Şimdi Ara

44 gün geçip hala garantiden gelmeyen telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
4.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

satış faturasının aslını telefonla beraber servise gonderdim zenfon6 ama fotokopisi var satış faturasının asus bana telefon değişim formu gönderdi fakat telefonu aldığım yer beni 3 aydır uğraştırıyor değiştirmiyor simdi sorarım sana telefonun satış faturası fotokopisi ile ve değişim formunun fotokopisi ile baş vursam tüketici haklarına sonuç alırmıyım telefonu gönderdiğim kargo fişide elimde para iadesi alabilirmiyim engin bilgilerin için şimdiden teşekkür ederim detaylı bir bilgi verirsen sevinirim kal sağlıcakla.
  • liva admin kardeşim simdi ben bunların hangisini tüketici hakları mahkemesine vereyim asusu mu ana distrübütör BİLKOM u mu talefon toptancısınımı telefonu aldığım telefoncu dükkanınımı lütfen beni aydınlatırmısınız.Çok teşekkürler.
  • TTNET ten cihaz kampanyası ile Sony M4 Aqua aldım. 1 senede 2. kez arıza sebebiyle servise gönderdim. Herkes 20 günden bahsediyor ama ttnet bana 21 iş günü dedi. Bugün 21. gün hala ses yok. Bugün gelmese yarın başvuru yapıcam.
  • ben telefonumu garanti,ye gönderdim cihazı yapmadılar yeni cihaz gönderecez dediler 2 ay oldu daha depo çıkışı beklenıyo ne yaparsam daha çabuk gelir
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.