Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 4250TL-FIRSAT PS VİTA SLİM 2000 CFW+64GB SD KARTLI Satın Al 13 Eylül 2024 07:52 1 1 4250TL-FIRSAT PS VİTA SLİM 2000 CFW+64GB SD KARTLI Cihaz bir yakınımın satmamı rica etti.bir süredir kullanılmıyor.henkaku yüklü ancak ben pek anlamadığım için bu cihazdan kurcalamadım bozarım diye Şarj aleti yok ancal kicro USB ile şarj oluyor zaten İçinde oyun yok Bir âdet orijinal oyun var yanında assasins creed liberation Beşiktaş veya Bostancı elden teslim olur.fiyatı uygun tuttum ilk yazan alır Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 4250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün 7 AYLIK PS4 PSN PLUS EKSTRA VE SATIN ALINMIŞ OYUNLAR NİNTENDO DSİ 64GB KARTLI KOLLEKSİYONLUK Razer Raiju Mobile gamepad pc/android 2450TL-XBOX 360 ELİTE JTAG 250GB JASPER BOARD