Şimdi Ara

4381TL ye İnventustan alındı 2d-3d Animasyon ve Oyun İçin Bilgisayar TOPLANDI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostlar aklıma takılan bir şeyi soracağım size. Şimdi bu ekran kartını 1-2 sene sonra yeni bir model ile değiştirmek istersem seçmiş olduğum "msi z97 gaming 3" anakartıyla uyumlu olacak mıdır? Yoksa daha üst bir model anakart mı tercih etmeliyim? "Gaming 5" gibi falan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysticat -- 7 Nisan 2015; 12:35:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Msi Gaming 3 seçtiğin anakarta göre daha iyi ve fiyat farkı çok az, o yüzden onu önerdim o.c için de işini görür, prof. anlamda o.c için zaten daha üst düzey anakartlar gerekiyor.

Gaming 3'ün seçtiğin anakarta göre artı yönleri;

- M2 sata desteği
    - Optik çıkış
    - Killer ethernet
    - Audio Boost (Creative Sound Blaster Cinema 2)
    - DisplayPort

vs. gibi.

Leon gibi nedenini açıklayabilirseniz yararlı bir yoruma dönüşebilir bu bilgi kalabalığı sanırım.
  • Ekran kartı güncellemelerinde sorun yaşamazsınız merak etmeyin
  • LEON-X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Gigabyte Z97X Gaming 3 modelinide dusunebilirsiniz

http://www.hizlial.com/gigabyte-z97x-gaming-3-intel-z97-1150-soket-3200mhz-oc-ddr3-sata-30-usb-30-anakart/10377078

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mysticat kullanıcısına yanıt
    ekran kartı yenilemek yerine SLi filan yapmak istersen bunu gaming 3 de yapamazsın 5 lazım olur. ama sli istemiyorsan sıkıntı olmaz.
  • Siparişi verdim inventustan yardımlarınız için çok teşekkürler
    hayırlı olsun :)
  • hayırlı olsun sisteminiz gayet güzel
    Siparis gelince Sistemin fotolarini da atarsan super olur. Hayırlı olsun resimleri heyecanla bekliyorum

• Çok teşekkürler dostlar, bu kadar bekleyip uğraştıktan sonra foto atmamak ayıp olur Bunun için bunca zamandır para biriktirdikten sonra o "siparişi tamamla" butonuna basmak ne zor oldu be arkadaş

• Hayırlı olsun dostum bol fpsler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.