Şimdi Ara

4200MP ye hangi oyun?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 4200MP var sizce hangi oyunu alayım?
    Ben şöyle düşündüm (Battlefield 1943 + Fight Night Champion)
    Sizce ne alırsam en iyisini yapmış olurum?

• Crysis 1 ve Resident Evil 4'ü alabilirsin.
  • Trine 2 de güzelmiş. Trine 2 ve Fight Night Champion alırsam pişman olurmuyum. Zaten dövüş oyunu olarak EA MMA var bende.
  • Valla FNC daha kaliteli MMA'ya göre ama bence de dövüş oyunu alma.Co-op oynayacak arkadaşın varsa Trine al kesinlikle, Alan Wake'i bekle sonra 3 gün sonra çıkıyor oyalar, üstüne BF 1943 alınabilir.GoD yerine Arcade'e yatır bence bu 3'ünü al kalan puanı sakla indirimden bir Arcade daha kaparsın ileride.
  • Fight Night Champion almayacam o zaman. Grand Theft Auto 4 nasıl bir fikir ? Eskidi ama genede vakit geçirebilecek bir oyun. ? Trineyi alacam kesin. Geri kalanla GTA 4 ve Avatar kıyafeti felan almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahayri

Fight Night Champion almayacam o zaman. Grand Theft Auto 4 nasıl bir fikir ? Eskidi ama genede vakit geçirebilecek bir oyun. ? Trineyi alacam kesin. Geri kalanla GTA 4 ve Avatar kıyafeti felan almayı düşünüyorum.

Valla BF 1943 MP'si iyi aslında ama GTA IV'te de çok oyuncu vardır fena fikir değil oyalar oynamadıysan DLC'leri de alırsın ileride ama GoD'dan alma bence daha ucuza bulabilirsin o oyunu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

Fight Night Champion almayacam o zaman. Grand Theft Auto 4 nasıl bir fikir ? Eskidi ama genede vakit geçirebilecek bir oyun. ? Trineyi alacam kesin. Geri kalanla GTA 4 ve Avatar kıyafeti felan almayı düşünüyorum.

Valla BF 1943 MP'si iyi aslında ama GTA IV'te de çok oyuncu vardır fena fikir değil oyalar oynamadıysan DLC'leri de alırsın ileride ama GoD'dan alma bence daha ucuza bulabilirsin o oyunu..

GoD dediğiniz şey ne oluyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Güncel oyunlar hangi laptop?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Legend_Warrior

quote:

GoD dediğiniz şey ne oluyor ?

Games on Demand yani tam sürüm oyunların bulunduğu marketplace.

• 4200MP 'yi başka bir yerde kullanamam ki ?
  • quote:

4200MP 'yi başka bir yerde kullanamam ki ?

Kutulu alamayacağın Arcade oyunlara bak diyorum işte, BF1943, Trine 2, Alan Wake vs. Ya da GoD'da satılan başka yerde satılmayan oyunlara ver pahalı bulsam da Crysis falan..GTA IV, FNC bunları daha ucuza bulursun bana kalırsa..
  • Trine 2,Crysis 1,Gotham City ,Mw3 oynuyorsan Cod Elite,Kinect varsa Fruit ninja kinect
  • Alan Wake's American nightmare

Resident Evil 4

Resident Evil Code Veronica

Crysis 1

Terhicini yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fallout 3

Alan Wake's American nightmare

Resident Evil 4

Crysis 1

Terhicini yap.

Crysis 1'de Türkçe Dublaj var mı ?
    Not: Xbox üzerinden alınanlar için
  • quote:

Resident Evil 4

Crysis 1

Terhicini yap.

• quote:

Orijinalden alıntı: PleasantSinger0

quote:

Resident Evil 4

Crysis 1

Terhicini yap.

Crysis 1'de Türkçe Dublaj var mı ?
    Not: Xbox üzerinden alınanlar için

Evet var Türkçe seçeneği
  • Gta 4 de oyuncu yok pek haberin olsun.Battlefield 1943 alırsan beraber oynayabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Gta 4 de oyuncu yok pek haberin olsun.Battlefield 1943 alırsan beraber oynayabiliriz.

Dostum bende almayı düşünüyorum.Online durumu nedir şu anda bilgi verirsen sevinirim.
  • BF 1943 'de sadece bir harita var galiba ?
  • quote:

BF 1943 'de sadece bir harita var galiba ?

4 harita var diye hatırlıyorum. 3 harita açık geliyor. Diğer haritayı oyunu devamlı oynayıp belli sayıda kill alınca açılıyor diye duymuştum. Araştır derim. Oyunu uzun süreli oynamadım o yüzden 4. harita olayında emin değilim ama 3 harita olayı kesin dostum.
  • Alan i bekle
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.