Şimdi Ara

42LW5590 LG Led Tv Alınırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tv şuan kampanyalı fiyatıyla 2099 tlye sadece istanbul bilişimde gözüküyor ve stoklarda mevcutmuş sitedeki yorumlara göre LW5500 modelinin üst modeliymiş ve usb'den kayıt özelliği olduğu söyleniyor üstelik aralarında çok fazla fiyat farkıda yok.
    nette çok arama yaptım ama fazla bilgiye ulaşamadım sizce bu tv alınmaya değermi ? kullanan arkadaşlar varsa yorumları nedir ?

• Yan ithalat ürünü bu model, ana konuda alanlar vardı oraya sorabilirsin.

LG Cinema 3D TV / LG FPR Gözlük Teknolojisi - 2011 LW Serisi
  • Ben istanbul bilişimden aldım kullanıyorum şu an. Herhangi bi problemi yok çok şükür şimdilik. Alırken diğer modelleri ellerinde olmadığı için bu modele yöneldim. Denildiği gibi 5500 den tek farkı kayıt özelliği. Eğer benim aldığım zaman 4500 ellerinde olsaydı kesinlikle tercihim o olurdu. sadece kayıt özelliği ve codek artısı için fiyat farkına gerek yok. Çünkü yanına alacağınız 100 liralık bir medya player ile extra daha fazla özelliğe zaten sahip olabilirsiniz. Cihazdan şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın. F.P açısından kişisel görüşüm panelin görüntü gösterimi için sadece para ödeyin. Zira extra özellik arayınca zaten hiçbirzaman herşeyi içinde, eksiği olmayan bi cihaz yok. Yanına mutlaka o eksiği giderecek bir cihaz gerekiyor neredeyse piyasadaki her cihazda. Görüntüsü kaliteli panel + diğer beklentileri karşılayan bir medya player ikilisi bence en iyi fiyat performans seçeneği olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByChance

Ben istanbul bilişimden aldım kullanıyorum şu an. Herhangi bi problemi yok çok şükür şimdilik. Alırken diğer modelleri ellerinde olmadığı için bu modele yöneldim. Denildiği gibi 5500 den tek farkı kayıt özelliği. Eğer benim aldığım zaman 4500 ellerinde olsaydı kesinlikle tercihim o olurdu. sadece kayıt özelliği ve codek artısı için fiyat farkına gerek yok. Çünkü yanına alacağınız 100 liralık bir medya player ile extra daha fazla özelliğe zaten sahip olabilirsiniz. Cihazdan şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın. F.P açısından kişisel görüşüm panelin görüntü gösterimi için sadece para ödeyin. Zira extra özellik arayınca zaten hiçbirzaman herşeyi içinde, eksiği olmayan bi cihaz yok. Yanına mutlaka o eksiği giderecek bir cihaz gerekiyor neredeyse piyasadaki her cihazda. Görüntüsü kaliteli panel + diğer beklentileri karşılayan bir medya player ikilisi bence en iyi fiyat performans seçeneği olur.

600hz ve 400 hz tarama ile 2,4 ve 2,6ms resim gösterim hızları arasında çok küçük bir fark görünüyor. bu örneğin maç izlerken anlaşılan birşeymidir.

• Çok keskin ve detaycı bir göze sahipsen belki aradaki farkı farkedebilirsin ama ben hiç sanmıyorum bu farkı hissedebileceğini. 600hz ve 400hz zaten araya atılan yapay sahneler. insan gözü 60hz üstünü farkedemez ve hd uydudan gelen yayın zaten 50hz di sanırım. Bu kavramların birçoğu pazarlama stratejisi sadece.
  • Bence alınır.Panel kaliteleri iyi ve güzel renkler veriyor.Usb üzerinden film oynatmakta sıkıntı çekmezsin.600 Hz Mcı yenileme hızı vardı ama en önemlisi 200 Hz gerçek paneli vardır.Yayınlar 50 Hz olabilir ama bu kopyalanarak 600 Hz e kadar çıkarılır ve görüntü iyileştirirlir ve akışında hiç bir şekilde tekleme olmaz.3d sine gelince pasif gözlükle 3d Lg ler bu senenin trendi ve gerçekten başarı yakaladı.

