Şimdi Ara

42000 TL ALINABİLECEK EN İYİ OTOMOBİL.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    42000 TL ye kadar alabileceğim en iyi ikinci el otomobil sizce ne olabilir?
    ilginiz için teşekkürler...

• ne için en iyi hocam ? hız mı istiyorsunuz konfor mu ?

o paraya 2010 civicde var modlanmış eski subarularda veya hondalarda.

şimdi hangisini önereyim size aile için mi istiyorsunuz genç adammısınız manuel mi otomatik mi benzin mi dizel mi

aradıgınız özellikler genişlik mi yakıt tüketimimi

biraz fazla oldu ama kusura bakmayın 42 bin tl için araba önerisi dediğiniz ne önerelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

ne için en iyi hocam ? hız mı istiyorsunuz konfor mu ?

şimdi hangisini önereyim size aile için mi istiyorsunuz genç adammısınız manuel mi otomatik mi benzin mi dizel mi

biraz fazla oldu ama kusura bakmayın 42 bin tl için araba önerisi dediğiniz ne önerelim
    Sağlıklı bir tavsiye için biraz daha kriter koymanız gerekli.... Ben eski kasa makyajlı Honda Accord diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h.aras.k

Sağlıklı bir tavsiye için biraz daha kriter koymanız gerekli.... Ben eski kasa makyajlı Honda Accord diyorum.

Alıntıları Göster
    opel vectra 1.9 cdti elegance alabilirsiniz her yönden işinizi görür...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes-SLK

doğru söylüyorsunuz.
    aslında benim tercihim performanstan çok, az yakması ve masraf çıkarmaması. önceki kasa tüplü honda civic,dizel cmax,yeni verso düşünüyorum ama çekincelerim var. bu nedenle size soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatempro -- 1 Temmuz 2012; 11:59:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatempro

quote:

doğru söylüyorsunuz.
    aslında benim tercihim performanstan çok, az yakması ve masraf çıkarmaması. önceki kasa tüplü honda civic,dizel cmax,yeni verso düşünüyorum ama çekincelerim var. bu nedenle size soruyorum.

kesinlikle laguna diyorum hocam harika bir araç renodan nefret etmeme rağmen bu araç bana renaultu sevdirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: MB-CLS

quote:

quote:

doğru söylüyorsunuz.

kesinlikle laguna diyorum hocam harika bir araç renodan nefret etmeme rağmen bu araç bana renaultu sevdirdi

Alıntıları Göster
    bmw e46 sedan
    Honda accord

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanhelsing1 -- 25 Temmuz 2012; 13:47:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

bmw e46 sedan
    Honda accord

Alıntıları Göster
    megane III neden olmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

megane III neden olmasın

Alıntıları Göster
    eger bayilerde kaldıysa ( bittiiii diyordu en son pek cogu cünkü ) 0km. 1.6 102hp trendline golf al tüpe uyumlu o motor üstelikte 36000gibi bi fiyat yazıo web sitesinde. üstüne artan paraya da bi celik jant bide sis farı taktın mı alsana sıfır fıstık gibi golf :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vanhelsing1

bmw e46 sedan
    Honda accord

ülke-şehir-semt farketmeksizin ikinci elde bmw sakat iş performans isteyenler tercih ettikleri için araçların çoğu problemli(tecrübeyle sabit)

edit ikinci tavsiyeniz accordu arkadaş düşünsün lpgle mantıklı olabilir arkadaşa ama kasa değiştirme mevzusu biraz karışık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MassiveDynamic -- 26 Temmuz 2012; 15:18:56 >
  • quote:

Merhaba..
    42000 TL ye kadar alabileceğim en iyi ikinci el otomobil sizce ne olabilir?
    ilginiz için teşekkürler...

o km full chevy cruze derim ben ...
  • cruze lt plus diyorum c sinifi. sifir alir riske girmem.
  • o miktara toyota auris d4d aldık memnunuz
  • Tabi ki benim araba. 93755602 nolu ilan:-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr256 -- 26 Temmuz 2012; 20:27:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emr256

Tabi ki benim araba. 93755602 nolu ilan:-)
    passat alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 20.06.2009

passat alınır

Alıntıları Göster
    kardeş konunu gördüğümde sahibinden.com'da önümde şu sayfa açıktı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-beyaz-2008-s40-1-6-dizel-dynamic-suunrof-dijital-klima-deri-fuul-92853810/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: the voyager

kardeş konunu gördüğümde sahibinden.com'da önümde şu sayfa açıktı :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-beyaz-2008-s40-1-6-dizel-dynamic-suunrof-dijital-klima-deri-fuul-92853810/detay

Alıntıları Göster
    bence megane 3 fransız olanlardan cam tavanlı olabilir.
    bravo olabilir yine cam tavanlı
    son seçenek eski kasa focus titanium x paket olabilir

bu 3 ünüde alıp keyifle hem ekonomi yaparak hemde parça skıntısı yaşamadan rahat rahat kullanabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1905

bence megane 3 fransız olanlardan cam tavanlı olabilir.
    bravo olabilir yine cam tavanlı
    son seçenek eski kasa focus titanium x paket olabilir

bu 3 ünüde alıp keyifle hem ekonomi yaparak hemde parça skıntısı yaşamadan rahat rahat kullanabilirsin.

Alıntıları Göster
    benzin ve vergi sıkıntı olmazsa accord u tek geçerim. zaten gaza basınca duyduğunuz ses yetecektir size. imkanınız varsa test edip accord u bir deneyin derim.

ben dizel istiyorum derseniz 407, makyajlı bir 3.20d bulabirsiniz. ha yılı eski diyorsanız passat olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winneras -- 29 Temmuz 2012; 11:14:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: winneras

benzin ve vergi sıkıntı olmazsa accord u tek geçerim. zaten gaza basınca duyduğunuz ses yetecektir size. imkanınız varsa test edip accord u bir deneyin derim.

ben dizel istiyorum derseniz 407, makyajlı bir 3.20d bulabirsiniz. ha yılı eski diyorsanız passat olabilir.

Alıntıları Göster
    manuel - otomatik, dizel- benzinli, sedan-hb, 0 km-2.el daha fazla bilgi verirseniz daha sağlıklı yorumlar gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: werty_tr

manuel - otomatik, dizel- benzinli, sedan-hb, 0 km-2.el daha fazla bilgi verirseniz daha sağlıklı yorumlar gelir.

arkadaş haklı.

kriterleri belirlerseniz daha uygun olur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.