Şimdi Ara

42LD565 LG & 40D550/551 Samsung & 42PFL4606H12 Philips

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar... Yeni evlendim (Allah isteyen herkese nasip etsin) lcd TV almak istiyorum. 3 model arasında kaldım. Çok fazla da ilgili olduğum bir konu değil. Forumda araştırdım ama bir konuda birisi övülürken bir başka konuda bir diğeri göklere çıkarılmış. Son çare buradaki üstadların yorumunu almak istedim. 40" veya 42" düşünüyorum. Ben kafamda üç model belirledim ancak bu modellerden farklı önerebileceğiniz modeller varsa tavsiyelerinize açığım. Kafamdaki TVler;

a- 42LD565 LG

b- 40D550/551 Samsung

c- 42PFL4606H12 Philips

Tabi ki tv seçiminde ne amaçla kullanılacağı da önemli. Aşağıda aklıma gelenleri yazdım.

1- PS2/3/4 den oyun falan oynamayacağım. Oyunu biligisayarda oynuyorum. Ancak PC bağlantısı ile oyunu TV'ye aktarıp oradan oynamak istiyorum(böyle birşey oluyor mu onuda bilmiyorum).

2- İnternet özelliği olsun isterim :) ama ne amaçla kullanıldığını hiç bilimiyorum.

3- Harici harddiskimden film izleyebileyim veya PC den açtığım bir filmin görüntüsünü TV den alabileyim.

4- Ayrıca bu 3 modelden hangisi daha fazla format (film,müzik,resim) destekliyor.

5- Bir de Bluetooth özelliği olsun.

6- İzlediğim filmleri kaydedebilme özelleği olsun.

100 hz - 50 hz takıntım yok. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airfresh -- 5 Kasım 2011; 13:17:03 >

• UP
  • Herkes Tv tavsiyesi isteyince böyle konular pek ilgi çekmiyor galiba :) iyi bakalım ben Samsung 40d550 modelini almaya karar verdim... Yardım etmek isteyip de vakit bulamayan bütün arkadaşlara çok tşk ederim... Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airfresh -- 11 Kasım 2011; 14:40:37 >
  • kimse konuya cevap yazamamış, ama umarım siz yorumunuzu yazarsınız

biz de 37d550'e sipariş verdik, 40" biraz büyük dedim, bakalım.

100 Hz üzerinde çok duruyorlar,
    bu tvler 50Hz, hayal kırıklığı olacak mı ?

Bu arada... Mutluluklar !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi repartition -- 11 Kasım 2011; 22:44:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.