlerde Quatro e.kartlarıyla çok bariz bir fark olur mu ki acaba.
Hayırlı olsun güzel güllerde kullanın. Darısı millete
Merhabalar,
Bilgisayar elime pazartesi geçecek, gerekli yüklemeler, altyapının oluşması çarşambayı bulur. Ondan sonra fotoğraf ve program deneyimlerimi size aktaracağım.
Yeniden yorum yapan herkese teşekkür ediyorum. Donanımhaber'e sormadan bilgisayar alınmaz !
quote:
Orijinalden alıntı: fenderen
27 Ocak 2011'de aşağıdaki sistemi aldım!
Sistemi kurmamda yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum.
1 - Monitörü Vatan 'dan alma sebebim ölü piksel garantisi vermesi. Aslında PX2370 almak istiyordum, ancak 24" BX2450'nin Vatan Bilgisayar'a geldiğini öğrendim, yan yana kıyaslama yaptığımda ve araştırmalarım sonucunda BX2450 çok daha fazla ilgimi çekti.
2 - Diğer ürünleri İnventus'tan alma sebebim ise, fiyatlarının Vatan'a göre oldukça uygun olması ve en önemlisi satış sonrası mükemmel hizmet vermesi !
3- Anakart'ı ASUS P8P67 Deluxe alacaktım, fakat anakart yanında verilen ön panele takılabilen USB3.0 aparatı (Linki Burada), benim kasam (Haf-X) için uygun değildi. Ayrıca EVO ile kıyasladığımda çok ufak farklar vardı. Ben de Deluxe yerine ASUS P8P67 EVO aldım. EVO'da ekstra 2 tane daha USB 3.0 geliyor ve ekran kartınun altından, kasanın arkasına takılabiliyor. Bu benim kasam için daha uygun olacaktır.
4 - Elimdeki Philips marka 750 GB harici harddisk bozulmak üzere. İçinde de çok önemli belgeler var. Bu nedenle, harici harddisk almak yerine WD Caviar Black'in yanında bir tane de WD Caviar Green aldım. WD Caviar Black'e oyunları ve uygulamaları yüklerken, WD Caviar Green'e de Fotoğraf/Müzik v.b dosyaları kaydedeceğim.
5 - Ses sistemi daha önce elimde vardı. Oldukça yeterli bulduğum için yeni bir ses sistemi almadım!
Hayırlı olsun sağlam bir sistem sorunsuz kullanmanı dilerim (kimsenin pc bozulmasın)
tavsiyede bulunan arkadaş olmuyacak heralde.......:
fenderen şimdiden hayırlı olması dileğiyle arkadaşm güzel günlerde kullan..
Hayırlısı olsun.
Yorumlar için teşekkürler.
Sistem pazartesi elimde olacak. Geldiğinde fotoğrafları paylaşırım.
Yakında başlar sanırım, 60gb SSD'den şikayet etmeye, onun dışında hiç bir sorun yaşamaz sanmam :)
quote:
Orijinalden alıntı: harece66
arkadaşım ileride sisteminle ilgili performans bilgileri verebilirsen sevinirim. Mühendislikte kullandığın programlarla alakalı performasını. Çizimlerde Quatro e.kartlarıyla çok bariz bir fark olur mu ki acaba.
Hayırlı olsun güzel güllerde kullanın. Darısı millete
Bu kadar özendikten sonra P67 chipset deki intel'in genel hatası talihsizlik olmuş. Umarım yakın zamanda rev. gerçekleşir ve değişim yaparlar.
güzel sistemmiş hayırlı olsun
quote:
Orijinalden alıntı: .Tolga
güzel hort
quote:
Orijinalden alıntı: Unchangeble
quote:
Orijinalden alıntı: .Tolga
güzel hort
tarihe hiç bakmamışım mühendislikle ilgili birşeyler ararken bu çıkmıştı şimdi düştü jeton
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme