Şimdi Ara

429 tl teknosa LENOVO FLEX A10 + LENOVO A7-30 7 güncel 429 tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
12
Favori
16.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3glitabletirahat 160 200 TL satarsınız lenovo a10 250 gelir bence ederi de odur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alıp a10 u 250 ye filan satarsınız(zaten işe yaramaz) 3g li a7 de 170 tl ye gelmiş olur onun dışında ikisin ederi de toplasan 500 ancadır
  • havale ile al dedim. salıya kadar vakit var düşünmek için sanırım. sadece 3g'li tablet lazım diye alıyorum. eğer satacak varsa 150'ye 3g'li tableti 150e alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

havale ile al dedim. salıya kadar vakit var düşünmek için sanırım. sadece 3g'li tablet lazım diye alıyorum. eğer satacak varsa 150'ye 3g'li tableti 150e alırım.

hiç ümitlenme, yarn akşama doğru ödemeyi yapmadınız diye sms gelecek ve ürünün iptal edilecek :)

dün lg tv aldım gece 12 de, akşam 6 da mesaj geldi, ödemeyi yapmadığınız için siparişiniz iptal edilmiştir şeklinde :)

• Bedava olunca gözünüz dönmesin gece gece =) Ederleri bu zaten. Stokta bir çok mağazada var.
  • A10 modelinde klavye geriye doğru tam katlanıp tamamen bir tablet şekline getirilmiyor sanırım değil mi ? 300 derece dönüş açısından bahsediliyor çünkü ve hiç tam katlanmış bir resmini göremedim int. te.

Edit : Klavye tamamen geriye katlanmıyor

http://www.chip.com.tr/video/lenovo-ideapad-a10_3372.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 20 Aralık 2014; 5:40:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :)

https://www.limango.com.tr/urun/pro2000-intel-atom-d425-masaustu-bilgisayar-8543503?sayfa=1

https://www.limango.com.tr/urun/probook-prbt111-8gb-101-tablet-pc-beyaz-3g-wifi-8543504?sayfa=1

Hocam fiyatlar efsaneymis ne zamandi bunlar ya
    Ne zamanlarda buna benzer indirimler geliyor?

• prydzsnare kullanıcısına yanıt
    Denk geldi aldik..kismet takip etmekte fayda var..
    2tb diskide 140.liraya aldim..hayirlisiyla gelsinde masa ustu pcyi satarim.zaten

• Grupanya da 40 TL. İndirim kodu 3 TL. + Word é 500/25 puan da veriyor. Avantajix falan derken üzerini tamamlayıp alabilirsiniz. W

• nayir kullanıcısına yanıt
    Evet sadece ekran 250 lira

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

Orijinalden alıntı: yagmursuz

havale ile al dedim. salıya kadar vakit var düşünmek için sanırım. sadece 3g'li tablet lazım diye alıyorum. eğer satacak varsa 150'ye 3g'li tableti 150e alırım.

hiç ümitlenme, yarn akşama doğru ödemeyi yapmadınız diye sms gelecek ve ürünün iptal edilecek :)

dün lg tv aldım gece 12 de, akşam 6 da mesaj geldi, ödemeyi yapmadığınız için siparişiniz iptal edilmiştir şeklinde :)

Aynı durumu ayın birinde sandisk icin yaşadım. 2 adet almıştım havale ile. Havalede yaptım ama ödeme yapmadın diye iptal ettiler. Yirmi gün oldu. Onlarca görüşme yaptım ama hala iade alamadım. Böyle rezil bir firma da görmedim. Sakın işiniz iadeye kalmasın. Biri telefon nodan bilgilere ulaşamaz biri siparise ulaşamaz biri ödeme goremez biri iade yapıldı der. Tüm belgeleride yolladım yani.

• Valla arkadas ihtiyac olmamasina karsin,dogubank da satian 50 liralik tablet icin laptop almak neyin kafasi yahu..

• sepete attım sonra yerine geri koydum gerek yok amazondan $80 a hp stream aldım zaten, bi de bunu alıp ne yapacam
  • yoga 8 olsaydı hemen alacaktım da bu a10 kullanışsız geldi.

• 40 tl cek düser mi fiyattan
  • Hepaiburada da aynı.kampanya vardı sanirsam ama bu şekilde oluyormu bilmiyorum

Bu arada hdmi cikis varmı bu flex.modelinde

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.