Sonuç olarak bu tv geçer not alır.
  • middleye katiliorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg Led tv arıza
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: middlezone

Bence alınır.Panel kaliteleri iyi ve güzel renkler veriyor.Usb üzerinden film oynatmakta sıkıntı çekmezsin.600 Hz Mcı yenileme hızı vardı ama en önemlisi 200 Hz gerçek paneli vardır.Yayınlar 50 Hz olabilir ama bu kopyalanarak 600 Hz e kadar çıkarılır ve görüntü iyileştirirlir ve akışında hiç bir şekilde tekleme olmaz.3d sine gelince pasif gözlükle 3d Lg ler bu senenin trendi ve gerçekten başarı yakaladı.

Sonuç olarak bu tv geçer not alır.

Aslında tv çok iyi gibi gözüküyor ama şu paralel ithalat olayı biraz düşündürüyor acaba ilerde sıkıntı olurmu?
    Ayrıca neden İB'den başka bir yerde yok bu tv ?
  • Lg Türkiye bu model numarası olan ürünleri Türkiye ye getirmiyor.İstanbul bilişm gibi paralel ithalat yapan firmalar getiriyor bu ürünleri.İşte tek sorun da o garanti.İstanbul bilişime gidip görüp kapaı kutu olduğunu gördükten sonra alınabilir.Tercih senin.
  • paralel ithalat yapan firmaların artması beraberinde rekabeti ve ucuzluğu getirecektir...arkadaslarımdan bazısı aldıktan sonra bende almaya karar verdim bu siteden.42.lw 5590 modelini aldım...3 hafta oldu gayet güzel bir tv...istanbul bilişim gayet ilgili bir firma...aynı gün ürünüm kargodaydı...gönül rahatlı ile alabilirsiniz...
  • bu modeli bugün İstanbul bilişimden aldım, henüz stoklarında yok 4-5 güne kadar gelecek fiyat 2000tl başka yerde bu tvnin alt modeli 2600 tl ye gelmekte bu cihazın kayıt özelliği de var usb diske kayır yapıyor. çevremde bu firmadan alışveriş yapanlar var memnunlar yrıca nettende ufak inceleme yaptım firma için çünkü garanti olayı da önemli, boşuna fazladan 600 tl vermeye değmez deyip İstanbul bilişimden aldım. bu ürünü kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazarlarımı, ayrıca merak ettiğim birşey 3D filmleri 3 den direk izleyebiliyor muyuz. herhangi bir playera ihtiyaç duymadan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erosxman -- 26 Mart 2012; 16:58:03 >
  • Valla dostum bu gidişle bu tv'den bende alacağım takip ettiğim kadarıyla alanlarda memnun bayadır araştırıyordum önce neoplazmlara yönelmiştim onlarda çok sorunlu özelliklede buzzingten dolayı vazgeçtim.
    Panasonic Et5 diye Fpr 3'li model çıkarmış sonuçta japon firma kaliteli bir marka diye tam ona niyetlendim oda bi arkadaş alıp incelme yapmış fotolarda ekranda çok yansıma olduğu için vazgeçtim resmen ayna gibi olmuş.
    işin kısacası 3D ve özelliklede FPR alınacaksa LG bu iş için bence en iyisi sonuçta FPR'nin mucidi onlar ve bu 42LW5590 modeli alınması bence çok mantıklı hem daha özellikli hemde 42LW5500 lede fiyatları birbirine çok yakın hatta ucuz en kısa zaman içinde almayı planlıyorum boşunada fazla araştırmaya gerek yok insanın kafası dahada karışıyor.
  • ben de çok araştırdım sonunda bu üründe karar kıldım, fiyatı TL den fazla olsaydı alamazdım bütçemi zorladı umarım doğru karar vermişimdir. 4-5 günde TV elimde olur ve bu hafta sonu incelerim ayrıca en çok merak ettiğimde USB porttan 3D film oynatıp oynatmadığı kuzenim philips TV aldı 1 hafta önce TL civarı philips oynatmadı hayal kırıklığı umarım bunda da olmaz..

ayrıca bu TV kullananlar bilgi paylaşımı yapabilir mi aşağıdaki başlıkta bir kaynağımız olsun..
    http://forum.donanimhaber.com/m_59119654/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59119654
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.