Bildirim
ꕥ DEATH STRANDING ꕥ | PS4 | PS5 ANA KONU | Türkçe | 08.11.2019 | (16. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Oyuna inşallah Türkçe altyazı gelir de sonu horizon gibi olmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: lubuoguz
Oyuna inşallah Türkçe altyazı gelir de sonu horizon gibi olmaz.
İnşAllah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Horizon gibi derken? Ne olmuş Horizon'a? -
quote:
Orijinalden alıntı: _conscript_
quote:
Horizon gibi derken? Ne olmuş Horizon'a?
Horizan'da alt yazı yok ya ondan bahsediyor -
Sadece PS4 Exclusive olarak gelirse türkçe altyazı gelebilir. Çünkü bir aralar PC'ye de çıkacak diyorlardı ama Sony'nin izin vereceğinizi zannetmiyorum. Dediğiniz gibi Horizon da sadece PS4'te vardı ama türkçe altyazı yoktu maalesef. -
Bence bunada gelmez görürsünüz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkçe alt yazı eklenmez ise büyük olasılıkla Türkiye satışları gene düşük olur ve Horizon'da ki gibi kısa süre sonra oyuna indirim gelir :D Sony TR'den İngilizce bilenlere büyük kıyak bu. O yüzden size tavsiyem oyun Türkçe alt yazı ile çıkış yapmazsa ve İngilizce biliyorsanız oyunu çıkar çıkmaz almayın. 2-3 ay içerisinde PS Store fiyatı 50-60 lira düşer -
IGN Türkiye
E3 2017’ye Doğru #4: Death Strandinghttp://tr.ign.com/e3-2017/103364/news/e3-2017ye-dogru-4-death-stranding
-
quote:
Orijinalden alıntı: reverse.angle
Türkçe alt yazı eklenmez ise büyük olasılıkla Türkiye satışları gene düşük olur ve Horizon'da ki gibi kısa süre sonra oyuna indirim gelir :D Sony TR'den İngilizce bilenlere büyük kıyak bu. O yüzden size tavsiyem oyun Türkçe alt yazı ile çıkış yapmazsa ve İngilizce biliyorsanız oyunu çıkar çıkmaz almayın. 2-3 ay içerisinde PS Store fiyatı 50-60 lira düşer
Horizonda ilk indirim 3 ay sonra geldi o da küçük bir şey.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master of darkness -- 21 Mayıs 2017; 12:31:38 >
Haklısın dostum ve yanlış hatırlamıyorsam 50 TL indirim geldi. 189 TL'den 139'a düştü. Ben de "2-3 ay içerisinde PS Store fiyatı 50-60 lira düşer" yazarak bunu kastettim. -
Arkadaşlar E3 2017'de gameplay görür müyüz? Belki yeni bir trailer, Ne dersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _conscript_ -- 31 Mayıs 2017; 0:7:54 >
Hiç zannetmem.daha yeni geliştiriliyor. İlk çıkan videosu gibi bir video daha hazırlarlar bence.zaten oyun yakın bi zamanda çıkacak gibi değil. 2018 yaza kadar çıksa yine iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: _conscript_
Arkadaşlar E3 2017'de gameplay görür müyüz? Belki yeni bir trailer, Ne dersiniz
Hocam umarım olur ama pek sanmıyorum. -
Oyunun efsane olup olamamasi umrumda degil..sadece heyecanla oynamayi bekliyorum..fakat onumuzde daha uzunca bir sure var gibi duruyor...
-
Kojima'nın tişörtü -
PC'ye gelecek mi yoksa tamamen Exclusive mi olacak? Umarım exclusive olur da konsol aldırtacak kalitede bir oyun gelir. Ki gelecektir. Kojima MGS efsanesinden sonra müthiş bir oyun yapmalı. -
Only on PlayStation hocam
O zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X