Şimdi Ara

44. DH Şarkı Yarışması (Kazanan Germanic) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
3
Favori
5.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam dinleyeceğim şarkıları, sonunda zaman bulabildim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Ben anlamadım şimdi yahu olay nedir

daha önce yarışmaya katılmamış bir şarkı belirliyorsun, youtube linkini konu sahibine atıyorsun. başvuru süreci bittikten sonra şarkılar açıklanıyor ve oylama başlıyor. daha sonra sonuçlar açıklanıyor sohbet muhabbet ve wisdomun ezici galibiyeti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: Stan Marsh

Ben anlamadım şimdi yahu olay nedir

daha önce yarışmaya katılmamış bir şarkı belirliyorsun, youtube linkini konu sahibine atıyorsun. başvuru süreci bittikten sonra şarkılar açıklanıyor ve oylama başlıyor. daha sonra sonuçlar açıklanıyor sohbet muhabbet ve wisdomun ezici galibiyeti

Oylar admin wisdoma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son şarkıda epey bir hüzün çöktü, 2 gündür nereden hatırlıyorum diye düşünüyordum. Sonunda buldum

Hey gidi bee, daha da üstüne koydu adam o vakitten bu yana. İyi ki gitmiş.
  • Stan Marsh kullanıcısına yanıt
    kanki ben de burdayım :(
  • Oyları göndermeyi düşünmüyor musunuz beyler? Son 3 gün Sadece 8 oy geldi 34 kişiden
  • Cranberries acayip duygulandirdi. Ne bileyim ben bu erkek halimle boyle olduysam...
    Kadinlar gercekten cok kutsal varliklar. O klipteki gibi bir kadin bulabilirsem hayatimi onun ustune kurabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarja Turunen -- 21 Şubat 2016; 0:21:35 >
  • The Wanton Bishops grubunun şarkılarını dinlemekten puanlamayı unuttum.Kim paylaştıysa, aeo kib kardeş.
  • puanları gönderdim de sonlara doğru yüreğim dayanmadı artık 34 şarkı baya sürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: dorukhansn

The Wanton Bishops grubunun şarkılarını dinlemekten puanlamayı unuttum.Kim paylaştıysa, aeo kib kardeş.

asro kardeş

• ya o 30 saniyelik videoyu dinleyip yada hiç dinlemeden oy verenler katılmasınlar bir zahmet
    bence olumsuz bir örnek oldu o video
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhcd

ya o 30 saniyelik videoyu dinleyip yada hiç dinlemeden oy verenler katılmasınlar bir zahmet

Bu konuda ayrıca şöyle bir görüşüm var insanlar özellikle son şarkıları dinlemiyorlar.Şahsi tavsiyem şarkıların numaraları değişmesin ama her gün farklı sırada dizilsinler listede.Genelde 1.ler ilk 10 sıradaki şarkılardan çıkıyor çünkü.Bu da biraz eziyetli olur yarışmayı düzenleyenler için yani sadece tavsiye benimki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jloor Fansen

quote:

ya o 30 saniyelik videoyu dinleyip yada hiç dinlemeden oy verenler katılmasınlar bir zahmet

Bu konuda ayrıca şöyle bir görüşüm var insanlar özellikle son şarkıları dinlemiyorlar.Şahsi tavsiyem şarkıların numaraları değişmesin ama her gün farklı sırada dizilsinler listede.Genelde 1.ler ilk 10 sıradaki şarkılardan çıkıyor çünkü.Bu da biraz eziyetli olur yarışmayı düzenleyenler için yani sadece tavsiye benimki.

Çarın ban mı yedi kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

quote:

Çarın ban mı yedi kardeş

çarım kendi kendini banladı

• Jloor Fansen kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum. İlk başlarda çok cömert başlayıp şarkıları beğenip aynı tarz, hatta belki daha iyi bir şarkıyı, son şarkılar arasında yer aldığından dolayı sıkılmaya başladığım için beğenemiyorum. Karışmayacaksa bile listenin ters düz olması daha adil olabilir.

30 saniyelik kesitlerden oluşan video için de hazırlayan arkadaşın eline sağlık ama bir daha olmamalı. Şarkıların tamamını dinlemeyecek olan adam katılmasın daha iyi
  • Çok arada kaldım şarkıların hepsi iyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tarja Turunen

quote:

quote:

Çarın ban mı yedi kardeş

çarım kendi kendini banladı

Ee niye bunu actin

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

kanki ben de burdayım :(

Oylar fenerliso ve wisdoma, finalin iki ismi belli oldu.

• Bence süre kısıtlaması artmalı. Veyahut 30 şarkı varsa 15'er olarak bölünüp önce yarı final, sonra yarı finalden her torbanın ilk 3'ü alınıp 6 şarkılık final yapılmalı. Böyle çok daha adil olur düşüncesindeyim
  • 480mrt kullanıcısına yanıt
    O zaman da 15 15 bölündüğünde bir grupta güzel şarkılar toplanıp diğer grupta beğenilmeyip zorla finale çıkan şarkılar olabiliyor :(
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.