Şimdi Ara

42lw4500 led tv 3d sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar bugun büyük bir sevinçle 3d 42lw4500 led tv aldik yanindada 7 adet gözlük verdi 3d modu devre soktuk 3d test yayin aciyoruz ama
    hic bir degisiklik olmuyor mavi ve kirmizi rengler öyle duruyor
    gözlük takınca bunlar cok fark edilir bir oran olmasi lazimken hic bir degisme olmuyor bu nasil 3d acaba

• LG nin reklam demolarına bakarak kıyaslıyorsan baya hayal kırıklığı olmuştur.

Test yayını olmasından kaynaklanıyor olabilir birde mkv indir dene istersen
    Yayın uydumu? Uyduysa sebebi bu olabilir.
  • slm, bende de lw4500 var benim sorunum ben bu tv yi 100hz diye aldım ama mesela 1080i yayın yada hd kanal izlerken 'info' tuşuna bastıgımda '16:9 1080i 50hz' diye görünüyor. Sorun nerde acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedat3705

selam arkadaşlar bugun büyük bir sevinçle 3d 42lw4500 led tv aldik yanindada 7 adet gözlük verdi 3d modu devre soktuk 3d test yayin aciyoruz ama
    hic bir degisiklik olmuyor mavi ve kirmizi rengler öyle duruyor
    gözlük takınca bunlar cok fark edilir bir oran olmasi lazimken hic bir degisme olmuyor bu nasil 3d acaba

Farklı farklı 3D yapma teknikleri vardır Bunlar içinde en başarılı olanı side by side denilen streskopik görüntü teknolojisidir. Yani 2 görüntü üstüste çakıştırılarak kullanılanıdır ki aldığın televizyonda bu teknoljiyi kullanarak 3d gösterim yaoıyor.

Bildiğim kadarıyla henüz Türkiye'de 3d yayın yapan tek kanal Natioanl Geographic 3d Onun dışında senin bahsettiğin test yayını Turksat uydusundaki 3d test tvyi diyorsan Onun için burak 3d led televizyonu Tüplü televizyonda Mavi Cyan renkli gözlükleri takman yeterli Ama vereceği 3d keyfi tatmin etmekten çok uzak olacaktır. Eskiler hatırlar zamanında Show tv de yılbaşında 3D yayın yapacaım demişti 90ların başında da millet 3 boyutlu gözlük toplamıştı kırtasiyelerden Sonuç senin bahsettiğin 3d test kanalındaki hüsran..

• quote:

Orijinalden alıntı: omertoprak

slm, bende de lw4500 var benim sorunum ben bu tv yi 100hz diye aldım ama mesela 1080i yayın yada hd kanal izlerken 'info' tuşuna bastıgımda '16:9 1080i 50hz' diye görünüyor. Sorun nerde acaba ?

Sorun yok hocam.tv yayınları 50 hz den fazlasını desteklemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *malcolmx*

quote:

Orijinalden alıntı: omertoprak

slm, bende de lw4500 var benim sorunum ben bu tv yi 100hz diye aldım ama mesela 1080i yayın yada hd kanal izlerken 'info' tuşuna bastıgımda '16:9 1080i 50hz' diye görünüyor. Sorun nerde acaba ?

Sorun yok hocam.tv yayınları 50 hz den fazlasını desteklemez.

teşekkür ederim cevap için...
  • Merhaba arkadaşlar bendede 42LW4500 var ancak HARİCİ BELLEK İLE USB den giriş yaptığımda 3D filmlerin bir çoğunda ses yada dosya hatası veriyor.
    Bu sorunu direk bilgisayardan 3D film açıp HDMİ kablo ile bağlandığımda atlatabilirmiyim filmi rahatlıkla izleyebilirmiyim bi 10 metrelik kablo almam gerekiyor eğer işe yaramıcaksa hiç girişmiyim.
    Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.